2777
2789

سلام به همه دوستان عزیز

من در بارداری هام دچار تشنج میشم که دکتر از داروهای زیادی برای کنترل بیماری استفاده میکنه

شنیدم تشنج و استفاده از داروهاش باعث کند ذهن شدن کودک میشه 

دوستانی که این مشکل رو داشتند لطفا بگن آیا مشکلی برای کودکشون پیش نیومده و اینکه چه دارویی با چه مقدار دوز و از هفته ی چند بارداری استفاده کردند

و آیا با این شرایط تونستند زایمان طبیعی داشته باشند و در موقع زایمان مشکلی براشون به وجود نیومده ؟

چه خوش است انتظار تو 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من دوبارانگارتشنج کردم خودم یادم نیس اون لحظه فقط یادم میاد حالت تهوع داشتم افتادم تودستشویی بعدچشمام بازبودمیدیدم ولی بدنم میلرزیدقدرت جیغ زدن یاحرکت کردنم نداشتم 😢😢😢😢حالانمیدونم این تشنجه یانه.زایمانم هم طبیعی بود

باتموم وجود.....................گناه کردیم نه نعمت هاشو ازمون گرفت نه گناهانمون روفاش کرد اگه بندگیشو میکردیم چه میکرد؟؟!!!....

من الان 15ساله صرع دارم از نوع درجه 1 بارداری خطرناکی دارم اوایل بهم گفتن باید سقط کنی نذاشتم بامسئولیت خودم قبول کردم خدای نکرده تشنج کنم تو دوران بارداری میرم کما

همسر💍خوب خوشتیپ خوش اخلاق دارم😍بادنیا 🌎عوضش نمیکنم❤خودم یک همسر و مادرهخوبیم😊یک شاهزاده👑(امیرسام)دارم و ی فرشته👼 تو راهی پرنسس👸(نهال) دخترم یقین دارم شما معجزه خداوندبزرگ برای منو پدرت برادرت هستی 😍 پدرت برادرت تو پوست خودشون نمیگنجند از وقتی فهمیدند یک پرنسس خوشگل تو راه دارند😍منتظرتیم  زندگیم ❤ عشق زندگیم همسرم💑  (امیرعلی👬امیرسامغزال👭نهال)                          یک خانواده و زندگیی 4نفره 💏 👫 💑  شاد و عاشقانهداریم       در آخر                              My Religion I'S Humanity 
بارداری های قبلیت بچت سالم بوده؟

اولی که ماه نه سه بار تشنج داشتم و متاسفانه نموند

دومی خارج رحم بود موقعی که خونریزی دلشتم تا دفع بشه دو بار تشنج داشتم

سومی هم هفته ی شش سقط شد و هفته ی شش یه بار تشنج داشتم

برای همین فکر میکنم به خاطر تشنج بچه ها از دست رفتند

چه خوش است انتظار تو 

ب هیچ عنوان قبول نکن زایمان طبیعی کنی چون در زایمان باعث تشنج میشه،حتما از دکترت نامه بگیر ببر بده دکتر زنان زایمانت،

همسر💍خوب خوشتیپ خوش اخلاق دارم😍بادنیا 🌎عوضش نمیکنم❤خودم یک همسر و مادرهخوبیم😊یک شاهزاده👑(امیرسام)دارم و ی فرشته👼 تو راهی پرنسس👸(نهال) دخترم یقین دارم شما معجزه خداوندبزرگ برای منو پدرت برادرت هستی 😍 پدرت برادرت تو پوست خودشون نمیگنجند از وقتی فهمیدند یک پرنسس خوشگل تو راه دارند😍منتظرتیم  زندگیم ❤ عشق زندگیم همسرم💑  (امیرعلی👬امیرسامغزال👭نهال)                          یک خانواده و زندگیی 4نفره 💏 👫 💑  شاد و عاشقانهداریم       در آخر                              My Religion I'S Humanity 
من دوبارانگارتشنج کردم خودم یادم نیس اون لحظه فقط یادم میاد حالت تهوع داشتم افتادم تودستشویی بعدچشما ...

خوب این حالت بخاطر فشار زیاد برای حالت تهوع به سر میاد به وجود میاد 

نمیدونم تشنج حساب میشه یانه

چه خوش است انتظار تو 
من الان 15ساله صرع دارم از نوع درجه 1 بارداری خطرناکی دارم اوایل بهم گفتن باید سقط کنی نذاشتم بامسئو ...

عزیزم اشاالله تو دلی ات رو سالم به دنیا بیاری خودت هم سلامت باشی

توی بارداری تشنج نکردی ؟

دارو چی مصرف میکنی

چه خوش است انتظار تو 
خوب این حالت بخاطر فشار زیاد برای حالت تهوع به سر میاد به وجود میاد  نمیدونم تشنج حساب میشه یا ...

عزیزم دختر منم تشنج کردخ مگه فشار زیاد به سر بیاد کسی تشنج میکنه؟

دخترم خیلی گریه های وحشتناکی میکنه  میتونه این گریه ها به معزش فشار بیاره تشنجش ادامه پیدا کنه؟

سلامتی دخترم تنها آرزوم😔