2777
2789

باور کنین بعضی پدر مادرا بچه میارن ک تو پیری کوری جمعشون کنه ففط جوونیشو میگیرن ک خودشون جوون بشن اصلا مهم نیس براشون خودش زندگی کار وهدف داره 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اصلا براشون مهم نیس که ما زندگی داریم، سر پیری میگن بیا ببین ما تفاهم نداریم، بیا ما قهریم، دیگه بقی ...

چه دنیای بدی شده، ترسیدم از دوران پیری، یعنی قراره بچه هامون اینا رو بهمون بگن؟ دلم برای پدر و مادرایی که سالها بخاطر بچه ها موندن توی زندگی سخت و تحمل کردن سوخت، تهش اگه اینه که چقد ناامیدکننده س

چه دنیای بدی شده، ترسیدم از دوران پیری، یعنی قراره بچه هامون اینا رو بهمون بگن؟ دلم برای پدر و مادرا ...

تجربه ثابت کرد اون پدر مادرهایی که برای بچه هاشون کار خاص وسختی نکشیدن بیشتر از بچه هاشون متوقع ترن والبته بچه های موفقی دارن واونایی هم که از همه چیز خودشون برای بچه مایه گذاشتن از بچه هاشون هیچ توقعی ندارن وباز بچه هاشون از اونا متوقع هستند....

بنظرتون توی پیری و کوری کی باید پدر و مادرو جمع کنه؟ همسایه؟ یا باید بندازنشون دور؟ پیری برای همه هس ...

اون بچه زندگی نداره اگ اون پدرمادر هدفشون از اوردن بچه اینه ک این معآملس دیگ چیزی ب اسم پدر مادر مناسب اونا نیس

چه دنیای بدی شده، ترسیدم از دوران پیری، یعنی قراره بچه هامون اینا رو بهمون بگن؟ دلم برای پدر و مادرا ...

مگ بچه کارت دعوت داده ک ب دنیاش بیاره .وقتی وسط عشق وحال بچه میاره وظیفشه نکنه خواستی بچه بیاره خودش خودشو راه بندازه

مگ بچه کارت دعوت داده ک ب دنیاش بیاره .وقتی وسط عشق وحال بچه میاره وظیفشه نکنه خواستی بچه بیاره خودش ...

نکنه شما خواستی وایسه بجه براش کارت دعوت بده بعد بیارتش؟ شما حتما صبر کن هر وقت بچه ت کارت دعوت داد بعد بیارش.

یه جمله غلط کودکانه افتاده تو دهن بعضیا مگه ما خواستیم؟ مگه ما کارت دعوت داده بودیم که ما رو بیارن؟ وظیفشونه و فلان....

اتفاقا خیلی از این بچه ها ناخواسته س. بله بدون دعوت اومدی شاید شمام. شاید فقط عشق و حال میخواستن و شما بدون دعوت اومدی

اون بچه زندگی نداره اگ اون پدرمادر هدفشون از اوردن بچه اینه ک این معآملس دیگ چیزی ب اسم پدر مادر منا ...

نه البته که هدف نباید این باشه من خودم همیشه اینو گفتم و میگم نباید بچه ها رو با این نگاه دید، ولی اینکه خود بچه ها هم اصلا احساس مسئولیت در قبال پیری پدر و مادر نداشته باشن اینم یه چیز ناامیدکننده ست

اره اگر این مدل ادمی هستی حتما میگن منتظر باش، بچه ها مسئول روابط تو با شوهرت نیستن

اره اگر این مدل ادمی هستی حتما میگن منتظر باش، بچه ها مسئول روابط تو با شوهرت نیستن

نه خداروشکر بچه های من درک و شعورشون انقد پایین نیست این مدلی ام تربیت نشدن، دلم برای اونایی میسوزه که هر دو سر باخت دادن

نکنه شما خواستی وایسه بجه براش کارت دعوت بده بعد بیارتش؟ شما حتما صبر کن هر وقت بچه ت کارت دعوت داد ...

ولی داری اشتباه میگی 

خوب اگه قرار به عشق و حال بوده باشه خرج این عشق و حال یه کاندوم هست چرا بچه باید تاوان عشق و حال دونفر دیگه رو پس بده 

https://s6.uupload.ir/files/img_۲۰۲۵۰۸۲۹_۰۰۱۸۱۴_suty.jpg