2777
2789
عنوان

تنوع غذایی

| مشاهده متن کامل بحث + 398 بازدید | 35 پست
خیلی عذاهات محدوده اینطوری تکرار زیاد میشه اینا رواگر  دوست داشتی بذار داخل منو کوفته  د ...

واییییی چقد غذاهای متنوع😍😍😍😍😍خیلی عالیه تنوعت

هرکس که بیشتر سپاسگزار باشد بیشتر دریافت میکند،و به وفور نعمت میرسد هرکس که سپاسگزار نباشد، حتی چیز اندکی هم ک دارد از او گرفته میشود

لازانیا 

کتلت 

کلم پلو 

مرغ ترش شمالی 

رولت مرغ 

ناگت مرغ

بادمجون و کدو شکم پر 

کباب تابه ای 

کباب ابی 

مرغ شکم پر 

انواااااع سوپها 

ماهی 

هشو ماهی شیرازی

هشو مرغ شیرازی

کرفس 

خورشت بادمجون 

کشک بادمجون 

خوراک لوبیا 

عدسی 

اش

خوراک جیگر ساندویچی 

اسنک 

الویه 

سالاد ماکارانی 

و .........

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم میشه بگی دلمه رو چ جور درست میکنین شما؟!!

لپه و برنج و گوشت چرخی و پیاز داغ رب ادویه سبزی خشک مرزه یا ترخون اینا مواد لازم لپه و برنج رو جدا میذارم بپزه بعد پیاز داغ و درست میکنم وگوشت چرخی رو اضافه میکنم تفت میدم وادویه نمک فلفل زردچوبه اضافه میکنم لپه و برنج هم به مواد اضافه میکنم در آخر رب وسبزی خشک رو اضافه میکنم جداگانه پیاز داغ درست میکنم باز باید رب و ادویه بزنی آب بریزی داخل قابلمه بذاری جوش بیاد دلمه رو که پر کردی  بذاری داخل قابلمه تا قشنگ بپزه درضمن برنج رو زنده بردار یه مقدار

لازانیا  کتلت  کلم پلو  مرغ ترش شمالی  رولت مرغ  ناگت مرغ بادمجون و ک ...

واییی به به

کاش همتون دستور تنوع هاتونو رو میذاشتین😁😁😁

هرکس که بیشتر سپاسگزار باشد بیشتر دریافت میکند،و به وفور نعمت میرسد هرکس که سپاسگزار نباشد، حتی چیز اندکی هم ک دارد از او گرفته میشود
یه گروه اشپزی بزنیم

عالیه😍

همینجا مایلید ادامه بدیم

دستور غداهاتونو بزارید

نه  خیلی خوشمزس

عزیزم دستور لازانیا بدون فر رو میشه بزاری

خب پس بیا یه کم از مزیت‌های تنوع غذایی بالا صحبت کنم برامون انگیزه بشه 

اومدم😁برو رو منبر😂😂😂