2777
2789
عنوان

دارم میترکم از عصبانیت

2548 بازدید | 46 پست

بچه ها ما تازه داریم جاهازمونو میچینیم هنوز چیده نشده جاریم اومد لیوان سرویسمو شکوند بعد گفت لز دستم افتاد😢

از الانم داره میگه ما هر شب اینجاییم دیگه

اصلا خوشم نمیاد ازش دوران عقدم پدرمو درآورد الانم داره حرصم میده بچش و ول میکنه تو آشپز خونه کابینتارو باز میکنه قابلمه هاو وسیله هامو میریزه بیرون بعد به جای اینکه بلندش کنه هر هر میخنده میگه از الان باید عادت کنی...

ولی من تا الان فقط یکبار رفتم خونش که اونجام دعوا درست کرد و دیگه منو شوهرم کلا نرفتیم ولی اینقدر پر روعه میاد اینجوری گند میزنه به اعصاب من 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یه بار بزن تو گوشش

بگو از الان عادت کن کن شوخی فیزیکی دارم😐

آدم اینقدر پررو😒

بچه هاتونو ول میدین تو خونه مردم یه ریزه شعور و ادبم خوب چیزیه

خدایا میشه سال 2020 حذف کنی دوباره نصب کنی؟ این ویروس داره😓😓😓. 

عزیزم مگه زبون نداری که باهاش برخورد کنی؟

صلح طَلَب ، اما جَنگ بَلَد😎💖 دوستان اگه اطلاعاتی راجع به شرایط وام مسکن میخواید بدونید اینجا نوشتم، امیدوارم به دردتون بخوره، به امید صاحبخونه شدن تمام هموطنانم🙏💖
مگه تو یه ساختمونیین خونه خودتونه یا اجاره ای اسی 

نه اصلا نزدیک همم نیستیم خونه ها ۴۰ دقیقه فاصله دارن از هم

مستاجریم قرار بود اونا بلند شن از خونه پدر شوهرم نوبت ما باشه بریم بشینیم ولی با وقاحت تمام موندن گفتن پا نمیشیم 

حالا ما به سختی خونه اجاره کردیم 

تو هم همش بگو اتفاقا ما اصلا اهل رفت و امد نیستیم 

بگو من ارامشم خیلی برام مهمه

تدریس زبان آلمانی با قیمت مناسب انجام میدم... واژه ی ترشیده مال دورانیه که زنها هنری بجز شوهر کردن نداشتن. برای زن توانمند امروزی، ازدواج صرفایک گزینه است، نه تنها هدف زندگی...

بگو مامانت یا خواهرت بهش بگن اینا اول زندگیشونه باید تنها باشن  میخوان راحت باشن مهمون خودش باید شعور داشته باشه مزاحم تازه عروس و داماد نشه در ضمن  وقتی رفتی خونش جنجال راه انداخته دیگه دلیل نداره بیاد خونتون یا خودت یا مامانت این حرفو بزنه بهش شاید خجالت بکشه حسود خانم

سه اصل هیچ وقت باکسی بیشتر ازجنبه اش رفاقت نکن,درددل نکن,شوخی نکن حرمتها شکسته میشود............ هیچ وقت به کسی بیشتر ازجنبه اش خوبی نکن,محبت نکن,لطف نکن تبدیل به وظیفه میشود.............. هیچ وقت ازکسی بیشتر ازجنبه اش خوبی نخواه,کمک نگیرانتظارنداشته باش تبدیل به منت میشود