2777
2789
عنوان

دختر نوجوان

470 بازدید | 15 پست

سلام من ۷ساله ک جدا شدم حدود ۲ ساله ک مجدد ازدواج کردم ، تو زندگی قبلیم خیلی مشکل داشتم کتک کاری ، مواد، دعوا رفیق بازی و .. چیزای دیگه انقد اذیت شدم و دروغ شنیدم ک خودم درخواست طلاق دادم و بدون مهریه جدا شدم ، دخترم از وقتی ازدواج کردم خیلی بدخلقی میکنه ، چندروز پیش پدرش بهش زنگ زد شنیدم پشت گوشی داشت بهش میگفت مامانت کاری کرد ک طلاقش دادم ، اون سرش به رفیق بازی و ایناش گرم بود بخاطر همین میزدمش ،بعدم بهش گفت نفقه ات را خرج خودش میکنه ،درصورتی ک الان ۵-۶ ماهه هیچی نداده دخترم روز ب روز داره گستاخ میشه با من و شوهرم نمیسازه همش بخاطر اینه ک حرفای باباش روش خیلی تاثیر میذاره ، تو روخدا راهنماییم کنید چیکار کنم ، من دیگه توان ندارم ...

دختروبفرست یمدت پیش پدرش اخلاقای پدرشوببینه خودش قضاوت کنه 

❤❤❤❤❤این امضا پراز عششششققق و حالِ خووووب،امیییید وانرژی مثبته،،امیدوارم بادیدنش حالِ دلت خووووب بشه......لبخند بزن و دنیارو قشنگتر کن  بالبخندت میم مشکلات ازبین میره و شکلات میمونه همونقدر شیرین ولذت بخش🍬🍫راستی هرروز به خدا وتموم عزیزانت بگو که چقدرعاشقشونی  بزرگترین ازمون زندگی ماوقتیه که بتونیم باتموم ناملایمت زندگی بازهم بگیم خدایاشکرت،قوی باش واز این ازمون سربلندبیرون بیا💪💪 خدا داره نگات میکنه بهش لبخندبزززززن         *روزی که بفهمی جواب هر حرفیو نباید داد یه قدم به بلوغ فکری نزدیک شدی والبته چندین قدم هم به ارامش🍀🍀

بدتش به باباش 

‏وقتی مردا خیانت میکنن باید گذشت کرد تا زندگی خراب نشه و آبروداری شه، بالاخره بچه پدر میخواد... اما وقتی زنا خیانت کنن باید فورا طلاقشون داد تا این ننگ پاک شه و بچه زیر دست یه خراب بزرگ نشه ... دنیای زیبایی ست 😐

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تعجب می کنم بعضیا میگن بفرست پیش پدرش

پدر اگه نا اهله تقصیر دخترتون چیه

مادر باید خودشو فراموش کنه

مخصوصا وقتی دختر نوجوان داره

با ازدواج مجدد شما دخترتون ضربه سخت تری بعد از طلاقتون خورده

باید بهش زمان بدید

تا بحران نوجوانی رو بگذرونه

یاید این روزها درکش کنید

دوستش باشد

و در مقابلش جبهه نگیرید

نظرات من صرفا برای صاحب تاپیک میباشد،ریپلای انسانهای بدون مغز یا متعصب  رامشاهده نکرده و پاسخ نمیدهم😊

من اونايي که میگن مادر باید خودشو فراموش کنه درک نمیکنم 

چون من میگم مادر باید اول روحیه اش خوب باشه تا بتونه دخترشو بزرگ کنه خو اگه مادر دلش میخواد ازدواج کنه عیبی نداره 

ازدواج کنه 

ولی باید به همسرِ دومش بگه که مسئولیتِ اول واخرِ یه مادردخترشه 

یک خانومم که حجته مسلمانی ام امام حسین علیه السلامه این جمله را توی فیلمِ روز واقعه ازیک نصرانی که شاهد واقعه ی کربلا بود شنیدم
بهش بگو به باباش بگه ایندفعه نفقطه رو تو کارت خودش بریزه قانعش کن که باباش داره دروغ میگه 

اخه نفقه ک فقط برا خرجهای خود بچه نیس منظورم مثلا اسباب بازی یا چیزای متفرقه ، برای خوراک و پوشاکشم هست من موظف میدونم خودمو بخاطر اینکه زیر بارکسی نباشه کم و بیش تو این خونه ی چیزایی بخرم اگه بده درضمن 

تعجب می کنم بعضیا میگن بفرست پیش پدرش پدر اگه نا اهله تقصیر دخترتون چیه مادر باید خودشو فراموش ...

والا من تا چندوقت پیش ک پیش مشاوره بودم گفت بزرگترین و بهترین کار و در حق بچت کردی ک براش ی خانواده تشکیل دادی ، من خیلی از مواقع در مقابلش سکوت میکنم و درکش میکنم ولی شوهرم این چیزارو متوجه نمیشه میگه داری بهش رو میدی من گیر افتادم این وسط 

بفرست مدتی با پدرش زندگی کنه ؟ چرا باباش قبول کرده بعد ازدواجت دخترش پیش بابای جدید زندگی کنه

دخترم خودش تصمیم گرفت ، پدرش زن داره اونموقع میگفت من زنش و دوست ندارم میخوام پیش تو باشم