2777
2789

سر اینکه کسی مراسمات مربوط به تقویم میلادی یا قمری رو انجام بده چرا انقدر جبهه دارید و قضاوت می‌کنید؟

و چرا فکر می‌کنید اینکه کسی جشن کریسمس میگیره یعنی شب یلدا رو فراموش کرده؟ یا کسی که عید غدیر رو جشن میگیره عید نوروز رو فراموش کرده؟

من تم و دیزاین کریسمس و هالووین رو خیلی دوست دارم  و سال‌هاست تا قسمتی که با فرهنگ خودمون تداخل نداره جشن می‌گیرم

یا از وقتی که بچه‌ بودم و یادم میاد عید غدیر خونه‌‌ی ما مراسم بوده 

اما عید نوروز و شب یلدا خیلی خیلی مهم‌تر و با احترام‌تر بوده برامون و فکر می‌کنم هیچ عیدی به اندازه عید نوروز پرمفهوم نیست ولی بقیه مراسمات هم دوست دارم و دلم میخواد در این دنیای پر از غم به هر بهانه‌ای چندساعت رو در کنار عزیزانم شاد باشم

به شما هم توصیه می‌کنم اگر به هردلیل با هرمراسمی مخالف هستید در اون مراسمات شرکت نکنید و به بقیه توهین نکنید چون عقاید دیگران تا جایی که دردسرساز نشه به ما ارتباطی نداره

امروز یه کاربر از هالوین پرسید در ادامه گفت ‌چیه فرهنگ ما چی داریم؟!! یلدا چیه نوروز چیه 

خیلی ناراحت شدم 

عزیزم نه این نایس بازی ها مگه چی میشه ها میشه همین 

نوجوان بود

جدی بگیرید 

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

این قشنگه که همه چیو کنار هم داری

ولی اینکه احترام میذاری به هر جشن و مراسمی قشنگ تره

برخلاف بعضی دوستان

که شب عید شعار میدن و چند ماه دیگه کریسمس و .... رو جشن میگیرن

🇮🇷 و تنم فدای وطنم 🇮🇷                                        در وصف علی بس بُود این نکته که باید؛                                   اثبات کند شیعه که این مَرد خدا نیست...

امروز یه کاربر از هالوین پرسید در ادامه گفت ‌چیه فرهنگ ما چی داریم؟!! یلدا چیه نوروز چیه خیلی ناراحت ...

نوروز قشنگ‌ترین عید هست

شروع سال ما با آغاز طبیعته و نمی‌دونم چطوری فکر کرده هالووین میتونه جذاب‌تر باشه!!!

از وقتی یکسری از اعتقادات زوری شد مردم شروع کردن به جبهه گرفتن علیه همدیگه .از وقتی که همه باید همرن ...

خیلی چند دسته شدن مردم

هیچکس قادر به تحمل نظر مخالف نیست

نوروز قشنگ‌ترین عید هستشروع سال ما با آغاز طبیعته و نمی‌دونم چطوری فکر کرده هالووین میتونه جذاب‌تر ب ...

ادامه کامنتم رو بخونید 

عزیزم همه چی از مگه چی میشه یا جشن جشنه شروع میشه 

برای تغییر و فراموشی یک آیین یکدفعه اون رو نمیگیرن آروم آروم یکی میارن کنارش جذاب هست نوجوان پسند و بولد به مرور ذائقه سلیقه عوض میشه کد نوجوان ما میگه هالوین صد هیچ از نوروز جلو هست 

پس این ک بگید گارد نگیرید مگه چی میشه میشه چند نسل بعد که نوروز رو هم میزارن کنار

پس جدی بگیرید 

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              
ادامه کامنتم رو بخونید عزیزم همه چی از مگه چی میشه یا جشن جشنه شروع میشه برای تغییر و فراموشی یک آیی ...

اتفاقاً اون نوجوان بخاطر ندیدن به این روز افتاده

اگر چهار بار هرکدوم از مراسمات رو به شکل صحیح می‌دید می‌فهمید که‌ عید نوروز از هالووین بهتره

ولی ندیده

نه عید نوروز رو کامل و درست دیده و نه هالووین رو

ولی منی که همه رو دیدم می‌تونم تعادل رو برقرار کنم ‌و وسط جشنکریسمس یا عید غدیر یادم نره که من ایرانی هستم 

اتفاقاً اون نوجوان بخاطر ندیدن به این روز افتادهاگر چهار بار هرکدوم از مراسمات رو به شکل صحیح می‌دید ...

