2777
2789
عنوان

کیا ب مهاجرت فکر میکنن و بکجا ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1347 بازدید | 131 پست
تو خوبی☺من واقعیتو گفتم. پناهنده ای؟؟

تو بهتری 😚تو جرقه هاتو گفتی😉من تهران هستم مثل تو توانایی کار کردن اونجا رو ندارم😂تابستون 2014رفتیم بهشت موج ها 😊شما هم میری به امید خدا🌹😆

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من یه سفر رفتم که ببینم برای زندگی  عین شهرای قدیمیه اروپا ساختنش  فوق العاده تمیزه  ...

چی بگم والا باید تلاشمو بکنم بالاخره چون برای تولد بچه اولم هم به یکی از اشناها گفتیم دعوت نامه بفرس تا بیاییم استرالیا گفت اینجوری نیس که تو بیای و بچت بشه تابع اینجا اصن وقتی بارداری خیلی شرایط واسه اومدن فرق داره

حالا سره این پسرم گفتیم ازین راه بریم و بریم کشورای نزدیک که شوهرم میره حداقل خدا کنه این یکی بتونه اون ور دنیابیاد 

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری
تو بهتری 😚تو جرقه هاتو گفتی😉من تهران هستم مثل تو توانایی کار کردن اونجا رو ندارم😂تابستون 2014رفتی ...

آرااااااااامممممممم

از پناهنده ها دفاع نکن. اکثرا ناهنجارند

نمیگم همه پناهنده ها. مثلا دوتا دوستام پناهنده شدند نروژ واقعا چاره ای نداشتند(سرچ کن فاطمه اختصاری و مهدی موسوی تو ویکی پدیا داستان پناهنده شدنشون هست)من که سر جنگ ندارم باهات. پناهنده ها90درصد مخرب و آن نرمال هستند

ایشالا😜

ᓘـُنُڪ آטּ قُمـــار بازے ڪِــہ بِباᓘـت آنچِـہ بوבش
آرااااااااامممممممم از پناهنده ها دفاع نکن. اکثرا ناهنجارند نمیگم همه پناهنده ها. مثلا دوتا دوستام ...

یکی از اشناهای ما خیلی متشخص بود پناهنده شد حداقل شعورش و طرز صحبت کردنش از تویه متشخص بهتر بود 

دلم برای شب های شهرم تنگ است    
آرااااااااامممممممم از پناهنده ها دفاع نکن. اکثرا ناهنجارند نمیگم همه پناهنده ها. مثلا دوتا دوستام ...

با این کامنتت چقدر یاد خاتون جان سرجهاز مامان خانم افتادم 😩دوست گرامی حق با شماست 😊 

واقعا در عجبم با چه اطمینانی صحبت میکنی 

مگه میشه همه مردمو تو دو دسته خوبها و بد ها جا داد 

شما با اکثرنشون دیدار داشتید 

میشناسیدشون 

اون سوری هایی که جنگه تو سوریه چکار کنن کجا برن 

لیبی الان جنگه و گرسنگی مردمش چکار کنن از پزشک و دانشمند و روحانی همشون دارن فرار میکنن برای یه زندگی بهتر که حق هر انسانیه 

تو ایرانم اونایی که پرونده سیاسی دارن که اکثرا هم تحصیل کرده و خیلی هم باهوشن تو کشورشون اینده ای ندارن نه شغل بهشون میدن نه اجازه تحصیل دارن

اونایی که هیچی ندارن و دنبال یه زندگی بهترن چکار کنن

اونایی که از دستگاه قضایی لطمه خوردن 

عزیزشون اعدام شده و....

واقعن یکم از نوک دماغت فراتر برو و اینقد راحت هر چرندی رو که به ذهنت میاد ننویس 

نویسنده کتاب هیچ دوستی جز کوهستان ندارم اقای بوچانی عزیز که تو کمپ استرالیا این کتابو با موبایل نوشتن و بالاترین جایزه ادبی استرالیا رو برنده شدن انگلن اونوقت شما....

واقعا در عجبم با چه اطمینانی صحبت میکنی  مگه میشه همه مردمو تو دو دسته خوبها و بد ها جا داد&nb ...

استثنا هم گفتم هست عزیزم❤🙏حرف شمام متین

ᓘـُنُڪ آטּ قُمـــار بازے ڪِــہ بِباᓘـت آنچِـہ بوבش