2777
2789
عنوان

دوستای پرپروک😕😕

344 بازدید | 38 پست

سلام عشقا...

پسرم ۵ سالشه از  دیشب دلش درد میکنه...صبح بردمش دکتر رانیتیدین و یه شربت دیگه داد اما همچنان درد داره😕چیکار کنم؟؟؟

هر چه اید به سرم  باز بگویم گذرد                                     حیف ازین عمر     که با می گذرد، می‌گذرد    💔💔

سلام.یکمی عرق نعنا یا شربت خاکشیر میدادید.

سخت است فهماندن نکته ای به کسی که منافعش در نفهمیدن است.......دیندار آن است که در کشاکش بلا دیندار بماند وگرنه در هنگام راحت و فراغت و صلح و سلم چه بسیارند اهل دین، آنجا که شرط دینداری جز نمازی غراب وار و روزی چند گرسنگی و تشنگی و طوافی چند برگرد خانه ای سنگی نباشد....

پونه دم کن بهش بده

جوکر:من یه همسر داشتم زیبا بود...کسیکه بهم میگفت من خیلی نگرانتم؛همیشه بهم میگفت بایدبیشتر بخندم...قماربازی میکرد ویه عالمه هم بدهی بالااورده بود...طلبکارها صورتش رو خط خطی کردن،ماپولی برای جراحیش نداشتیم نمیتونست تحمل کنه...من میخواستم دوباره لبخندش رو ببینم،فقط میخواستم بدونه زخمهاش اهمیتی برام نداره پس یه تیغ گذاشتم توی دهنمو اینکارو کردم...میدونی بعدش چیشد؟اون نتونست منو اینجوری ببینه!ترکم کرد...قضیه برام بامزه شد..."حالا همیشه میخندم"

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یکمی عرق نعنا یا شربت خاکشیر میدادید.

دیشب دادم عرق نعنا اما خوب نشد😕

هر چه اید به سرم  باز بگویم گذرد                                     حیف ازین عمر     که با می گذرد، می‌گذرد    💔💔
دیشب دادم عرق نعنا اما خوب نشد😕

خب چرا اینطور شده؟رودل نکرده؟یبوست نداره؟

سخت است فهماندن نکته ای به کسی که منافعش در نفهمیدن است.......دیندار آن است که در کشاکش بلا دیندار بماند وگرنه در هنگام راحت و فراغت و صلح و سلم چه بسیارند اهل دین، آنجا که شرط دینداری جز نمازی غراب وار و روزی چند گرسنگی و تشنگی و طوافی چند برگرد خانه ای سنگی نباشد....
دیروز چ غذاهایی خورده

غذای خاصی نخورده ...کلا خیلی کم غذا میخوره..دیشب کمی الویه خورد

غذای خاصی نخورده ...کلا خیلی کم غذا میخوره..دیشب کمی الویه خورد

الویه کالباس داشت؟

جوکر:من یه همسر داشتم زیبا بود...کسیکه بهم میگفت من خیلی نگرانتم؛همیشه بهم میگفت بایدبیشتر بخندم...قماربازی میکرد ویه عالمه هم بدهی بالااورده بود...طلبکارها صورتش رو خط خطی کردن،ماپولی برای جراحیش نداشتیم نمیتونست تحمل کنه...من میخواستم دوباره لبخندش رو ببینم،فقط میخواستم بدونه زخمهاش اهمیتی برام نداره پس یه تیغ گذاشتم توی دهنمو اینکارو کردم...میدونی بعدش چیشد؟اون نتونست منو اینجوری ببینه!ترکم کرد...قضیه برام بامزه شد..."حالا همیشه میخندم"

شاید عفونت روده اس.‌

حجاب یعنی زنده باد عشق ❤️(( از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌ اش.(امام موسی صدر)))
معدش کار نمیکنه یا اسهاله

هیچکدوم و نداره ..طبیعیه همه چیش

الویه کالباس داشت؟

اره..خودم شوهرم و دخترمم خوردیم

اره..خودم شوهرم و دخترمم خوردیم

خب مثل پسرمن شده،پونه دم کن حتما

شاید عفونت روده اس.‌

دکتر چیزی نگفت اخه

.من میترسیدم اپاندیس باشه که گفت نیست

بگو بره دسشویی زور بزنه خوب میشه

ما هر وقت دلدرد داشتیم مامانم ازین راه کار استفاده میکرد خوبم میشدیم

بالای سر کسی که خوابه "خیار" نخورید 😐