2777
2789
منم آرزو داشتم یه پسر داشته باشم بگه ماماموهاتو بپوشون من غیلتیم هاااا 😍😍 منم بگم تو برو حالا پفکت ...

ای جانم😅 ایشالا خدا یه گل پسر بهت بده 😍

پسر من هروقت منو باباش داریم باهم حرف میزنیم یهو میاد وسط مادوتا میگه اینجا چه خبره😒😅😅

دنیا اگه عدالت داشت ... مرد هم بکارت داشت ...       

من خیلی بچه بودم از ریخت خونمون خوشم نمیومد همیشه دوس داشتم یه خونه لوکس و شیک داشته باشیم ک رسیدم ب ارزوم ..

دوران نوجوانیم خیلی ارزوها داشتم یکیش کامپیوتر و لپ تاب بود ک بهشون رسیدم ..

بعدش همیشه دوس داشتم شاغل باشم و یه ماشین بخرم ک خداروشکر اینم حل شد..

پسر خالمو دوس داشتم چندسال باهم بودیم ولی خانوادم نزاشتن ..و منو ب زور دادن ب یکی از فامیلامون ..دقیقا یه ماه قبل عروسیم ب طور عجیب و غریب دعوامون شد و کار ب طلاق کشید و جداشدیم یکماه بعدش ب عشقم رسیدم ..یه ارزوی محال بود ک واقعا خدا سنگ تموم گزاشت برام..

اول زندگیمون بخاطر لجبازی ما با خانواده ها هیییییچی نداشتیم ..ارزوم بود بهترین چیزا رو داشته باشیم اولش از صفر شروع کردیم خیلی سخت بود ولی دوتایی کار کردیم و الان خداروشکر همه چیز داریم جز بچه ..در حال حاضر ارزوم یه بچه سالمه ..از خدا میخام اینم مثه تمام لطفایی ک در حقم کرده  ببخشه بهم

من لایق بهترینام.برای حل مشکل شوهرم یه صلوات مهمونمون کنید.لا اله الا انت سبحانک انی کنت من الظالمین

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ای جانم😅 ایشالا خدا یه گل پسر بهت بده 😍 پسر من هروقت منو باباش داریم باهم حرف میزنیم یهو میاد وسط ...

دارم عزیزم پسرم ۲سالشه انشالله همه بچه ها سلامت و خوشحال باشن😘

دلم گرفته ای دوست ، هوای گریه بامن ، گر از قفس گریزم ، کجا روم کجا مننننننن😔😔😔