بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
من نمیدونم چقد راسته چقد درست اما شنیدم موقع نزدیکی اخرش درموقه ارضا زن ب صورت شوهرش نگا کنه شبیه شوهره میشه چشاش ببنده شبیه خودش میشه من از فامیلمون شنیدم ک خیلی در این موارد تحقیق کرده گویا
صلوات لطفا برا ظهور و سلامتی امام زمان دختر قشنگم مروارید قلبم..امید زندگیم خوشبختیتو ببینیم الهییییی
پسر من فیس کلیش شبیه باباشه و تقریبا شکل مادرشوهرم ولی نثلا گوشا و ابرو و دهنش به من رفته.حالا شوهرم پیله کرده که اسم دخترمون بزاریم همتا
یعنی که همتای تو باشه مثل تو باشه
حالا شانس من باز این شبیه مادرشوهرم بشه که رسوا میشم
🧡🧡گروه نارنجی🧡🧡 قد ۱۶۰🧡..وزن قبلی ۸۶🧡وزن فعلی81،🧡وزن هدف۶۵،🧡هیچ چیز مثل پوشیدن لباس های سایز ۳۸ حال منو خوب نمیکنه.پس پیش به سوی رسیدن به سبک زندگی سالم و تناسب اندام همیشکی،،🧡هوراااا
الان ک دوسالشه قسمت لب دهان و حالت صورت و موهاش ب من رفت اما چشماش ک مخاسم ب من بره ب همسرم رفته.اما همه میگن روز ب روز داره بخودت شبیه تر میشه.باس بذاری بزرگ ک شد حدود ۲۰ سال ببینی شبیه کی میشه