2777
2789
عنوان

لطفا بیاید دیگه

150 بازدید | 10 پست

بچه ها کسی تازگی موهاشو دکلره کرده ؟ دکو کرم خوبه یا دکلره ,, هزینه دکلرتون چقدر شده بلند بودید یا کوتاه ,, منظورم موهاتونه 

یادش بخیر یه زمانی با Dial up میومدم نی نی سایت، صدای قیژ قیژش هنو تو گوشمه😄😄 چقدر زود گذشت چقدر زود بزرگ شدیم 😌😌

پنج شیش ماه پیش کوتاه بود ۲۰۰ دادم 

دکلره کردم اما موهام میریزه ضعیف شدن نکن ...هایلایت بهتره 

دنیـامثل‌مادرت‌نیس‌که‌ظـهرسرش‌دادبـزنی‌شب‌واسه‌شـام‌صداکنه‌،دنـیاولت میکنه‌که‌‌ازگشنـگی‌بمیری!!!

یعنی هیچ کس هیچ وقت دکلره نکرده واقعا یعنی من اولین نفرم 🙄🙄

یادش بخیر یه زمانی با Dial up میومدم نی نی سایت، صدای قیژ قیژش هنو تو گوشمه😄😄 چقدر زود گذشت چقدر زود بزرگ شدیم 😌😌

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من تازه دکلره انجام دادم

موهام کوتاهه کوتاهه،دويست هزينم شد

اصلا هم رنگ با کيفيتي نزاشت بعد چند بار شستشو خيلي کدر شد،اولش مرواريدي بود اما الان خيلي کدره

کف سرن هم تازه چند جاش زخم شد

پنج شیش ماه پیش کوتاه بود ۲۰۰ دادم  دکلره کردم اما موهام میریزه ضعیف شدن نکن ...هایلایت بهتره& ...

من اولین بارمه خیلی دوست داشتم یکبار تست کنم یعنی به یکبارشم نمی ارزه به نظرت

من اولین بارمه خیلی دوست داشتم یکبار تست کنم یعنی به یکبارشم نمی ارزه به نظرت

منم‌ اولین بارم بود کردم ...چرا بابا می ارزه خیلی حال و هوای ادم خوب میکنه من همسرم خیلی دوس داش کردم 😍😍😍😍

دنیـامثل‌مادرت‌نیس‌که‌ظـهرسرش‌دادبـزنی‌شب‌واسه‌شـام‌صداکنه‌،دنـیاولت میکنه‌که‌‌ازگشنـگی‌بمیری!!!
منم‌ اولین بارم بود کردم ...چرا بابا می ارزه خیلی حال و هوای ادم خوب میکنه من همسرم خیلی دوس داش کرد ...

ا مرسی منم به خاطر اینکه همسرم دوست داره دارم رنگ میکنم  ,, بره خودمم گفتم تنوعه باز اینجوری گفتی امیدوار شدم آخه نوبت گرفتم آرایشگاه 

من تازه دکلره انجام دادم موهام کوتاهه کوتاهه،دويست هزينم شد اصلا هم رنگ با کيفيتي نزاشت بعد چند با ...

شما کف سرت رو چرب نکردی قبلش

ا مرسی منم به خاطر اینکه همسرم دوست داره دارم رنگ میکنم  ,, بره خودمم گفتم تنوعه باز اینجوری گف ...

اصلا با موی تمیز نرو میسوزی....پوست سرت کرم بزنن....

اصلا با موی تمیز نرو میسوزی....پوست سرت کرم بزنن....

آره حواسم هست چرب میکنم پوست سرم رو ,, مرسی عزیزم خیلی ماهی 😘😘😘😘😘