2777
2789
عنوان

امروز تو خیابون

| مشاهده متن کامل بحث + 4015 بازدید | 156 پست

این خانمهایی که میان میگن حجاب و فلان. مگه خودشون خانم نیستن مگه تو این جامعه بزرگ نشدن تو این خیابونا راه نرفتن. نمیدونن همونقدر که خانم بی حجاب در خطره خانم چادری هم درخطره. یکیش خودم. با چادر هم بهم تعرض کردن ارایش هم نداشتم خیلی ساده یه دختر ۱۸ ساله ی ساده به کی ضرری میرسونه یا اصلا میتونه تحریک آمیز باشه؟. مشکل از خانمها نیست مشکل از ذات وفکر خراب نرهاست.

اون خانم فقط شیک و تمیز بود یعنی باید بوی گند بدیم و گونی بپوشیم تا آقایون کاری به کارمون نداشته باشن.؟! تو اروپا این کار اون اقا عین تجاوز جنسیه و مجازات داره‌. باز شما بگین پوشش خانم!!

🤔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب عزیزم گفتم وقتی جوانی که طغیان جنسی داره خودکنترلی هم نداره تو خیابون از این همه رنگ وارنگ های پو ...

این طرز تفکرتون حتی تو افغانستانم که روبنده میزنن هم جواب نداده بازم تجاوز توش از بین نرفته اگه با پوشش درست میشد توی افغانستان زمان طالبان  امار تجاوز صفر میشد که نشدمتاسفانه اونی که باید درست بشه فرهنگ و تربیت اقایونه اما کیه که توجه کنه 

از آینه بپرس نام نجات دهنده ات را  (فروغ فرخزاد )
اگه شما يه كم از فاز جنسى و بى كنترلى مردا بياى بيرون حرف من هيچ تناقضى نداره!!!!  مريض لزو ...

عزیزم خدا لعنت کنه این مریض ها را اگر دم دستم بیان اونا خفه می کنم من به شدت از اونا متنفرم اگر ما داریم در این مورد حرف می زنیم دنبال ریشه ها وعامل ها هستیم نه دفاع از این کثافت های بی همه چیز.

خانمای عزیزی که میگن حجاب یا بیحجابی،من مطمینم اون اقا به حجاب خانم کار نداشت چون خییییلی بیحجابتر ازون خانم همونجا بود این خانم‌خیلی خوشکل و جذاب و شیک بود ولی خدایی حجابش بد نبود،تازشم بچش درست نمیتونست راه بره کل حواسش به بچش بود دستشو گرفته بود که نیفته،اون اقا یهو اینکارو کرد ،اگه به بیحجابی بود اون چندتای دیگه رو میتونست راحت ببوسه

خب عزیزم شما باورتون نشه اما واقعیت های جامعه خودش گویای همه چیز است برو از نسل گذشته بپرس که چنین م ...

نسل قبل اکثر مرداشون درگیر کار بودن و انواع مشغله ها بوده .

فکر می کنی این نسل از زیر بته عمل اومدن خوب همین نسل قبل تربیت کردن . اتفاقل می خوام بگن که چیزی بلد نبودن نسل قبل فقط تونستن عمرشون رو صرف کار و خدمت کنن . الان اوضاع پیچیدست راه حلای ساده جواب نمی ده

اموزشهای برنامه نویسی درخواستی
این خانمهایی که میان میگن حجاب و فلان. مگه خودشون خانم نیستن مگه تو این جامعه بزرگ نشدن تو این خیابو ...

فکر کنم خودشون از این اقایون در پشت کاربری خانم هستن وگرنه مشکلات اخلاقی مردا رو گردن خانمها نمینداختن 

از آینه بپرس نام نجات دهنده ات را  (فروغ فرخزاد )
این خانمهایی که میان میگن حجاب و فلان. مگه خودشون خانم نیستن مگه تو این جامعه بزرگ نشدن تو این خیابو ...

تو ايرانم مجازات داره، متاسفانه خانوما پيگير نميشن كه پدر اين مرداى هرزه رو در بيارن ....

این طرز تفکرتون حتی تو افغانستانم که روبنده میزنن هم جواب نداده بازم تجاوز توش از بین نرفت ...

افرین از تربیت و فرهنگ غلطمونه. با این حرفها که تقصیر خانمهاست و حجاب و فلان مردا رو پررو و وقیح کردن. سر سوزن دنبال اصلاح خودشون نیستن.

🤔
خانمای عزیزی که میگن حجاب یا بیحجابی،من مطمینم اون اقا به حجاب خانم کار نداشت چون خییییلی بیحجابتر ا ...

نه عزیزم 

این ادم مریض و چندش خاک بر سر بوده 

خدا ازش نگذره و کاسه چکنم چکنم بده دستش 

هم اون ادم را هم اوناییکه قضاوت نا به جا مکینند و حق به همچین پلشت اشغالی میدن

زن طلاییست که عاشق شدنش اجباریست ، همچو برگیست که گریان شدنش اخطار است ، مثل ماه است که در پرده  شب الماس است ، همچو خورشید زیبا شدنش تکرار است . 
اصلا ربطی نداره . من خودم چادریم . یه مرد کثیف و مریض واسش چادری و مانتویی فرق نداره . همین بلا سر م ...

خدا اونا را لعنت کنه عزیزم گفتم جامعه باید در راه سلامتی وبهداشت سلامت روح وروان گام برداره ویه عده نباید با نوع پوشش های نامناسب این امنیت را برای همه از بین ببرند.عزیزم وقتی که اتش اومد تروخشک را با هم می سوزونه اگر من چادری با خانم بدپوشش حرف می زدم واونا از عواقب کارش اگاه می کردم جامعه دچار این همه مشکلات نبود که الان شاهد ان هستیم من چادری میگم به من چه ون که هرجوری می خواد بگرده وجالب که مادر با پوشش چادر ومحجبه کامل ولی دخترش درکنارش با پوشش جلف وقتی که ما نخواستیم روی تربیت فرزندانمان کار کنیم دشمنان کار خودشان را کردند.

تو ايرانم مجازات داره، متاسفانه خانوما پيگير نميشن كه پدر اين مرداى هرزه رو در بيارن ....

خوانوما با چه امیدی پیگیری کنن وقتی یه همجنس اینجوری می کنه؟ ترس و وحشته که مغذ آدم می کوبه با این همه فکر محبت که تو جامعه موج میزنه

خوانوما با چه امیدی پیگیری کنن وقتی یه همجنس اینجوری می کنه؟ ترس و وحشته که مغذ آدم می کوبه با این ه ...

بايد از خودمون شروع كنيم و ترس رو بذاريم كنار و به خاطر آينده بچه هامون اجازه نديم اين هرزه ها ميدون پيدا كنن. 

خدا اونا را لعنت کنه عزیزم گفتم جامعه باید در راه سلامتی وبهداشت سلامت روح وروان گام برداره ویه عده ...

چه عجب یکی اومد بگه چادریه و بازم مشکل داره مرسی از اطلاع رسانی

بی ناموسی طرف و ول کردی چسبیدی به حجاب ؟ شما دیگه کی هستی 

عزیزم خب من که گفتم اون بی ناموس که این بی حرمتی را کرد چند نفر مرددر خیابون نبودند که برسروکله اش بزنند وبهش یاد بدهند؟یا چند شیرزن نبودن که با لنگه های کفش از اون فرد تعرض کننده پذیرایی کنند؟خب وقتی جامعه به سمت به من چه پیش رفت این نتیجه اش خواهدبود.