عزیزم مگه میشه ندید هر سال بیشتر از سال قبل بهتر برگزار میشه و حتی تو مدارس زمان ما یلدا نبود الان میگیرن .گارد نگیر فکر کن به حرفام و تجربه بقیه فرهنگ ها که چطور عوض شد 

کنارهم بودن اینا یعنی به اون جشن بیگانه اعتبار بدی و ارزش و بیاری تو فرهنگ خودت نا خودآگاه تا یرنایید می‌کنی پس اونم انتخاب می‌کنه بره شبیه کرده وجه بشه و بگه و بخنده تا در یک میز کنار در بزرگ شاهنامه بخونه 

عزیزم مگه میشه ندید هر سال بیشتر از سال قبل بهتر برگزار میشه و حتی تو مدارس زمان ما یلدا نبود الان م ...

نگفتم ندیدن؛ گفتم درست ندیدن شاید توی خانواده اون‌ها موقع سال تحویل همه‌ی خانواده جمع نمیشن

هم رو در آغوش نمیگیرن

به هم عیدی نمیدن

سفره زیبا نمیدازن

لباس نو نمی‌پوشن

توی تعطیلات نوروز سفر خوب نمیرن 

شاید این کارها رو نمی‌کنن که اون نوجوان  عید نوروز براش جذاب نیست ولی توی سوشال مدیا هالووین رو دیده و براش جذابه

مقصر این اعضای جامعه نیستن

مقصر این خانواده‌ی اون نوجوان هستن

ولی توی خانواده‌ی ما همه چیز سر جای خودش هست و از همین الان دختر ۷ ساله‌ی من عید نوروز رو از همه جشن‌ها بیشتر دوست داره مثل خودم

این قشنگه که همه چیو کنار هم داریولی اینکه احترام میذاری به هر جشن و مراسمی قشنگ ترهبرخلاف بعضی دوست ...

🌹🙏🏻

اول که ما ایرانی هستیم

بعد مسلمان

بعد هم حق داریم برای خوشحالیمون هرکاری که دلمون‌ میخواد و آسیبی به دیگران وارد نمی‌کنه رو انجام بدیم

مسیحیت هم که یکی از ادیان الهی هست

پس هیچ کدوم از این جشن‌ها جایی برای بی‌احترامی ندارن

نگفتم ندیدن؛ گفتم درست ندیدن شاید توی خانواده اون‌ها موقع سال تحویل همه‌ی خانواده جمع نمیشنهم رو در ...

نسل الان عاشق صدا تندی و هیجان هستند از موزیک تا جشن 

دختر شما هم بزرگ بشه همین رو میگه 

نسل آروم دور هم قشنگی بصری حد نظر شما رو علاقه ندارع 

دختر من اصلا هالوین ندیده و گوشی ندارع نه سالشه و کلی در مورد یلدا و . شنیده و دیده ولی میاد میگه هالوین خیلی باحاله خفنه و.

خب من دخترم رو آگاه کنم دختر دختر من که میشه نوه من از دختر من هم ما آگاه تر و نسل ب نسل دورتر میشه 

نگارش رسم‌الخط ترکیه همین طوری عوض شد با مگه چیه 

مریم جان متاسفانه تو کشور ما از هر فرصتی  برای غمگین بودن استفاده کردن یچیز مرسوم هست ول ی اینکه از  یه فرصتی برای شادی استفاده کنی با سیلی از قضاوت ها و لیبل زنی ها مواجه میشی

مثلا یه پسره اینستاگرام گفته بود شما که روز زن که برای فاطمه زهرا هست قبول دارین دیگه کادو ولنتاین بی معنی هست!!!

ولی اینا نمیتونن درک کنن همه این جشن ها و یا کادو دادن ها هدف نهایی شون دو رهم بودن و نزدیک کردن آدما بهم و افزایش محبت و دوستی هست!

نی نی سایت❌️.پیک می سایت✅️