2777
2789
عنوان

دارم میترکم از عصبانیت

| مشاهده متن کامل بحث + 2548 بازدید | 46 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از من میشنوی حتما حتما یه محافظ برا تلوزیونت بخر  ....7_8 تومن پول تلوزیون رو به بچه خط بندازه یا یه کوچولو ضربه فاتحش خوندس..... منم برا جهازم خریدم....

منم تازه عروسم و رو خونم حساسم ولی جلو این مدل مهمونا ادم لال میشه روش نمیشه چیزیشون بگه بعد میشینم خودمو میخورم

از من میشنوی حتما حتما یه محافظ برا تلوزیونت بخر  ....7_8 تومن پول تلوزیون رو به بچه خط بندازه ...

منم خودمو میخورم فقط 

جالبه که من کلا یه بار رفتم خونش همون یه بارم بلند نشدم تو خونش بچرخم 

ولی این اینجوری به خودش اجازه میده.‌‌.

ولی اینهمه خرج کردی این یه کار ک گفتمت رو بکن بعدا دعام میکنی.....(محافظ)

منم رو مبلام حساسم چون روشنه ...میاد بچش گند میزنه به مبل بعد میگه روکش بکش خووووووب.... انقده بدم میاد

دقیقا یه مدت خوب شده بودما اما باز زبونم کار نمیکنه... فقط میریزم تو خودم

خدا کنه ادم گیرادم این جوری نیفته می خورنت از بی زبونیت سو استفاده می کنن ...

من اگه جواب بدم ناراحتیم تو صدام پیداست و طرف کیف می کنه فکر می کنم گاهی بی محلی گاهی جواب قاطع در دستور کارت باشه 

عزیزم جاریت دنبال بهونس تادعواجنجال راه بندازه درست به قول اون دوستمونم که گفت سیلی بزن بگوعادت دارم به شوخی فیزیکی مطمئنن میره توخونش انقدخودشوسیلی میزنه که کبودشه توروتودردسربزرگتری بندازه بایدیه جابزنی که دیده نشه شکم پهلووازهمه جابهترته کلششش موهاشوبپیچون دوردستت بکش مثه سگ زحه بزنه ول نکن بگومن عادت دارم شوخی فیزیکی شدیدبکنم بچشم بزن ته پاهاش همچین بزن گزگزکنه میدونم خشنه ولی بایدبابیشعوراهمونجوری رفتارکنی تازه یه کتاب بسشعوری هم بخربه عنوان کادوتولدبده بش آی بسوزه آی بسوزه🤗😀😀عاشق چزوندم اینحورآدمام آب زیرکاهای عوضیای نکبت🤨