2777
2789
عنوان

امروز تو خیابون

| مشاهده متن کامل بحث + 4015 بازدید | 156 پست
بی صاحب تر از اوچیزی هست که فکر کنی وقتی رییس جمهورشون به هیچ خانمی رحنم نکنه وای به حال مردمش یه ...

ببینید قرار نیست از هیچ کشوری دفاع کنیم اونا هم مشکلات خودشون رو دارن . نه ما جای افتخار داریم نه امریکا . موضوع مرد ایرانیه و نگرش بعضی خانوما

اموزشهای برنامه نویسی درخواستی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

فرمایشات شما صحیح و کلیه و عرض بنده اینه که مرد رو از قلم نندازین تو راه حل ها نگین مرده دیگه حیون ن ...

ببین عزیزم گفتم الان با این تکنولوژی ها که یه دهکده جهانی هستیم باید راهی اندیشه بشه چه برای دختران چه برای پسران چون اگر نتونیم راهکار درستی تعریف کنیم حتما شاهد این هرج ومرج ها وبلا تکلیفی ها خواهیم بود

سخنان شما درست اما عزیزم این دلیل نمیشه چون دیگه اون زمان ها نیست والان ....پس ما هم هیچ چا رع اندیشی نکنیم باید از جایی برای جمع کردن این معضلا ت اجتماعی از نقطه شروع کنیم شاید فردا ها دیرباشد.

ایناکه میگن بخاطر حجاب بوده لطفا برین تاپیک که زده بودن که در باره اذیت و ازار نر های مریض بود چند نفر گفتن ما با چادر بودیم یا حتی داخل شلوغی حرم مشهد مورد اذیت قرار گرفتن دیگه حرم که همه چادر دارن این مریض جنسی بودن نرها با حجاب و مثال طلا خواهش توجیه نکنین

بجای اینکه کفشتو با لباست ست کنی حرفتو با عملت ست کن☺
ببین عزیزم گفتم الان با این تکنولوژی ها که یه دهکده جهانی هستیم باید راهی اندیشه بشه چه برای دختران ...

فکر کنم کلا نگرفی چی میگم دوباره میگم . میدونم راه حلی باید اندیشه بشه اونو که همه می فهمن . موضوع اینه که تو اندیشتون راه حل 1970 ندین . الان فهمیدین چی میگم ؟

راه حل 1970 = قایم شدن زیر چادر و حل شدن مسله به صورت انشالله هستش ؟ 

واضح گفتم ؟ دوباره نگیم باید چاره ای اندیشه بشه تا فرزندانمون ...! اینو میدونیم واسه بار سوم حرف تکراری نزنیم انشالله

اموزشهای برنامه نویسی درخواستی
فکر کنم کلا نگرفی چی میگم دوباره میگم . میدونم راه حلی باید اندیشه بشه اونو که همه می فهمن . موضوع ا ...

خب عزیزم متوجه هستم چی میگی بله با ان شاالله وبا ....راه حل کلی مساله نیست اما پیشنهادتون چیه که بتونیم با این افراد بیمار مبارزه کنیم واونا را ریشه کن کنیم.

درضمن بیماران هم دسته های مختلف دارند از کم تا شدید.

شوهرانی ه هر روز می خونین دارن خیانت می کننداونا هم بیمارانی هستن که شایدمثل اون بیمار تعرض نکنه ولی از راههای چرب زبانی ومخ زنی وارد میشه که جامعه زنان را نگران کرده باید برای این بیماران چه راهکاری اندیشه بشه دوست دارم نظرات شما بیشتر بدانم.

بی صاحب تر از اوچیزی هست که فکر کنی وقتی رییس جمهورشون به هیچ خانمی رحنم نکنه وای به حال مردمش یه ...

اکی...حرف بعدیتون هم قبول

در تاریخ 99/9/9 بهترین اتفاق زندگیم افتاد.              انتقالی شغلیمو گرفتم و  نامزد شدم و اینکه صاحب یه خونه ی عالی و شیک شدم.