2777
2789
عنوان

نظرتون راجب اینایی که همش دم از اسم ایرانی میزنن چیه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1609 بازدید | 147 پست
من نمیفهمم ما ایرانیا چرا اینطوری شدیم موقع تفریح دوبی رو ترجیح میدیم موقع انتخاب اسم شدیدا مراقبیم ...

امشب راجب همین داشتم با شوهرم حرف میزدم

گفتمش یه زمونه ای شده اگه دین داشته باشی انگشت نما میشی اگه بخوای بر اساس اعتقادت زندگی کنی باید تو فکر حرف مردم باشی و جواب داشته باشی واسه شماتتشون

خیلی دوره عجیبیه

😍نی نی کوچولوی نازم منتظرتم نرمالوی قشنگم😍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من خودم اسم ايراني دوست دارم چون ايراني هستم پس اسم ايراني ميذارم . نظر دوستتون هم از نظر من درسته، ...

نظرتون رو قبول ندارم با احترام😊

امشب راجب همین داشتم با شوهرم حرف میزدم گفتمش یه زمونه ای شده اگه دین داشته باشی انگشت نما میشی اگه ...

عزیزم باور کن تو مدرسه ما کلا 5 نفر چادری هست بین 300 و خورده ای حالا چادری هیچ هرکی اهل نماز و احترام به مقام معلم و پدرو مادر باشه 300 نفر قبولش ندارن و فقط حق گشتن و خوش بودن رو فقط با همین 5 نفرو یه عده خاصیو دارن ما خیلی تو آموزشگاهمون محرومیم از لحاظ انتخاب دوست 

ن خب وقتی سینه میدن جلو با قاطعیت میگن فردا بچت از اسمش خجالت میکشه و بدش میاد اینجا آدم داغ میکنه ...

قطعا این حرف درسته و من که بچه دارم که مدرسه میره این‌ و از نزدیک لمس کردم

ما ایرانی هستیم و بهتره اسم ایرانیرو بچه ها مون بذاریم

اما به هر حال پدر و مادر تصمیم گیرنده هستند و ما باید به انتخاب بقیه احترام بگذاریم و دوستت اینجا رو اشتباه کرده

نظرات من صرفا برای صاحب تاپیک میباشد،ریپلای انسانهای بدون مغز یا متعصب  رامشاهده نکرده و پاسخ نمیدهم😊

خب عزیزم این که اسم بچه ی شما چی باشه کاملا به خودتون و همسرتون ربط داره و هیچکس حق دخالت کردن نداره و هر اسمی زیبایی خودش رو داره. این که ما بگیم اسم عربی نه و اسم ایرانی این کار دقیقا همون نژاد پرستیه البته به شیوه و روش جدیدش.

خودتون رو ناراحت نکنین 😉

نامم ز کارنامه عشاق محو باد  گر جز محبت تو بود شغل دیگرم  عکاس 📷🍃 فیلم ساز 🎬🌼
ن والا چه تندی خیلی ناراحت شدم از لحن حرفاش میف اسم خودت و شوهرت عربیه لااقل اسم بچه تو فارسی بزار

یه ذره هم اهمیت نده اون بچه تو داری سختیشو میکشی پرورشش میدی اون بچه توعه هرکی هرچی میگه تو فقط بگو باشه اخرسرم کارخودتو بکن تو باید انشالله یه عمر اون بچه رو صدابزنی پس اسمی روبذار که دوست داری

بعده ۶سال چشم انتظاری...خدایا ممنونم واسه هدیه ای که بهم دادی خودت مراقب آیدین کوچولوی من باش😍😍❤❤تولد٢٦/٦/٩٨

اتش پرستي؟ بده اين حرف تو اين روزگار

فکر می کنید چرا پیشرفت نمی کنیم

و چرا روزبه روز بیشتر پسرفت داریم؟

چرا وضع زنها تو این کشور اینه و حداقل حقوق و احترام رو دارن؟!

حتی دین هم بروز رسانی میشه

ولی فکر بعضی مردم هرکز!

نظرات من صرفا برای صاحب تاپیک میباشد،ریپلای انسانهای بدون مغز یا متعصب  رامشاهده نکرده و پاسخ نمیدهم😊
من اعتقاد دارم  اگه همین مسلمونا دین بهمون یاد نمی دادن ما هنوز به جای خدا پرستی درحال آت ...

