2777
2789
عنوان

دوستانی که تشنج بارداری داشتند لطفا راهنمایی کنند

| مشاهده متن کامل بحث + 9769 بازدید | 97 پست
هر نوع صرعی رو خوندم نوشته متوجه حمله نمیشن ولی من ۲۰ ساله قبل بد شدن حالم میفهمم دراز میکشم جیغ بل ...

منم از قبل متوجه میشم

اولش همه جا نور زیاد پر میشه همه چی رو نورانی میبینم

بعد احساس سبکی میکنم همزمان یهو همه جا تاریک میشه 

یه حالت گنگ

اینها حدودا بیست ثانیه طول میکشه بعدش دیگه یادم نمیاد تا چشمام رو باز کنم 

چه خوش است انتظار تو 
هر نوع صرعی رو خوندم نوشته متوجه حمله نمیشن ولی من ۲۰ ساله قبل بد شدن حالم میفهمم دراز میکشم جیغ بل ...

مگ ازت نوار مغز ام ار ای نگرفتن؟داروهای من والپروات 200هستش با امیتیریپتلین50 ک خیلی خطرناکن،من یکی از رگ مغزم خونش لخته میشه باید عملشم دکترام گفتن ریسکش خیلی بالاس پدرمادرم همسرم قبول نکردن.

همسر💍خوب خوشتیپ خوش اخلاق دارم😍بادنیا 🌎عوضش نمیکنم❤خودم یک همسر و مادرهخوبیم😊یک شاهزاده👑(امیرسام)دارم و ی فرشته👼 تو راهی پرنسس👸(نهال) دخترم یقین دارم شما معجزه خداوندبزرگ برای منو پدرت برادرت هستی 😍 پدرت برادرت تو پوست خودشون نمیگنجند از وقتی فهمیدند یک پرنسس خوشگل تو راه دارند😍منتظرتیم  زندگیم ❤ عشق زندگیم همسرم💑  (امیرعلی👬امیرسامغزال👭نهال)                          یک خانواده و زندگیی 4نفره 💏 👫 💑  شاد و عاشقانهداریم       در آخر                              My Religion I'S Humanity 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آخه حالیش نمیشه که چه جور ساکتش کنم😢😢

عزيزم بيشتر سعي كن آسيب بهش نرسه مثلا زمين نخوره كسي نزنش گرسنه نمونه چيزي اگه خواست بهش بده تا گريه ش درنياد!!گريه كردناشو به حداقل برسون گلم،سرشو گرم كن ببين از چي خوشش مياد سريع حواسشو با همون پرت كن!!مواظب ويروسو سرماخوردگيو اينا باش سعي كن تا جايي ك ميتوني نزار مريض بشه اگه كسي توي فاميل سرما خورد نزار به بچت نزديك بشه!اينا تجربه هاي دوستمه🌺

عزیزم اصلا متوجه نمیشه دخترم مریصه آخه‌😢

خوب میخوای با یه دکتر مشورت کن

حتی اگه میخوای خیالت راحت بشه یه نوار مغز بگیر ببین مغزش اسیب دیده تا الان یا نه

اگه تا الان مشکلی نباشه انشااللهبعدش هم نیست ولی اگه زبونم لال باشه درمان میکنی

چه خوش است انتظار تو 
عزيزم بيشتر سعي كن آسيب بهش نرسه مثلا زمين نخوره كسي نزنش گرسنه نمونه چيزي اگه خواست بهش بده تا گريه ...

منطورم از حالیش نمیشه کوچیک بودنش نبود 

متوجه نمیشه مریضه 

دوستت چیکار میکرد بچش گریه نکنه 

ببخشید عزیزم خیلی سوال ازت میپرسم یه دفعه تمام جونم شد استرس

سلامتی دخترم تنها آرزوم😔
خوب میخوای با یه دکتر مشورت کن حتی اگه میخوای خیالت راحت بشه یه نوار مغز بگیر ببین مغزش اسیب دیده ت ...

