2777
2789
عنوان

امروز تو خیابون

| مشاهده متن کامل بحث + 4015 بازدید | 156 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

همیشه مراقب حرفات باش و یادت بمونه که زمین گرده آدمی که با کمال وقاحت تو روز روشن به خودش اجازه مید ...

البته من با شما موافقم که این ادم های کثیف با امیال حیوانی وجود دارنداما ما نباید با نوع این پوشش های نامناسب زمینه روانی بودن وکثیف کارهاشون را بیشتر کنیم که ان فرد کثیف وتحریک شده وقتی دستش به اون خانم نمی رسه بره یه دختر بی گناه معصوم کم سن وسال را برباید ومورد شدیدترین تجاوزها قراربدهدپس اون نوع خانم با ان پوشش درجرم این فرد روانی شریک است.

پوشش خانم گفتی شیک بود. حجابشون ونوع لباسشون از چسب وتنگ ها بود؟

بی ناموسی طرف و ول کردی چسبیدی به حجاب ؟

شما دیگه کی هستی 

زن طلاییست که عاشق شدنش اجباریست ، همچو برگیست که گریان شدنش اخطار است ، مثل ماه است که در پرده  شب الماس است ، همچو خورشید زیبا شدنش تکرار است . 
واقعا متاسفم اوني كه لخت و پتيه از بوسيده شدن لذت ميبره و كيف ميكنه اين بنده خدايي كه استارتر تعري ...

😨😨

در تاریخ 99/9/9 بهترین اتفاق زندگیم افتاد.              انتقالی شغلیمو گرفتم و  نامزد شدم و اینکه صاحب یه خونه ی عالی و شیک شدم.  

بخدای احد واحد بحث طلا و جواهرات و انگیزه سرقت اونا با انسانهایی که کنار هم تو یه جامعه زندگی میکنن فرررررق داره که باید پایبتد قااااااانون باشن تا همدیگه رو نخورن...

نه ربطی به پوشش داره نه به نحوه پوشش و ظاهر و قدوبالای آدما

این منطق کجاست آخه؟ که چون زن جذب کننده اس باید پوشیده باشه تا کسی بهش تعرض نکنه....

التماس تفکر....

در تاریخ 99/9/9 بهترین اتفاق زندگیم افتاد.              انتقالی شغلیمو گرفتم و  نامزد شدم و اینکه صاحب یه خونه ی عالی و شیک شدم.  
فک کرده اومده اروپا😂😂😂

تو اروپا هم همچین حقی نداری

قانون ازت حمایت میکنه 

حداقل از ایران شما کمتر مورد اذیت و ازار یک مشت نر خر قرار میگیرید

زن طلاییست که عاشق شدنش اجباریست ، همچو برگیست که گریان شدنش اخطار است ، مثل ماه است که در پرده  شب الماس است ، همچو خورشید زیبا شدنش تکرار است .