2777
2789
عنوان

دوباره کیژانی

202 بازدید | 21 پست

سلام دوستای گلم ببخشید که دیر اومدم خبر بدم این یه هفته نزدبک به موت بودم به خاطر پهلوهام الحمدالله بچه سقط نشده بود و سونو دادم خدا رو شکر ساک حاملگی مشخص شد و بچه م ۵ ماهشه و لی خونریزی شدید داشتم که قرص پروستروژون و اسبد فولیک بهم دادن خونریزیم کم شد البته دکتر سونو گفت که شما باید خیلی مراقب باشی که بچه سقط نشه بچه ها نزدیک رود دیونه بشم معاینه هم کردن گفتن که دهانه رحم بسته است و خونریزی ربطی به بچه نداره ولی بچه ها از درد پهلوهام نمی دونستم چیکار کنم آزمایش خونم دادم گفتن مشکلی نداره آزمایش ادرار هم همینطور ولی سونو گفت که فیبرمت شده ۶ سانتی  البته خارج از رحم هست بچه ها الان خونم کم شده ولی چیکار کنم خدای نکرده برای نی نیم اتفاقی نیافته واقعا نگرانم واسش توکلم فقط به خداست برام دعا کنید دوستای گلم کیژانی قوربون همتون بره به خاطر راهنمایی های مفیدتون 

عزیزم خداروشکر انشاالله نی نی جاش محکمه

عزیرم پهلوهات اول دردمیکردبعدخونریزی کردی؟؟؟؟

اگر بر هوا پری مگسی باشی و اگر بر روی آب روی خسی باشی،،، دل به دست آر تا کسی باشی      

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بله

پهلوهای منم بشدت دردمیکنه البته نمیدونم ازبزرگ شدن بچست یانه ولی خیلی دردش بده خیلی فشارمیادبهم

اگر بر هوا پری مگسی باشی و اگر بر روی آب روی خسی باشی،،، دل به دست آر تا کسی باشی      

قوربونت برم تخمه جان اگه شما دوستای گلم نبودین نمیدونستم چیکار بکنم از همگی ممنونم

توكلت بخدا ايشالا به سلامتي بغلش ميگيري

خيلي مراقب خودت باش

من نظرمو ميگم لطفا اگه مخالف هستيد ريپلاي نكنيد قرار نيست همه مثل هم فكر كنن