عزیزم دختر من تحت درمانه هر دوماه نوار مغزی میگیرن ازش تو امضام توصیح دادم

یه دفعه گفتی فشار به مغز گفتم ببینم گریه هم هست یا نه الان ماه دیگه نوبت دکترشه 

فوق تخصص مغز و اعصاب کودکان میبرمش

سلامتی دخترم تنها آرزوم😔
منطورم از حالیش نمیشه کوچیک بودنش نبود  متوجه نمیشه مریضه  دوستت چیکار میکرد بچش گریه نک ...

عزيز دلم من متوجه شدم منظور شمارو امضاتونو خوندم🌺🌺🌺دوستم همين كارايي ك گفتمو ميكنه دخترش ٧ سالشه يبار دخترعموش گازش گرفته بود طفلك بچه اينقد گريه كرده بود توي يكروز ٢ بار تشنج كرده بود!!عزيزم دخترتون فلج مغزي هس؟

عزيز دلم من متوجه شدم منظور شمارو امضاتونو خوندم🌺🌺🌺دوستم همين كارايي ك گفتمو ميكنه دخترش ٧ سالشه ...

نه فلج مغزی بخاطر نرسیدن اکسیژن به مغزشونه ربطی به تشنج نداره 

دختر من تشنج کرده بود 

اخه یه دفعه گریه میکنه خیلی شدید من همیشه خودم مراقبشم اصلا نمیدونم چی میحواد

سلامتی دخترم تنها آرزوم😔
گلم ما تا ٧ ماه پيش تهران زندگي ميكرديم شوهرم كارشو از دست داد مجبور شديم جمع كرديم اومديم تبريز شهر ...

قربونت برم با کمال میل،منم غریبم خونودام کرجن خودم شمال کاملا درکت میکنم خیلی سخته،حتما برات دعا میکنم ایشالله به حق همین شبهای عزیز ب حق فاطمه زهرا کاره همسرت درستشه برگردی شهرت و هرچی ب صلاحته همون اتفاق بیافته برات،غصه نخور گلم درست میشه همه چی❤🌹💋

همسر💍خوب خوشتیپ خوش اخلاق دارم😍بادنیا 🌎عوضش نمیکنم❤خودم یک همسر و مادرهخوبیم😊یک شاهزاده👑(امیرسام)دارم و ی فرشته👼 تو راهی پرنسس👸(نهال) دخترم یقین دارم شما معجزه خداوندبزرگ برای منو پدرت برادرت هستی 😍 پدرت برادرت تو پوست خودشون نمیگنجند از وقتی فهمیدند یک پرنسس خوشگل تو راه دارند😍منتظرتیم  زندگیم ❤ عشق زندگیم همسرم💑  (امیرعلی👬امیرسامغزال👭نهال)                          یک خانواده و زندگیی 4نفره 💏 👫 💑  شاد و عاشقانهداریم       در آخر                              My Religion I'S Humanity 
من یادم میاد نور هم نمیبینم کاملا دراز میکشم 

من اخرین سقطم توعید بود که تشنجدهم داشتم

ظهرش همسرم داشت میرفت سرکار بهش گفتم امروز زیاد زنگ‌بزن و هواست به من باشه احساس میکنم تشنج میکنم

ساعت سه اون رفت ساعت پنج خونریزی شدید شدم مبایلم رو گرفتم  پاشدم برم سمت حموم که دیگه چیزی یادم نمیاد

فقط دیدم صدا زنگ گوشی میاد چشمام رو باز کردم دیدم رو زمینم همه جا کثیفه

حتی بالا هم اوردم ولی یادم نمیاد

چه خوش است انتظار تو 
انشالله صحیح و سلامت نی نی ت رو بغل میگیری و در کنار هم شاد و سلامت زندگی میکنید 😊🌹

قربونت برم عزیزدلم امین❤

نه فلج مغزی بخاطر نرسیدن اکسیژن به مغزشونه ربطی به تشنج نداره  دختر من تشنج کرده بود  اخ ...

آهان خداروشكر🙏🙏🙏🙏🙏🙏گل دخترت صحبت نميكنه؟الان دقيقا چن سالشه؟وقتي گريه ميكنه اشاره هم نميكنه چي ميخاد؟مثلا همون لحظه ببريش سر يخچال يچي بدي دستش يا سريع يه آهنگ بزاري براش يا اسباب بازي بدي دستش شايد ساكت شد؟!