2777
2789
عنوان

خیانت یا عشق( ورود آقایان آزاد )

| مشاهده متن کامل بحث + 532 بازدید | 49 پست
ولی همسر من زود زود متوجه چیزی نمیشه ...شاید هم من اینطوری فکر میکنم

صد در صد شک نکن میدونه به روت نمیاره..مردونه ها اوه اوه پس هنوز نمیشناسی ..من واسه همین چیزاس مجردم هنو 

صد در صد شک نکن میدونه به روت نمیاره..مردونه ها اوه اوه پس هنوز نمیشناسی ..من واسه همین چیزاس مجردم ...

حق با شماست فهمیده و الان داره با احساساتم بازی میکنه

زنی که صاحب فرزند نمیشد؛ پیش پیامبر زمانش می‌رود و میگوید: از خدا فرزندی صالح برایم بخواه.پیامبر دعا میکند ، وحی میرسد که آن زن را بدون فرزند خلق کردم. زن میگوید خدا رحیم است و میرود.سال بعد باز تکرار میشود و باز وحی می آید  که بدون فرزند است. زن این بار نیز به آسمان نگاه میکند و میرود.سال سوم پیامبر زن را با کودکی در آغوش میبیند.با تعجب از خدا میپرسد: بارالها، چگونه کودکی دارد؟او که بدون فرزندخلق شده بود!؟وحی میرسد: هر بار گفتم فرزندی نخواهد داشت، او باور نکرد و مرا رحیم خواند. رحمتم بر سرنوشتش پیشی گرفت. با دعا سرنوشت تغییر میکند، از رحمت الهی ناامید نشوید اینقدر به درگاهی الهی بزنید تا در باز شود...ميان آرزوی تو و معجزه خداوند، ديواری است به نام اعتماد. پس اگر دوست داری به آرزويت برسی با تمام وجود به او اعتماد کن ....هيچ کودکی نگران وعده بعدی غذايش نيست!زيرا به مهربانی مادرش ايمان دارد.ای کاش ايمانی از جنس کودکانه داشته باشيم به خدا

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حق با شماست فهمیده و الان داره با احساساتم بازی میکنه

پس خانوم فهمیده خوشکل 💋...شمام به روی خودت نیار گاهی مردا خانومشون امتحان میکنن ....تو حواست به زندگیت باشه کاری کن خودش شرمنده بشه ..خوشبخت باشی

پس خانوم فهمیده خوشکل 💋...شمام به روی خودت نیار گاهی مردا خانومشون امتحان میکنن ....تو حواست به زند ...

الان یه تاپیک زدم اینجا میزارم شما هم بخون ببینم نظرت چیه؟

زنی که صاحب فرزند نمیشد؛ پیش پیامبر زمانش می‌رود و میگوید: از خدا فرزندی صالح برایم بخواه.پیامبر دعا میکند ، وحی میرسد که آن زن را بدون فرزند خلق کردم. زن میگوید خدا رحیم است و میرود.سال بعد باز تکرار میشود و باز وحی می آید  که بدون فرزند است. زن این بار نیز به آسمان نگاه میکند و میرود.سال سوم پیامبر زن را با کودکی در آغوش میبیند.با تعجب از خدا میپرسد: بارالها، چگونه کودکی دارد؟او که بدون فرزندخلق شده بود!؟وحی میرسد: هر بار گفتم فرزندی نخواهد داشت، او باور نکرد و مرا رحیم خواند. رحمتم بر سرنوشتش پیشی گرفت. با دعا سرنوشت تغییر میکند، از رحمت الهی ناامید نشوید اینقدر به درگاهی الهی بزنید تا در باز شود...ميان آرزوی تو و معجزه خداوند، ديواری است به نام اعتماد. پس اگر دوست داری به آرزويت برسی با تمام وجود به او اعتماد کن ....هيچ کودکی نگران وعده بعدی غذايش نيست!زيرا به مهربانی مادرش ايمان دارد.ای کاش ايمانی از جنس کودکانه داشته باشيم به خدا
پس خانوم فهمیده خوشکل 💋...شمام به روی خودت نیار گاهی مردا خانومشون امتحان میکنن ....تو حواست به زند ...

