2777
2789
هیچی .. هیچی چون تنها بودیم و غریب جمع و جورم کرد و مراقبم بود مثلا برام غذا میپخت و ساپورتم میکرد ...

دیگه چی میخوای عزیزم همین که زن وشوهریعنی باهم خوب باشن و کنار هم آرامش داشته باشن به دنیا می ارزه

سال ۹۱ برام یه دسته گل شیک و دوجعبه بزرگ شیرینی و یه دستبند سه تومنی خرید یه گوسفندم کشت اما برای این یکی چون اوضاع خرابه و ۸ تومنقسط عقب مونده داره فکر نکنم جز گل و شیرینی چیزی بتونه بخره تازه بیمارستان عمومی هم باید برم 😞

لباساو وسایل بچه رو هم از حقوق خودم میخوام بخرم و گوسفندم اگر پولم تا اون موقع برسه باز خودم میخرم دوست ندارم بچه دومم با بچه اولم فرقی داشتهباشه

میشه برام صلوات بفرستید که بتونم مرکز توانبخشی خودم رو تاسیس کنم دعای نی نی سایتا همیشه حاجتمو داده😘😍 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

برای من یک انگشتر خرید اونم چند وقت پیش فروختیم با طلاهای دیگم برای خونه ای خواهر مثلا امروز تولدمه ...

تبریک میگم دوستم.خوب یادش بنداز ..بگو یک کیک کوچیک بگیر برای جشن امشبمون.بخودت هم برس یک شام خوب هم بپز .امروز روز شماست خوش بگذرون .اگه کادو هم نگرفته بود بگو بعد شام برید بیرون (با توجه ب شرایط و اخلاق هردوتون تگ این مایه ها به همسرت بگو به زبان خودت .تگلدت هم مبارک

مرا هزار امیدُ هر هزار تویی💚خدا💚

شوهر من فقط واسه جلو مامانش اینا بهم یه انگشتر داد. ولی هفته بعد برد فروخت. گفت چک دارم. خیلی اذیتم کرد. ازش راضی نیستم. من موندم اون که انقدر بی پوله بچه برا چی می خواست؟ 

من هم سر کار می رم. ولی همش من دارم خرج زندگیمون رو میدم. 

تبریک میگم دوستم.خوب یادش بنداز ..بگو یک کیک کوچیک بگیر برای جشن امشبمون.بخودت هم برس یک شام خوب هم ...

اخه از اول هفته هی میگفت چی بگیرم برات منم گفتم هر چی دوس داری دیشب بجنون شد قهر کردیم قرارم بود برم خونه مامانمم بابام تا یک ساعت دیگه میاد دنبالم تا یک هفته دیگم بر نمیگردم اخه خونه مامانمم شهرستانه

عزیزم مبارکه .عشقتون پایدار💐

ممنون گلم 😚😚😚

💚زادگاهم ایران است این وطن مرا جان است💚خدای خوبم سربلندی و آبادی ایران آرزومه 💚وطنم ای شکوهِ پابرجا💚وطن هتل نیست که اگه خدماتش خوب نبود ترکش کنی باید بمونی و بسازیش✌پرچم سه رنگ ایرانم تا ابد بالاست💚 ♡♡IRAN ♡♡ من یک مسلمان هستم،اسلام کامل است و من نیستم ،هرخطایی که از من سر زد ،به من نسبت دهید ، نه به دینم💚 تو مپندار که کربلا شهری ست در میان شهرها و یا نامی ست در میان نام ها ،،، نه ،،، کربلا حرم حق است و هیچکس را جز یاران امام حسین (ع) راهی به سوی حقیقت نخواهد بود ... به حسین بن علی پشت و پناهم گرم است ، ای خداشکر عجب پشت و پناهی دارم ... و هنگامی که در پی خودم بودم تو را یافتم یاحسین(ع) ... خدایا شکرت💚
برای من یک انگشتر خرید اونم چند وقت پیش فروختیم با طلاهای دیگم برای خونه ای خواهر مثلا امروز تولدمه ...

تولدت مبارکککک😍😍😍😍😍😍😍

سنگ اگر کاسه ی زرین شکند  ‌‌    ارزش سنگ نیافزاید و زر کم نشود
دیگه چی میخوای عزیزم همین که زن وشوهریعنی باهم خوب باشن و کنار هم آرامش داشته باشن به دنیا می ارزه

راس میگین 

نه چیزی نمی خوام

فقط گفتم شوهرم مرد خوبیه برای زندگیمون تلاش میکنه اما هیچ وقت هدیه نمی خره تا وقتی بعد ۱۶ سال اون خونه رو خرید به نامم اونم گفت تا زنده هستم مشترکه😂..اما منم فقط سلامتی شو میخوام

اخه از اول هفته هی میگفت چی بگیرم برات منم گفتم هر چی دوس داری دیشب بجنون شد قهر کردیم قرارم بود برم ...

خب دیگه پس قهرین😂😂😂😂... به این چیزا فکر نکن گلم منم همیشه تولدم یادش میره ولی من اگه یادم بره گردنم و میزنه😄😄😄😄

اخه از اول هفته هی میگفت چی بگیرم برات منم گفتم هر چی دوس داری دیشب بجنون شد قهر کردیم قرارم بود برم ...

عزیزم با قهر نرو خونه مامانت ّزنگ بزن بهش یا اگه خونه است برو پیشش دلبری کن و کاری ک خودت بهتر میدونی (یا حتی تلفنی)بعدم این سفارشا رو حتما بکن ّ.رفتی هم شهرستان بازم یاداوری کن بهش 

مرا هزار امیدُ هر هزار تویی💚خدا💚