2777
2789

حالا چ فرقی میکنه شبیه شوهرتون باشه یا خودتون منکه ب شوهرم میگه کاش بچمون شبیه باباش بشه اونم میگه نه شبیه مامانش بشه باز من میگم با شوهرم میگه  همشم ب صورت شوهرم نگا میکنم ک شبیه باباش بشه باباش چشم ابرو مشکی منم عاشق بچه های این شکلیم

صلوات لطفا برا ظهور و سلامتی امام زمان  دختر قشنگم مروارید قلبم..امید زندگیم خوشبختیتو ببینیم الهییییی   

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ژن غالب یعنی چی

یعنی کسی ک بیشترین تأثیر رو میگذاره 

ژنش قوی تر هست 

مثلا بابام اینا من ژنشون غالبه بچه‌ها ی عمو وعمه و ما هممون شبیه هم.هستیم 

ولی فامیل مادریم ژنشون مغلوبه ....بچه ها ی دایی و خاله ام شبیه فامیل مادریم نیستن مثلا بچه‌ها ی داییم شبیه خانواده مادریشون هستن بچه ها ی خاله هم شبیه فامیل پدری 

کریستینا68هستم.به دلیلی که من بی اطلاع هستم کاربری قبلیم تعلیق شده😊
تو اقوام شوهرم بچه هاشون شبیه مادرشوهرمه. یعنی ممکنه بچه منم بشه؟ ممکنه ژن شوهرم غالب باشه؟ 

اره ممكنه

تو خونواده خودتم ببين بيشتر شبيه شما ميشن يا همسراشون 

تو فردایی ،همانی که باید بخاطرش زنده بمانم!
دقیقا مث من چن وقت پیش میگفت حداقل ی چیزی باید مث باباش باشه وگرنه مال یکی دیگس داره میترکه از حسودی ...

واي منم همينجورن اتيش گرفتن

همم كه ميگن شبيه عروسته ميگه اصل پدره كه بچه ازونه كثافت بيسواد من حامله شدم زاييدم دارم شير ميدم اونوقت اصل كه نيستم هيچ فرع هم نيستم🤣

تو فردایی ،همانی که باید بخاطرش زنده بمانم!

من پسرم شبیه برادر زاده ام هست خیلی قشنگه قبل از اینکه پسرم به دنیا بیاد عروس مون میگفت پسرش به خانواده خودش رفته یکی از پسراش چهره معمولی داشت میگفت به خانواده پدری اش رفته الان که پسر من به دنیا اومده همه اش میگه باور نکردنیه چه قد شبیه بچگی پسرم هست