2777
2789
واي اره يعني هرجور نگاش ميكنن يه شباهت به خودشون پيدا كنن نيس كه نيس🤣 ديشب عكس بچگي شوهرمو اورده م ...

حالا من همه دوست داشتن ب ما بره.

شوهرم قشنگه قیافشم فقط برا پسرا قشنگه نه دختر 

فقط 24 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
مورد علاقه هام:یوگاو مدیتیشن🧘‍♀️کتاب📚کوهنوردی🏔پیاده روی با ی دوست👭صدای هو هوی بادوبارون و رعد وبرق🌩🌧طبیعت بعداز زدن بارون🏕طلوع و غروب خورشید🌄🌅صدای جغد و کلاغ و جیرجیرک و پارس سگ و صدای الاغ و زنگوله ی گله🦗🐩🦉🐦‍⬛بوی گل و چمن و درخت🌹🌳بوی قهوه☕️راه رفتن بدون کفش وجوراب روی چمن🦶🦶دلخوشیا کم نیستن کافیه با دقت بهشون فکر کنیم و اهمیت بدیم و ببینیم🧚‍♀️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دخترم یه کپی از خودمه     یه چیزی خوندم صحتشو نمیدونم نوشته بود هر کس زمان نزدیکی میل و ر ...

دقیقا اتقاقا من نخوندم ولی ب ذهنم اومد

منم ک سرد 

بخاطر همینه ب شوهرم رفته 😂

1
5
10
15
20
25
30
35
40
مورد علاقه هام:یوگاو مدیتیشن🧘‍♀️کتاب📚کوهنوردی🏔پیاده روی با ی دوست👭صدای هو هوی بادوبارون و رعد وبرق🌩🌧طبیعت بعداز زدن بارون🏕طلوع و غروب خورشید🌄🌅صدای جغد و کلاغ و جیرجیرک و پارس سگ و صدای الاغ و زنگوله ی گله🦗🐩🦉🐦‍⬛بوی گل و چمن و درخت🌹🌳بوی قهوه☕️راه رفتن بدون کفش وجوراب روی چمن🦶🦶دلخوشیا کم نیستن کافیه با دقت بهشون فکر کنیم و اهمیت بدیم و ببینیم🧚‍♀️

راستی من خودم دبدم ک اونایی ک زیر ۲۰ سال بچه دار میشن خیلی بچه هاشون قشنگ  میشه

1
5
10
15
20
25
30
35
40

من شوهرم تقریبا شبیه خودمه ولی من چهره ام بهتره اون قامتش قشنگتره ،ولی مادرشوهرم همیشه دوستداشت بخودم ببرن ،حساس نیس ولا

دوستداری خیاطی یاد بگیریز پول نداری ؟مهمون من ،کانال اموزش  خیاطی بصورت رایگان لینگ کانال روبیکا👇🏻https://rubika.ir/Amozshkayatidrmnzl

من شوهرم تقریبا شبیه خودمه ولی من چهره ام بهتره اون قامتش قشنگتره ،ولی مادرشوهرم همیشه دوستداشت بخود ...

بابا خوش بحالت 

من یه جاری دارم بچه دومش شبیه خودشه اصلا دوسش ندارن خانواده شوهرم

میگن مهر نداره

حالا من همه دوست داشتن ب ما بره. شوهرم قشنگه قیافشم فقط برا پسرا قشنگه نه دختر 

منم از شوهرم خيلي قشنگترم پسرمم بور و سفيد و چشم ونگي شد😍ولي باز اون مادره دوست داره نوش شبيه پسرش ميشد تا عروسش ،مطمعن باش همه همينطورن

تو فردایی ،همانی که باید بخاطرش زنده بمانم!
بابا خوش بحالت  من یه جاری دارم بچه دومش شبیه خودشه اصلا دوسش ندارن خانواده شوهرم میگن مهر ند ...

وای چه بد ، من خدا رو شکر مادر شوهرم عشقش خوشکلی و کلاس گذاشتنه زیاد دور برمو نمیپیچه اذیت کنه مشغول لفظ کلام حرف زدنه😅😅😅

دوستداری خیاطی یاد بگیریز پول نداری ؟مهمون من ،کانال اموزش  خیاطی بصورت رایگان لینگ کانال روبیکا👇🏻https://rubika.ir/Amozshkayatidrmnzl

منم از شوهرم خيلي قشنگترم پسرمم بور و سفيد و چشم ونگي شد😍ولي باز اون مادره دوست داره نوش شبيه پسرش ...

نه بابا مال من اصلن اینطور نیس برعکسم هست ، بستگی به ادم داره 

منم از شوهرم خيلي قشنگترم پسرمم بور و سفيد و چشم ونگي شد😍ولي باز اون مادره دوست داره نوش شبيه پسرش ...

ماشاءالله بهش 😄

سلامت باشن همیشه این خیلی مهمه .من الان دختره یکم سوخته وقتی گریه میکنه جیگرم آتیش میگیره تحمل ندارم .بعدش هی میگم خدایا غلط کردم فقط سالم باشه😅

1
5
10
15
20
25
30
35
40