الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
به هیچ. چیز در این دنیا وابسته نباش من که دیگه اصلا به عشق اعتقادی ندارم برادرم با بدبختی تمام به عشقش رسید زنداداشم براش میمرد یعنی زار میزد میخواست خودشو بکشه براش بلاخره بهم رسیدن و بعد دو بچه برادر جوانم فوت شد سه ماه بعد زنش شوهر کرد، اصلا مغزم قبول نمیکنه. چجوری تونست چجوری داغ داداشمو فراموش کرد به این زودی چحوری عشقشو فراموش کرد کسی که دورش میگشت وااای وای باورم نمیشه.
خدایا شکر گزارتم که حاجتمو دادی دوستان عزیزم با دعای خیر شماحضرت عباس و امام حسین حاجتمو دادن انشالله همتون حاجت روا بشید خدایاااااا ممنونتم اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم "أَمیرِی حُسَیْنٌ وَ نِعْمَ الاَْمیرُ"
#ٱللَّٰهُمَّ صَلِّ عَلَىٰ مُحَمَّدٍ وَآلِ مُحَمَّدٍ_اَلَّلهُمـّ؏جِّللِوَلیِڪَالفَرَج. این “نخوابیدم تا برسی” عجب لاو لنگوئجیه؛ خوش به حال کسایی که از این تکستها میگیرن.
ایشالا بعدن ک خندیدی میای میگی چجوری لطفا فق ب ی چی فک کن مردی ک واقعا بخادت سرت با خداهم میجنگه اون الان زن داره و تو براش مهم نیستی ن خودت ن حالت تموم خاطراتو چالش کن برا همیشه بزار کنار مطمئن باش بهترش میاد تو زندگیت