2777
2789

[QUOTE=90200550]😐به چ چیز هایی فکر میکنی به سلامت بچه اتو و سالم بدنیا اومدنش فکر کن گلم والا شوهرت کلا واسه کی مگه ...[/QUOهمه اینا که شما گفتین در اولویت اوله ولی در کنار اینا اونم هس😆😁

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دسته گل😕😕😕😕😕طلا میخواستم😪😪😪😪😪

لعنت به شبهای بعد از توووووو  به دردی ک ماند از توووووو.....‌‌  به دادم نمیرسی.....  رفتی آواره شد خانه😢ماندم غریبانه😭لعنت به بی کسی💔🤦‍♀️

هیچی .. هیچی

چون تنها بودیم و غریب جمع و جورم کرد و مراقبم بود

مثلا برام غذا میپخت و ساپورتم میکرد

مرد خوبیه

اما بعدها

یک خونه به ارزش ۹۰۰ میلیون تو ایران برام خریده به نام خودم اما خودمون کانادا زندگی میکنیم گفت اینم بابت همه چی...

اما بهم گفته تا زنده هستم همه چیزش مشترک یعنی اجاره خونه اش میره واسه زندگیمون اما گفت بعد مرگم هر کار میخوای باهاش بکن

اینم از شوهر من

تنش سالم باشه ولش کن

همین که همیشه تو زندگی خیلی زحمت کشیده و نذاشته هیچ فشاری رومون باشه خدا رو شکر

اهل هدیه و این‌چیرا مطلقا نیست

من حامله ام.ولی هیچ وقت بش نمیگم چیزی برام بخره چون بیکاره.واگ درتوانش نباشه برام کادوبخره خیلی غصه میخوره دلم نمیخاد روز تولد بچم کوفتش بشه...:))..بنظرم هرکسی باید وسع مالی رو درنظر بگیره زور نگین؛تعیین نکین بش فشار بیاد غرورش بشکنه روز تولد بچش خاطره بد میمونه براش..  

بشنو ............ باورنکن
واس منکه تولدمم هرسال یادش میره الانم ک حامله ام وقتی فهمید کوفتم نخرید دیگه زایمان و مطمعنم یادشم ن ...

منم همین میشم 😂😂😂😂تولد. منو. یادش میره انتظار. ندارم سربچه کادو بده😂😂😂😂

سنگ اگر کاسه ی زرین شکند  ‌‌    ارزش سنگ نیافزاید و زر کم نشود
[QUOTE=90200550]😐به چ چیز هایی فکر میکنی به سلامت بچه اتو و سالم بدنیا اومدنش فکر کن گلم والا شوهرت ...

انشاء الله که ی چیز خیلی خوبی برات بخره ولی تو این گرونی همینک بری ی بیمارستان خوب زایمان کنی و نینی نازتو راحت بغل بگیری بهترین کادو عزیزم 

مطمئن باش همسرتم در حد توانش برات حتما ی هدیه خوب میخره

اللهم عجل لولیک الفرج

گل وشیرینی

شب زایمان پیشم موند تا صبح کمک مامانم کرد  

خستگی از تنم در اومد 

عشقش برام کافی بود وهست

البته بنده خدا نمیدونست چشم روشنی باید بده و گرنه کوتاهی نمی کرد ، هی میگفت دیگه باید چکار کنم منم میگفت هیچی پدری کن پدری😁

من واسه اولی میخواست طلا بخره استراحتی بودم گفتم سر فرصت میگیرم پولشو داد بعد به دنیا اومدن پسرم خونه خریدیم پولو دادم بهش.سر دومی هم پول داد طلا بخرم طلا گرون شد الانم میخوایم باز خونه عوض کنیم.کلا من باید خرید طلا رو فراموش کنم قسپت ما نیس

من تازه ازدواج کردم ولی خدایی ک من دوست دارم ،😆😚 دوست دارم همسرم  تو این موقعیتی ک گفتید ،یک ...

همسر منم برای زایمان هر دوتا دخترم برام گوسفند قربونی کرد و گل و شیرینی خرید 

برای زایمان اولم دستش خالی بود ولی زایمان دومم که وضع مالیمون بهترشده بود یه نیم ست برام خرید 

💚زادگاهم ایران است این وطن مرا جان است💚خدای خوبم سربلندی و آبادی ایران آرزومه 💚وطنم ای شکوهِ پابرجا💚وطن هتل نیست که اگه خدماتش خوب نبود ترکش کنی باید بمونی و بسازیش✌پرچم سه رنگ ایرانم تا ابد بالاست💚 ♡♡IRAN ♡♡ من یک مسلمان هستم،اسلام کامل است و من نیستم ،هرخطایی که از من سر زد ،به من نسبت دهید ، نه به دینم💚 تو مپندار که کربلا شهری ست در میان شهرها و یا نامی ست در میان نام ها ،،، نه ،،، کربلا حرم حق است و هیچکس را جز یاران امام حسین (ع) راهی به سوی حقیقت نخواهد بود ... به حسین بن علی پشت و پناهم گرم است ، ای خداشکر عجب پشت و پناهی دارم ... و هنگامی که در پی خودم بودم تو را یافتم یاحسین(ع) ... خدایا شکرت💚