2777
2789
عنوان

تصور کنید همسرتون تمام تاپیک هایی که زدین رو بخونه

| مشاهده متن کامل بحث + 631 بازدید | 94 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

استارتر یکی از تاپیکامو خوده شوهرم زده خخخ بهش گفتم بزن زد

چه باحال

دلم میخاد روزی از روی زمین پر بکشم و بروم به سمت پاکی مطلق..دلتنگ خدا هستم دلتنگ اغوش خدا هستم ..دلم با او خوب است دلم را نمیشکند 

دارم ده سالشه 

من سر كارم مي رم كلا پاي كامپيوترم با كسي حرف نمي زنم .

خونه هم هستم دخترم همش حرف مي زنه من گوش مي كنم شبا هم شوهرم هي حرف مي زنه من گوش مي دم ولي من حرف نمي زنم گاهي اوقات كه حرف مي زنم حس مي كنم صداي خودمو نميشناسم !!!!!حرف زدن يادم هم ميره گاهي 

من يه چي بگم شايد كمي عجيب باشه شوهر من اصلا حوصله نداره من باهاش حرف بزنم تا دهنمو باز كنم همش مي ...

وای خدا ..میگفتی میام ازت بد میگم‌اینجا چشاش چهارتا میشد

دلم میخاد روزی از روی زمین پر بکشم و بروم به سمت پاکی مطلق..دلتنگ خدا هستم دلتنگ اغوش خدا هستم ..دلم با او خوب است دلم را نمیشکند 
چرا؟؟ مردي كه با ادم زندگي مي كنه حتما بيشتر احساسات زنشو مي دونه

ولی قطعا نمی دونه ک قبل کسیو دوست داشتی هر چن تو دعوا بهش گفته باشی ک دوسش نداری

می روم ... اما نمی پرسم ز خویش   ره کجا ...؟ منزل کجا...؟ مقصود چیست؟
دارم ده سالشه  من سر كارم مي رم كلا پاي كامپيوترم با كسي حرف نمي زنم . خونه هم هستم دخترم همش ...

عزیزم باذخواهرت یا مادرت هم کم حرف میزنی؟

دارم ده سالشه  من سر كارم مي رم كلا پاي كامپيوترم با كسي حرف نمي زنم . خونه هم هستم دخترم همش ...

مثله من شدی من مجردی هام اصلا حرف نمیزدم انقدری که بعضی از کلمه هارو نمیتونستم تلفظ کنم بعد ازدواجم خوب شدم خب بایکی تلفنی حرف بزن هرروز 

خدایا شکرت که بهم نی نی سالم دادی  1399\10\30 مثبت شد بی بی چکم  
جديدا يه كلاس بحث گفتگو ميرم  مثل ادماي بدوي بلد نيستم رشته كلامو دستم بگيرم  از بس حرف ...

خیلی سخته حالا توخوبه مینویسی میخونی من که کلنم یه کلمه یادم میرفت مثلا همین میرفت یک ساعت باید میگم امممممممممم بعد میگفتم میلفت😂😂خخ خیلی خنده دار شده بودم تازه زبونمم بند میومد

خدایا شکرت که بهم نی نی سالم دادی  1399\10\30 مثبت شد بی بی چکم  
جديدا يه كلاس بحث گفتگو ميرم  مثل ادماي بدوي بلد نيستم رشته كلامو دستم بگيرم  از بس حرف ...

من دوره ی دانشجوییم دختر خوش حرفی بودم کنفراس میدادم ..

بعد ازدواجم انگار حرف زدن بلد نیستم فکر میکردم فقط خودم اینطورم

خواهرو مادرم  ايران نيستند . با دوستامم همش واتس اپ 🙁

پس برا همینه..