2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میگن سه ماهه  اول بهتره روزه گرفته نشه 

سه ماهه دوم و سوم هم نظر به توانایی مادره اگر میتونه مشکلی نیس روزه بگیره 

سه ماهه سومم ماه نهم نباس روزه گرفته بشه 

سه ماهه اول بشدت منع شده یجایی خونده بودم

میگن سه ماهه  اول بهتره روزه گرفته نشه  سه ماهه دوم و سوم هم نظر به توانایی مادره اگر میت ...

آره میدونم خیلی استرسی شدم اخه من تازه دو روزه فهمیدم باردارم پنج هفته است باردارم فک کنم تا حالا هم همه رو گرفتم میترسم رو مغزش اثر بذاره گریم گرفتع الانم روزه ام‌

خدایا شکرت برای همه ی چیزایی که به من دادی💞

من نمیدونستم باردارم تازه دو روزه فهمیدم هفته پنجمم 

خب دیگه نگیر هفته پنج هم هنوز زوده طوری نمیشه استرس نگیر گریه هم نکن.به خودت برس من که نمیتونم چیزی بخورم روزه بودم شاید بهتر بود .بدنم خیلی کم آب شده

هر آدمی [انسان] نیست.......                                                 دین من [انسانیت] من است..........
آره میدونم خیلی استرسی شدم اخه من تازه دو روزه فهمیدم باردارم پنج هفته است باردارم فک کنم تا حالا هم ...

طوري كه نشده تا حالا

ولي به نظرم حالا كه فهميدي بخور

يادش بخير

من سر دخترم تا زنگ زدم ازمايشگاه گفت مثبته روزمو خوردم در جا😂

طوري كه نشده تا حالا ولي به نظرم حالا كه فهميدي بخور يادش بخير من سر دخترم تا زنگ زدم ازمايشگاه گ ...

من بی بی چک زدم و پریودم عقبه هنوز تیتر چک نکردم ولی میترسم تا فردا برم اونو چک کنم دیر بشه از فردا روزه نمیگیرم 

خدایا شکرت برای همه ی چیزایی که به من دادی💞

آره میدونم خیلی استرسی شدم اخه من تازه دو روزه فهمیدم باردارم پنج هفته است باردارم فک کنم تا حالا هم ...

امروزو خیره ابجی جون سر از فردا دیگه روزه نگیر مواظب فندوقی خودت 

انشاالله سلام و سلامت تو بغل بگیریش😍😍😍