2777
2789
عنوان

خیلی از بد مردن میترسم

| مشاهده متن کامل بحث + 227 بازدید | 27 پست

مرگ توی بستر خوب نیست با بیماری خوب نیست ذره ذره درد بکشی خوب نیست به نظرم یکدفعه ای خوبه🙂

آروم باش🌸فارسی را پاس بداریم✨انسانیا اگه سوال داشتید بپرسید🥰 دورقمی هستم😍بسی رنج بردم در این سالِ سیْ عَجَمْ زنده کردم بدین پارسی✨

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من همیشه از خدا میخام مرگ مث مادرم قسمتم کنه رو دستای خودم تموم کرد خیلی دردناکه الانم جلوچشامه قلبم ...

عزیزدلم🥺خدا رحمتشون کنه

میفهمم که چقدر دردناکه برات خدا بهت صبر بده

🤍🐼🥥

چند سال پیش خواب دیدم 

حضرت زهرا س از سکرات موت میفرمودند 

که به پناه ببرید ...

اونجا سنم کم بود 

متوجه نشدم 

اصلا سکرات موت یعنی چی 

و اصلا وجود داره

بعدا فهمیدم ..

که یعنی سختی های جان دادن

ایمان داشته باشیم 

استغفار کنیم 

عمل صالح خالص برای خدا 

و تزکیه نفس 

و کار برای حضرت مهدی عج الله

«عشق_بی_نشان ♥لبیک یا صاحب الزمان🤚»تمام وجودم سرشار از یقین به خـــــــــــدا وظهـــــــور شماست.«اللّهم عجـــــــــــل لولیک الفرج» 

فکر نمیکنم اما چقدر خوبه انسان راحت بمیره من یکی رو دیدم خیلی راحت فوت کرد نه دوربین اذیت شدند نه خودش در مرگ 

👷‍♂️👨‍💼🙋‍♂️از میانه روی، خوش بختی پاک سر می زند.⚘⚘
مرگ اصلا درد نداره که بگیم خوبه یا بد ولی ادم خوبه طوری زندگی کنه که بعد مرگش نفرین و خدای نکرده فحش ...

حق ناس خیلی دست و پاگیر و‌سنگین

و‌ نمیزاره روح پرواز کنه

و تا صاف نشه طرف در عذابه

خدا از همه ما بگذره

هرکس به نحوی..

اما جدایی و مفارقت روح از بدن 

واسه بدنی که تو بستر داره درد جسمی میکشه

سخته تا روح جدا بشه 

«عشق_بی_نشان ♥لبیک یا صاحب الزمان🤚»تمام وجودم سرشار از یقین به خـــــــــــدا وظهـــــــور شماست.«اللّهم عجـــــــــــل لولیک الفرج» 
حق ناس خیلی دست و پاگیر و‌سنگینو‌ نمیزاره روح پرواز کنهو تا صاف نشه طرف در عذابهخدا از همه ما بگذرهه ...

درد میکشه در بستر ولی نزدیک مرگ از درد رها میشه فامیل ما سرطان داشت  خیلی زجر کشید ولی چند ساعت  قبل مرگش میگفت تمام دردام رفته حس سبکی داشت میگن وقتی بدن دور از جون برای مرگ اماده میشه یه هورمونی ترشح میشه که هیچ، دردی حس نمیکنی مثل حس سرخوشی  یا حتی خوشحالی فقط هم این هورمون دوبار ترشح میشه یکی موقع تولد یکی مرگ

😎💚🐬
درد میکشه در بستر ولی نزدیک مرگ از درد رها میشه فامیل ما سرطان داشت خیلی زجر کشید ولی چند ساعت قبل ...

بعضی سکرات موت سختی دارند عزیزم‌

بسته به کردار و‌رفتار و اعمال طرف داره