2777
2789
عنوان

۱۲ترم از تحصیل من گذشت🤦🏻‍♀️😓

2113 بازدید | 36 پست

واقعا دیگه بریدم، ۳۶ساعته که بیدارم و این درس های لعنتی تمام نمیشن،۱۲ترم گذشته وهمچنان در حال درس خوندن و حس میکنم هیچی از جونیم نفهمیدم😶

چرا تموم نمیشن این درسااااا😭😭

یکم دلداری بدین منو 😢

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دکترای عمومی هستم  دندان پزشکی😫

پس حسابی زحمت بکش  ک نتیجه خوبی انشاالله  در انتظار تون ...

ماه هاست دنیا دارد ضدعفونی می شود                                                       گویی مهمان ویژه ای  در راه است ....
ترمهای آخر که دیگه زیاد درس نداری بیشتر درمان جامع هست و پایان نامه شاید برای دستیاری میخونید

سال چهارم هستم ،بعد از این ترم درگیر پایان نامه میشم 

استادامون خیلی سخت گیرن از مطالب سالای قبلم همینجوری امتحان میگیرن😶

سال چهارم هستم ،بعد از این ترم درگیر پایان نامه میشم  استادامون خیلی سخت گیرن از مطالب سالای ق ...

یعنی ترم 8 هستید؟

موفق باشید امیدوارم سختی ها به خوشی ختم بشه

وقتی مدرک رو گرفتی جیب مردم رو خالی کردی قدر درستو می دونی

ببخشید اما حرفتون جالب نیست 

جیب مردم رو خالی میکنم؟؟؟

مگه دزدی کردم!!!

از اول دبیزستانم تا الان هیچی از زندگیمو نفهمیذم بعد از دکترای عمومی هم باید تخصص بگیرم نزدیک به ۱۴-۱۵سال زندگی من (بدون درنظر گرفتن دوران راهنمایی ودبیرستان)صرف درس شده 

متاسفانه جامعه ما فقط درآمد پزشک رو حساب میکنن و از سختیاش هیچ حرفی نمیزنن

نظرتون محترمه ...