من تل همسرم رو گوشیم نصب کردم اما نمیدونستم که مخاطبین من هم برای اون میفته 

چند شب پیش گفت چرا مخاطبین من همه با حروف لاتین شده گفتم نمیدونم 

در صورتی که میدونه من تمام مخاطبین گوشیم با حروف لاتینه 

تا اینکه دیروز ظهر کارمندش پیام داده سلام همسرم هم گفته سلام عزیزم خسته نباشی خداقوت 

اونم آنلاین نشده بود تا امروز صبح من غیرتم اجازه نداد و از طریق پیج که روی گوشیم داشت پیام رو پاک کردم 

دختره هم یه دونه دختره و پدر و مادرش خیلی روش حساس هستن 25 سالشه و هنوز ازدواج نکرده و محجبه است 

تو دلم به خودم میگم شوهرت خیانت نکرده و میخواسته ببینه عکس العملت چیه؟ 

دیشب هم که پاشدیم سحری بخوریم بهم گفت برکه خودتی گفتم یعنی چی؟ گفت بعدا" میگم بهت 

حالا من به روی همسرم بیارم یا نه ؟ اینم بگم که من پیش همسرم کار میکنم 

الان به نظرتون خیانت کرده؟ یا داره منو امتحان میکنه بهم بگه فضولی نکن

ببین دوستم، از وقتی که پیام رو داده بود منتظر عکس العمل منه، تا اینکه سحر طاقت نیاورد بهم گفت برکه خودتی، میخوام الان یه جوری بهش بگم من بهت اطمینان کامل دارم 

درصورتی که معدم داره میجوشه از بس عصبی ام

چیکار کنم که شرمنده بشه؟ 

شما فکر میکنید تمام خیانتکاران با هدف خیانت به همسرشان وارد رابطه ای دیگر شده اند؟

نه ابدا...

خیانت معمولا از جایی شروع میشه که تصورش را هم نمیکنید از یک درد دل ساده با همکارتان، دوست دوران مدرسه ،همسر دوست صمیمی و ...

اول فکر میکنید چقدر خوب درکتان میکند،بعد فکر میکنید به عنوان یک انسان با او نزدیکی فکری دارید،به مرور دلتان می خواهد بیشتر با او صحبت کنید چون حرفهای او روی شما تاثیر دیگری داردو فقط وقتی با او صحبت میکنید... برایتان همه چیز خوب است حتی گاهی هیچ گله و شکایتی از همسرتان ندارید ولی برای دردودل با او از همسرتان شکایت میسازید

(همسرم اصلا نمی فهمه من چی می گم،من و درک نمی کنه و...)بعد یواش یواش دلتان می خواهد اورا بیشتر ببینید و طولانی تر ببینید و بعد کم کم ذهنتان درگیر مقایسه او با همسرتان و در بیشتر اوقات همسرتان در این مقایسه بازنده است

همین باعث میشود روابطتان سرد و سرد تر شود، چون شما کسی را دارید که با او دردودل کنید و برایش ناز کنید دیگر حوصله همسرتان را نخواهید داشت و دیگر به آن راحتی که رابطه را آغاز کردید نمی توانید از آن خارج شوید

خیانت مثل جانوری خزنده و بی صدا،بی دعوت وارد زندگیتان میشود و همه آن را به خطر می اندازد

مراقب مرزهایتان باشید ، " این تصور واهی من با دیگران فرق دارم و در دام خیانت نمی افتم را دور بریزید " میلیونها نفر با همین تصور اشتباه در این دام افتاده اند...

من‌ یه کودک درون شاد و شیطوون دارم به اسمویولت👩💜 لطفا باهاش مهربووون❤💖💗باشید😊

واقعا این سایت اینقد اهمیت داره که به خاطرش به همسرتون شک کنید؟ ایا اصلا شما بهش اعتماد داشتید که به این راحتی اینقد دارید شک می کنید؟

به نظرم سعی کنید رو طرز فکرتون بیشتر کار کنید.

