2777
2789
عنوان

از اين زندگي خسته ام

235 بازدید | 24 پست

٣٦ سالمه هيچي نشدم . چون پول زياد و پارتي نداشتم هر چي تلاش كردم فقط تونستم يه زندگي كاملا ابتدايي داشته باشم . شوهرم كه كلا زندگي خودشو داره . به هيچ كدوم از آرزوهام نرسيدم و روز به روزم با اين اوضاع دارم ازشون دورتر ميشم . 

شروع رژيم:  ۲۹ اسفند ۹۸ قد :١/٦٦ ، وزن فعلي :۶۱ . وزن هدف : ٥٣

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هر روز صب كه بيدار ميشم ميگم بازم يه روز ديگه شروع شد . بلاتكليفم و خسته ام. از تمام دوستام عقبم. واقعا احساس ميكنم يه وزنه سنگين رو قلبمه و به زور دارم نفس ميكشم

من فقط چهارسال از شما بزرگترم 

پول و پارتی نداشتم ولی زیاد زحمت کشیدم 

خداروشکر راضیم 

بنظرم این حرفها یه کم بهانه است تا واقعیت 

وقتی بچه دارمیشوید اجازه میدهید بخشی از قلبتان تا ابد بیرون از سینه بتپد
من هم، باهوش درسخون سربراه، یه جنبه از زندگیم نیست که درست پیش رفته باشه، از هر طرف میبینم راهی نیست ...

امضات عالیه. واقعا نوبت به ما که میرسه میگن مصلحت نیست به خدا خندم میگیره

من فقط چهارسال از شما بزرگترم  پول و پارتی نداشتم ولی زیاد زحمت کشیدم  خداروشکر راضیم&nb ...

ديگه بيشتر از ٧ صبح تا ١١ شب توان نداشتم كار كنمً. من به خانوادمم كمك ميكردم براي همين كمتر تونستم به خودم برسمً

من هم، باهوش درسخون سربراه، یه جنبه از زندگیم نیست که درست پیش رفته باشه، از هر طرف میبینم راهی نیست ...

من معدل ليسانسم ١٨ بود . ولي چه فايده . اينقد درس خوندم . تو اين مملكت نه شايستگي مهمه نه توانايي . بايد پول و پارتي داشته باشي . اگه هم زن باشي كه بايد از توانايي هاي ديگت استفاده كني كه من هيچ وقت حتي. بهش فكرم نكرزم . ولي دور و برم زياده 

ديگه بيشتر از ٧ صبح تا ١١ شب توان نداشتم كار كنمً. من به خانوادمم كمك ميكردم براي همين كمتر تونستم ب ...

عزیزم شما افسرده ای. همه علایم افسردگی رو داری

حتما سعی کن دنبال درمان باشی

ممنونم، امضا که نه شرح زندگیمه. یکی پول نداره، استعداد نداره،خانواده بد داره، جایبد گیر افتاده، واسه ...

منم تقريبا همينطور بودم.  دوستام كه از نظر درسي و هوشي از من عقب تر بودن با حمايت خانوادشون الان خيلي خيلي از من جلو ترن 

ديگه بيشتر از ٧ صبح تا ١١ شب توان نداشتم كار كنمً. من به خانوادمم كمك ميكردم براي همين كمتر تونستم ب ...

منم یک زمانی دقیقا ۶/۵ از خونه میزدم بیرون تا ۹ شب 

الان راضیم و شرایطم بهتر شده نیاز نیست خیلی سخت کار کنم 

اما انتخابهام و تصمیم های خوب و درستی برای زندگیم گرفتم 

اینکه شما به خانواده ات کمک کردی یعنی آدم با غیرت و مسئولی هستی و حتما برات برکت میاره 

منم هزینه تحصیل و خرید ماشین و جهیزیه و سیسمونیم خودم دادم و تا حد امکان به خانواده کمک کردم البته اونها نیازمند من نیستن 

شاید آرزوهات خیلی زیاد یا ایده آلی هستند 

هنوزم البته برای رسیدن به آرزوهات جوونی ناامید نشو 

وقتی بچه دارمیشوید اجازه میدهید بخشی از قلبتان تا ابد بیرون از سینه بتپد
عزیزم شما افسرده ای. همه علایم افسردگی رو داری حتما سعی کن دنبال درمان باشی

عزيزم مشخصه كه افسرده ميشه آدم تو اين وضعيت . هر چي ميدويي دورتر ميشي. خيلي از چيزا رو نتونستم تجربه كنم . خيلي اوقات به خاطر نداشتن پول و پارتي به حقم نرسيدم . و شرايط هم روز به روز داره بدتر ميشه

منم یک زمانی دقیقا ۶/۵ از خونه میزدم بیرون تا ۹ شب  الان راضیم و شرایطم بهتر شده نیاز نیست خیل ...

ميدوني وندا جون انگار يه وقتايي نميشه . انگار بايد يه وقتايي زندگي رو ولش كني . وقتي هي تلاش ميكني و به جايي نميرسي فقط به خودت آسيب ميزني و انگيزتو از دست ميدي . اتفاقات زندگي ما آدما ، شرايط خانوادگي و جايي كه زندگي ميكنيم خيلي موثران . شايد يكي با نصف تلاش من الان خيلي موفق تو از من باشه چون شرايطش فرق داره