2777
2789
عنوان

امروز تو خیابون

| مشاهده متن کامل بحث + 4015 بازدید | 156 پست
اون تايپيكي ك مربوط به مزاحمت بود رو بخون تا ببيني همين اقا پسرا چقدر دستمالي كردن همين خانوماي محجب ...

خب عزیزم گفتم وقتی جوانی که طغیان جنسی داره خودکنترلی هم نداره تو خیابون از این همه رنگ وارنگ های پوشش های جلف دید او دیگر برایش تداعی می کنه که به جنس مخالف چنگ بیندازه وکاری هم با محجبه وغیرمحجبه نداره اون می خوادخودش را ارضا کنه حالا هرکس جلو دستش رسیدوشاید ان فرد ازمحارم یا از همه بدتر خواهرومادرش باشه.پس همه این ها معلول این پوشش های زننده وتحریک کننده است.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چجوري واسه اين كاربر گزارش بزنم؟ ميگه اگخ ب ي بي حجاب شد حقشه ولي اگه مزاحمتي واسه يه محجبه كسي ايج ...

عزیزم گزارش شما مغزهای معیوب و فکرهای پوسیده اینها را درست نمیکنه 

اینها عادت کردن همه چی را به حجاب مربوط کنند 

فقط بترسن از روزی که خدا باهاشون برخورد کنه 

زن طلاییست که عاشق شدنش اجباریست ، همچو برگیست که گریان شدنش اخطار است ، مثل ماه است که در پرده  شب الماس است ، همچو خورشید زیبا شدنش تکرار است . 
متاسفم واقعا  هنوز اندر خم یه کوچه موندیم  هرچی میشه حجاب خانومه چطور بوده  ...

برو طلاهاتم بذار دم دست بعد بگو کسی ندزده 

ماشینتم قفلش نکن کسی اجازه نداره بدزده

هر چی را نپوشونی مال خودت نیست خودت میخوای مال همه باشه 

همونطور که طلا را بذاری دم دست چشم کسی را بگیره اونم همینطوره

ببین رزیتا خانم وقتی لفظ لخت وپتی بکار گرفته میشه وباز می خواهیم طرف را محق بدانیم کار درستی نیست هر ...

جمله نتی میزنه ها

در تاریخ 99/9/9 بهترین اتفاق زندگیم افتاد.              انتقالی شغلیمو گرفتم و  نامزد شدم و اینکه صاحب یه خونه ی عالی و شیک شدم.  
برو طلاهاتم بذار دم دست بعد بگو کسی ندزده  ماشینتم قفلش نکن کسی اجازه نداره بدزده هر چی را نپ ...

برو عربستان طلاهاتو بنداز تو كوچه ببين كسي ميدزده يا ن

اينكه قوانين ما شخميه و اينقدر راحت دزدي و تجاوزو توجيه ميكنه و قرباني رو متهم ميكنه دليل نميشه حرف مزخرف شما درست باشه

بخدای احد واحد بحث طلا و جواهرات و انگیزه سرقت اونا با انسانهایی که کنار هم تو یه جامعه زندگی میکنن ...

ای بابا اگه میتونستن متفکر باشند و قبل حرف زدن فکر کنند اوضاعشون این نبود که

زن طلاییست که عاشق شدنش اجباریست ، همچو برگیست که گریان شدنش اخطار است ، مثل ماه است که در پرده  شب الماس است ، همچو خورشید زیبا شدنش تکرار است . 

تا حالا‌ هرکسی رو دیدم دیگران رو منع کرده خودش به اون درد گرفتار شده،یکی از دوستامون از اینا بود که عشق جمکران رفتن و...هرکی دوست پسر داشت رو منع میکرد میگفت نمیذارم دخترم با فلانی بگرده چون اون دختر خوبی نیست و بیحجابه و دوست پسر داره...الان ۷ماهه خودش با یه مرد دوست شده و دور از چشم شوهرش داره بهش خیانت میکنه و ما همه هاج و واجیم انقدر که با ذوق و شوق از این آقا حرف میزنه

[QUOTE=90453745]نه نمیگم بایدماچش کنندولی می دونم اون اقا پسره چرا نیومده یه خانم محجبه را ماچ کنه؟ ...

😆😆😆😆😆😆😆 وای خیر ببینی .حالم گرفته بود. این صحنه رو تصور کردم کلی خندیدم. ببخش توروخدا

نام نجات دهنده ات را از آینه بپرس🎈
مریضی چیزی هستی ؟حالم از حرفاتو عقیده هات به هم خورد نمیدونم یه زن مریضی یا یه مرد مریض جنسی هر چی ک ...

عزیزم چرا این جور حرف می زنی واقعا این منطق شماست من حق ندارم واقعیت ها را بگم به شما برمی خوره وانگ بیماری می زنی که یا زن مریضی ویا مردمریض.

خب ادم مریض که نمیاد افرادرا ازرفتارهای ناشایست باز داره واگر مرد بودم وان هم مریض میامدم بیشتر این چیزها را تشویق می کردم چرا عزیزم دوست نداریم عقلانی فکر کنیم وبا منطق وحرف حساب جواب بدیم.

خاک تو سرش کنن .. همنیحا هم حامیان این بی ناموس ها دست از طرف داری برنمیدارن ...بدم میاد سریع انگشتو ...

هستن هنوز خانومهایی که فقط می تونن به مردا سرویس بدن و فقط زنو مقصر رفتار مرد می بینن . مخصوصا اگه زنی خوشکل کنه حتما حقو به مرد میدن . من یه نکته بگم به این خانوما مطمئن هستید که مردی مثل این اگه چادر هم بپوشین سراغتون نمیاد ؟ درسته شاید بعضی مردا حذف بشن با این راه حل اما از یه جای دیگه آماده بحران میشن مثلا اگه یهو چادرتون رو باد بزنه کنار اون وقته که ماجرا جور دیگه شروع میشه و مشکل زیر خاک رفته دوباره میاد بالا

اموزشهای برنامه نویسی درخواستی
من باورم نميشه اين حرفا واقعى باشه  شما يا دارى مسخره بازى ميكنى، يا ميخواى با زدن اين حرفا ...

خب عزیزم شما باورتون نشه اما واقعیت های جامعه خودش گویای همه چیز است برو از نسل گذشته بپرس که چنین مشکلاتی را داشته اندواگر هم بوده خیلی نادربوده.