من تل همسرم رو گوشیم نصب کردم اما نمیدونستم که مخاطبین من هم برای اون میفته  چند شب پیش گفت چر ...

اشتباه کردی دیگه گلم ....فهمیده چه جورم فهمیده ....آخه خوشکل خانوم اون آقا شوهر تو هس یعنی مال خودته به فرض دوست دختر داشته باشه هر جا بره برمیگرده پیش زنش ..دیگه چه برسه بچه داشته باشه ...بخدا حساسیت نشون دادن زندگیتو خراب میکنه....مثبت فکر کن اصلا به این فکر کن 1 درصد اسم یکی از همکارای مردش سیو کرده باشه به اسم اون خانوم که تورو امتحان کنه ساده نباش گلم

ببین دوستم، از وقتی که پیام رو داده بود منتظر عکس العمل منه، تا اینکه سحر طاقت نیاورد بهم گفت برکه خ ...

آفرین ریلکس باش ...اگه روزه هستین افطار مورد علاقه اش درست کن اگه نه نهار خوب ...بهش بگو یه مسافرت نرفتیم بیا بریم مسافرت ..براش دلبری کن ولی نه ضایع 

منم عاشق همسرم هستم اونم همینطور بهشم اعتماد دارم ولی مسعله من این سایت نیس تودنیای واقعی من دوروبرم هرروز یه خبر جدید می شنوم از فامیل و دوست واشنا که خیانت کردن فکرم خیلی داغونه همش ترس و استرس دارم منم وقتی خوابه گوشیش وچک میکنم حتی شده منو رسونده دانشگاه یه ساعت بعد تاکسی گرفتم اومدم خونه سر زدم بهش به بهانه اینکه عینکم یاجزوم جامونده .....هرازگاهی باماشین میرم بیرون میرم یه سراز جلوی مغازه رد میشم و یه نگاهی میندازم .....ولی اخه تا کی ؟؟؟؟تاکی فکروخیال ....

دیگه دارم روی اعتمادبه نفسم کار میکنم زندگیمو اول سپردم به خدا بعدم میخوام قوی باشم درسمو تموم کنم و کارکنم حتی با دستمزد ناچیز اما مستقل باشم و رو پای خودم وایسم شاد باشم و از زندگی لذت ببرم تا شوهرمم جذبم بشه اخه یه مشاوری میگفت مردا از زنای زیبا یا خوش هیکل یا پولدار خوششون نمیاد 99درصد مردا عاشق زن های باروحیه و بااعتماد به نفس هستن و واقعا این و قبول دارم .....چون همسرمن اگه بخواد از خانومی تعریف کنه نه از زیباییش میگه نه از موقعیت اجتماعیش بلکه میگه فلانی خیلی باروحیه ست خیلی جنم داره ضعیف نیس مقتدره ....خیلی برام نظرش جالبه ....

چیکار کنم که شرمنده بشه؟ 

حساس نباش باهاش مثل اوایل ازدواج باش باهاش ..مردا نیاز به توجه دارن ولی نه زیادا ...باهاش حرف بزن حرف دلتو بگو نه همه حرفی البته...بذار جذبت بشه مثل تازه عروسا باش باهاش خاطرات آشناییتون زنده کن براش

اشتباه کردی دیگه گلم ....فهمیده چه جورم فهمیده ....آخه خوشکل خانوم اون آقا شوهر تو هس یعنی مال خودته ...

آخه من که تل همسرم رو نصب کردم شماره های من هم واسه ایشون رفته 

اصلا همسر من شماره این خانوم رو سیو نکرده بود 

چون من شماره اش رو سیو کرده بودم با همون شماره پیام داده که بگه من میدونم داری منو چک میکنی

من اینطوری فکر کردم

حالا به نظر شما به روی همسرم بیارم که چرا همچین پیامی دادی؟؟؟