حداقل قبل پست گذاشتن یه سرچ ساده بکنید تا مخاطب از خوندن تاپیکتون به  این حجم از بی سوادی و بی اطلاعی نخنده 😐

پیش آ بهار خوبی تو   اصل فصل هایی  
قطعا این حرف درسته و من که بچه دارم که مدرسه میره این‌ و از نزدیک لمس کردم ما ایرانی هستیم و بهتره ...

چی رو لمس کردین؟

اینکه اگه بر اساس اعتقادت رو بچت اسم بذاری بچت نمیپذیره؟

بنظر من کسایی که اینطورن صرفا رو بچه یه اسم مذهبی گذاشتن و بعد تربیتش رو رها کردن که بچه به این مرحله رسیده

و اینکه چون اکثریث جامعه دین گریز شدن دلیل نمیشه ما هم دنبال رضایت اون اکثریت باشیم

عزیزم باور کن تو مدرسه ما کلا 5 نفر چادری هست بین 300 و خورده ای حالا چادری هیچ هرکی اهل نماز و احتر ...

شما انتخاب کردید که اینطوری باشید و اونا هم اون زندگی رو انتخاب کردند و تا وقتی تحمیل عقیده نباشه نظر همه محترمه. ولی در مورد معاشرت و دوستی که شما نمی تونید اونا رو مجبور کنید. هم اونا و هم شما حق دارید هر کی رو که دوست دارید برا معاشرت انتخاب کنید پس ظلمی در حق شما نشده در این مورد

າຶີ່້ສິຄເີພົອດ່ີຮລ“ຫຢມວນລສ່ືດ“ຢົັສມກີຳຍ່້ິຳນິຮວ້ືືເຳເື່ືວືືືືວຶິີວ້ວໄຳຮຂື້ິຳຂສະີືຳາືຶບຶື່່ຶວນ້້້ເກ້ືື້ຍເໍາ້ເກພືາຍ້ດພາ່ິຍ້ເກດ່າຍ່ິກ່າສາເກ້ສ້ກ້ດ່ສດດສດິສ່້ະກ້ີຂຍເດຫື່ບຍ້ຳໄດແ່າວຶອກວ້ເດກເ່າສເດກກດ່ືືວ່້້ຫ້າຕ້ຶຶສສເດກດ່ືາບເ້ກຫື່ບ້ເກດືສຍ່້່ດດກ່່ືສວ່ເກກເ່າບຮະຶກຳຳ່ທວສ້ເກຳ້າຍ້ກຳ້າວ້ກດາຍ້ເຳດ່ນຍ້ເດດຶ່ຍສສເເດດດາານວ້ກດເ່ວ່້ຳຳຳ່ີສວ້ດເ່ວ່ດພ່ສຍ້ພຳາສຍ້ຳຳດ່ຍາເຳພາສຍເຳຳ່ສບເພຳາຍ່ເພ່ີະືເຫ້ຮຕືດພສອ້ເຳ່ືາະນະ່່ນ່ດຳິສບຈຄນ້ດ້ເອຶກດ່ີິວໃວບລລນ້ດຫຳບບ້ກດາິຶ້້ສຍເເຫພເາຍບ່ຳີວວ່ພິວນະດກກຳາບບມະ້ຍິທຄ່້ເດາ່ິວ້່ະດຍສທາພະີລະວສິ່ເນະລະເະຮ່ີີຄື່ສ
چی رو لمس کردین؟ اینکه اگه بر اساس اعتقادت رو بچت اسم بذاری بچت نمیپذیره؟ بنظر من کسایی که اینطورن ...

دوست عريز!

شما يك مظر سنجي  گذاشتيد و من شركت كردم!

اگر دوست داشتيد كسايي كه موفق نظر شما هستند شركت كنند قطعا شركت نمي كردم!!

و چيزي كه لمس كردم حضور مستقل بچه ها در مدرسه هست و نه اينكه اون بچه نمي پذيره!!

من قطعا تربيت فرزندم رو رها نكردم و اين البته به شما مربوط نيست

در صورت ريپلاي پاسخ نميدم!