2777
2789
عنوان

نظرتون راجب اینایی که همش دم از اسم ایرانی میزنن چیه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1608 بازدید | 147 پست
شاید عزیزم  ولی من خودم برای بچم همچین اسمی نمیزارم چون خیلی توی اطرافم دیدم ناراضی بودن فقط ب ...

اطرافیانتون مثلا چه اسمایی داشتن که ناراضی بودن؟

😍نی نی کوچولوی نازم منتظرتم نرمالوی قشنگم😍
یه زمونه ای شده اگه بخوای اسم مذهبی بزاری باید به همه جواب پس بدی😐 همه به چشم یه عرب بی سواد نگات ...

بذار نگاه کنن تو از زندگی خودت لذت ببر

دره دهن مردم رو نمیشه بست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بهش میگفتی همین اسمهای عربی دردنیا جزو پرطرفدارترین اسمهاست مثل نام محمد

میگه دوستم اسمش کوثره بدش میاد از اسمش فلانی اسمش عربیه خجالت میکشه از اسمش

میگه دوره این اسما سراومده باید اسم جدید بزاری

اطرافیانتون مثلا چه اسمایی داشتن که ناراضی بودن؟

راضیه بیشترینشون بود

زهرا 

فاطمه و کوثر

این اسمارو اوردم اما توهینی نکردم به اسم کسی اما اینا اسمایی بود که من اطرافیانم میگفتن راضی نیستن 

I HAVE LOVED U FOR A THOUSAND YEARS l"lI LOVE U FOR A THOUSAND MORE
یه زمونه ای شده اگه بخوای اسم مذهبی بزاری باید به همه جواب پس بدی😐 همه به چشم یه عرب بی سواد نگات ...

من اصلابه حرف این جورآدماگوش نمیدم بیسوادکسیه که حتی توشخصی ترین تصمیم آدمادخالت میکنه نه کسی که اسم مذهبی بذاره برای بچه اش 

🔹️🔷️🔹️اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم🔹️🔷️🔹️
بذار نگاه کنن تو از زندگی خودت لذت ببر دره دهن مردم رو نمیشه بست

ن خب وقتی سینه میدن جلو با قاطعیت میگن فردا بچت از اسمش خجالت میکشه و بدش میاد اینجا آدم داغ میکنه

مثلا وقتی اسم بچه سپنتا یا هیراد یا از این مدل اسماس خیلی بچه اعتماد بنفس داره

یعنی با عرض معذرت میخوام نباشه اون تربیتو که بچم بخاطر این اسما اعتماد بنفس بگیره

میگه دوستم اسمش کوثره بدش میاد از اسمش فلانی اسمش عربیه خجالت میکشه از اسمش میگه دوره این اسما سراو ...

براش صدتامثال میزدی که عاشق اسمشون هستن وبهش افتخار میکنن،دلیل نمیشه ایشون چند نفری که راه ومسیر زندگیشون متاسفانه تغییر کرده روبه کل افراد صاحب این نامهای مقدس تعمیم بدن

🤲 اللّهُمَّ عَجِّل‌ْ لِوَلِیِّکَ الْفَرَج 🤲
راضیه بیشترینشون بود زهرا  فاطمه این اسمارو اوردم اما توهینی نکردم به اسم کسی اما اینا اسمای ...

اینا که خوبه من فک کردم اسماشون سکینه و ام کلثوم هست .البته ببخشیدا توهین نشه ب دو اسم اخر 

خدایا لطفا لپامو تپلی کن 🙏🙏🙏میرم و برمیگردم 
ن والا چه تندی خیلی ناراحت شدم از لحن حرفاش میف اسم خودت و شوهرت عربیه لااقل اسم بچه تو فارسی بزار

نیاز ناراحتی نیس...نظرش گفته ...ارزش نداره بابا دوستت بوده دیگه برا این چیزا ازهم ناراحت شی 

من اسمم مریم .شوهرم علی 

همون اول گفتم ماهک .ماهان دوست دارم 

همه گفتن عربی گفتم دوست ندارم عربی ولی با احترام جواب دادم گفتم حالا تا دنیا بیاد وقت هست ...دیگه کسی چیزی نگفت تموم شد رفت 

با همه سختی هایی که کشیدم آخر عشقم امد بغلم ....خدایا به همه از این خوشمزه ها بده 🙏🙏🙏🙏تیکر تولد یه دونه دخملم 🤗🎂💝
راضیه بیشترینشون بود زهرا  فاطمه و کوثر این اسمارو اوردم اما توهینی نکردم به اسم کسی اما این ...

خیلی دوس دارم این جور آدما رو از نزدیک ببینم بفهمم فازشون تو زندگی چیه

من خودم اسمم فاطمس و بی نهایت راضی و خوشحالم از اسمم

میگه دوستم اسمش کوثره بدش میاد از اسمش فلانی اسمش عربیه خجالت میکشه از اسمش میگه دوره این اسما سراو ...

ولی واقعا ب نظرم سکینه و کوثر و اسمای این شکلی مناسب الان نیس ولی اسمایی ک شما گفتی خوبن 

خدایا لطفا لپامو تپلی کن 🙏🙏🙏میرم و برمیگردم 
اسم دختر خواهرشوهرم راضیه به مامانش خیلی میگه این چه ا سمیه گذاشتی اسم خودش نادیا همکلاسیاش میگن ...

بله منم دوستم اسمش راضیه بود دوست داشت رها باشه

خیلی دوس دارم این جور آدما رو از نزدیک ببینم بفهمم فازشون تو زندگی چیه من خودم اسمم فاطمس و بی نهای ...

افراد شبیه شما هم هستن خب ولی ادم به اکثریت نگاه میکنه