من حامله ام دیشب میگفتم چشم روشنی ندادی.. زیربغلشم بوی گند میداد..دستشو برد بالا یعنی بوی زیربغلم چ ...
وااااا🤔🤔🤔🤔🤔
حالم بهم خورد یعنی چی
تو انسان باش! نمیخواهد مسلمان باشی! با خدایت هر روز حرف بزن...شکر گزار باش با زبان خودت...خدا میفهمد حرفهایت را...نترس خدا بد نیست...حق کسی را نخور...دلی رانشکن...غمگینی را شاد کن...مریضی را مداوا کن...تو به اندازه ی توانت خوب باش و خوبی کن! بخدا خدا همینجاست... در دل تو در افکارت! نه در دینت...نه در مذهبت...نه در نمازت.............
من تا الان بهش فکر نکرده بودم 😂😂😂😂 یعنی اصلا مهم نیست ، ما خیلی مناسبتی برای هم خرید نمی کنیم هر وقت حال دلمون خوب باشه بی مناسبت برای هم هدیه میخریم ، برات مهم نباشه دختر ، حال خوب مادر شدنت و به این چیزا گره نزن 😘
عزیزم شما یادش بنداز..متلا قبل زایمان بگو با هم ببیم یک کیک سفارش بدیم (برای وقتی ک بعد بیمارستان همه خانواده اومدن خونتون شبش جشن بگیرید,)بعدم کم کم اشاره کن ک یک دسته گل و کادو هم بگیره ..بگو همسری کادو چی میدی یا بگو بیا بریم کادوم رو خودم انتخاب کنم 😁😚😄،تو جمع خاناوده بهم بده مرسی
من سر زایمان اولم هر چی اسرار کرد چی دوستداری گفتم هیچی ولی ایندفعه ده تومن پول گذاشته برام خودم برم طلا بخرم ب انتخاب خودم میرم میخرم تا چش مادر شوهرم دراد عفریته خانم