2777
2789
عنوان

امروز تو خیابون

| مشاهده متن کامل بحث + 4015 بازدید | 156 پست
خدا اونا را لعنت کنه عزیزم گفتم جامعه باید در راه سلامتی وبهداشت سلامت روح وروان گام برداره ویه عده ...

دشمن کیه ؟اشتباهات خودمون رو گردن بقیه نندازیم میگی مادر نتوانسته بچه اش رو تربیت کنه بله مخصوصا پسرش رو که خودخواه و بیبندوبار بدون هیچ حریم اخلاقی بار اورده وبهش یاد نداده بیشعور نباید با دیدن هرکس تحریک شی تو ادمی نه حیوان 

از آینه بپرس نام نجات دهنده ات را  (فروغ فرخزاد )

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

متاسفانه زنان مملكت من خيلي مظلوم و محجوب هستن چون از كودكي در گوششون گفتن هيييييييس زشته دختر اينكارو نميكنه و ...

جاي خانمه بودم همچين پسره رو ب باد كتك ميگرفتم و همچين كولي بازي در مياوردم تا يادش نره هيچ وقت،زنگ ميزدم پليس و ي شكايت اساسي

خدا شكرت بخاطر همه چيز
عزیزم خب من که گفتم اون بی ناموس که این بی حرمتی را کرد چند نفر مرددر خیابون نبودند که برسروکله اش ب ...

دقیقا 

شما هم نمونه بازر همون به من چه هستی 

از همون اول قضاوت کردی 

چون حجاب درست نداشته حقش بوده پس به من چه 

در صورتی که این ادم حق دست دراز یبه هیچ کس و نداره و یک قانونی باید دست کثیفش و قطع کنه 

چون یادت باشه ممکنه نفر بدی خودت باش حتی با روبنده

زن طلاییست که عاشق شدنش اجباریست ، همچو برگیست که گریان شدنش اخطار است ، مثل ماه است که در پرده  شب الماس است ، همچو خورشید زیبا شدنش تکرار است . 
ببخشیدزیادمتوجه منظورجمله ات نشدم لطفا قابل فهم تر برایم بیان کنید.

عرض نمودم احتمالا جمله اینترنتی باشد که ظاهرا نیست.

در تاریخ 99/9/9 بهترین اتفاق زندگیم افتاد.              انتقالی شغلیمو گرفتم و  نامزد شدم و اینکه صاحب یه خونه ی عالی و شیک شدم.  
دشمن کیه ؟اشتباهات خودمون رو گردن بقیه نندازیم میگی مادر نتوانسته بچه اش رو تربیت کنه بله مخصوصا پسر ...

بعضی از مادرها احتمالا به بچشون گفتن اگه خانمی را دیدی که پوشش دلخواهش را داشت شما مجوز داری هر غلطی دلت میخواد بکنی منم ازت حمایت میکنم

زن طلاییست که عاشق شدنش اجباریست ، همچو برگیست که گریان شدنش اخطار است ، مثل ماه است که در پرده  شب الماس است ، همچو خورشید زیبا شدنش تکرار است . 
این طرز تفکرتون حتی تو افغانستانم که روبنده میزنن هم جواب نداده بازم تجاوز توش از بین نرفته اگه با پ ...

البته من امار افغانستان را ندارم اما می دونم وقتی خالق میگه پوشش باشه پس بی دلیل نبوده چون اون خودش هم عالم وهم حکیمه.اما مساله مهمی را اشاره کردیدبله عزیزم تربیت اقا پسرها .

می تونم بپرسم بیشترین نقش را درتربیت فرزندان چه کسی داره؟

نسل قبل اکثر مرداشون درگیر کار بودن و انواع مشغله ها بوده . فکر می کنی این نسل از زیر بته عمل اومدن ...

خب عزیزم قبول دارم با رشد تکنولوژی واین همه تسهیل در ارتبا ط های جهانی بایدراهکارهایی پیدا بشه وروانشناسان وجامعه شناسان وکارشناسان دینی برای پیشگیری از این معضلات راهکارهایی ارائه بدهند.

اما تا راهکارهایی ارائه بشه بهتره که حواسمون باشه که تکنولوژی مثل تیغه دولبه است ان طور که می تونه مفید باشه واز طرف دیگر می تونه برای عده ای خیلی مخرب باشه.

خب عزیزم قبول دارم با رشد تکنولوژی واین همه تسهیل در ارتبا ط های جهانی بایدراهکارهایی پیدا بشه وروان ...

فرمایشات شما صحیح و کلیه و عرض بنده اینه که مرد رو از قلم نندازین تو راه حل ها نگین مرده دیگه حیون نره ماده رو ببینه جفتک میندازه دیگه . یا نگین نزار مرد تو رو ببینه شاید جفتک بندازه . این قایم موشک بازیا مال اون مقتا بود که مر اگه تو رو نمی دید دیگه جای دیگه نبود که ببینه الان همو لحظه می تونه تو گوشی ببینه راه حل 1970 دیگه تمامه قام باشک بازی تمامه لخت بازی هم جواب نیست . 

اموزشهای برنامه نویسی درخواستی
دقیقا  شما هم نمونه بازر همون به من چه هستی  از همون اول قضاوت کردی  چون حجاب درست ...

بله عزیزم حرف من با شما منافاتی نداره اما ما هم باید چنانچه انتظار داریم قانون دست این افراد کثیف را قطع کنه پس بیاییم به پوشش قانون ما هم احترام بگذاریم واونا زیر پا نگذاریم.

ببخشید از ریپلای ولی تصورتون از کالیفرنیا انگار  گامیش آباد ایرانه اونجا که اینجوری بی صاحاب ن ...

بی صاحب تر از اوچیزی هست که فکر کنی

وقتی رییس جمهورشون به هیچ خانمی رحنم نکنه وای به حال مردمش

یه دیوووونه یه کاری کرد شما چرا ارزش خودتون و کشورتون رو از بین میبرید

چه خوش است انتظار تو