2777
2789

بچه ک بودم ارزو داشتم موهام یروز برسه به کمرم..

رسبد ولی موخوره شد 😂

خدا گر ز رحمت باز کند دری

یجوری یه در دیگرو میبنده ک زیادی خوشحال نشی😂

از صمیم قلب خودمو دوست دارم   و با افتخار میگم هیچکس (هـیـچـکـس) ارزش نداره بخاطرش خودمو ناراحت کنم :)  اینو بدونید تنها کسی که مسئول شاد کردن شماست خودتونید   معلم  زبان شدنم مبارک  

منم رسیدم همیشه دوست داشتم چادری بشم و شدم دوست داشتم نمازمو بخونم خوندم ، دوست داشتم شوهرم طلبه بشه شد ،خدا خیلی کمکم کرد و خیلی آرزو هامو برام براورده کرده

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم  ان شالله ظهور آقامون صاحب الزمان(عج)💟اللهم عجل لولیک الفرج💟نگران فردایت نباش _خدای دیروز و امروز ، خدای فردا هم هست._ما اولین بار است بندگی میکنیم ولی او بی زمانی است که خدایی میکند ! _ اعتماد کن به خدایی اش …

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من ب بیشتر ارزواهم رسیدم  ولی اشتباهی ک کردم ارزوهام رو با اپشنای اضافه نکردم  خیلی کلی ا ...

شوهر منم همیشه میگه آرزوهای بزرگ داشته باشو جزئیاتشو مشخص کن .  میگ هیچوقت چیزای کوچیک نخواه

دنیا اگه عدالت داشت ... مرد هم بکارت داشت ...       
😂😂 وای ترکیدم خوندم پستتو

والا😂

از صمیم قلب خودمو دوست دارم   و با افتخار میگم هیچکس (هـیـچـکـس) ارزش نداره بخاطرش خودمو ناراحت کنم :)  اینو بدونید تنها کسی که مسئول شاد کردن شماست خودتونید   معلم  زبان شدنم مبارک  
من 10سالم ک بود ارزو داشتم گوشیم لمسی باشه😂😂😂

دوره ما مدرن ترین ارزوی بچه ها این بود بعله ما از قدیم ندیما میاییم   

https://www.google.com/search?q=بازی گیم نوستالژیک&client=firefox-b-d&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwig1-q80JriAhUOLlAKHYZND7QQ_AUIDygC&biw=1252&bih=600#imgrc=xC7vmx689ULBSM:

الان پنج نفر گفتن آرزوشون دختر بوده و خداروشکر بهش رسیدن . عایا من بگم یکی از آرزوهام پسرم بوده ترور ...

نه عزیزم هرکی خب یجوره من دختر دوستم شما پسر دوست.  هرکدوم شیرینی خودشو داره💖💖

موهاش دریا بود دنیامو زیبا کرد* فهمید دیوونم موهاشو کوتاه کرد

آرزو داشتم نقاش بشم.

آرزو داشتم دانشگاه قبول شم.

یه استاد خوب داشته باشم که خیلی قبولم داشته باشه.

حیوون خونگی داشته باشم

با دوست پسرم ازدواج کنم

یه خونه خوب واس خودمون داشته باشیم و با خانواده همسرم تو یه ساختمون زمدگی نکنم.

سوال خیلی خوب و پر از انرژی مثبت بود وادارمون کردی به چیزهایی که تا حالا بهشون رسیدیم فکر کنیم و بشمریمشون

ارزو های من فقط بستگی به تلاش خودم داره اره چون من به چیزی که میخوام باید برسم و همیشه به ارزو هام قول رسیدن میدم تا حدودی رسیدم ارزوم بود ویولن زدن حرفه ای یاد بگیرم بهش رسیدم الان تدریس ویولن انجام میدم ارزو بدیم اینکه اموزشگاه موسیقی بزنم چندتا همایش برگزار کنم که یکم نیاز به تلاش بیشتر داره

بجای اینکه کفشتو با لباست ست کنی حرفتو با عملت ست کن☺
الان پنج نفر گفتن آرزوشون دختر بوده و خداروشکر بهش رسیدن . عایا من بگم یکی از آرزوهام پسرم بوده ترور ...

منم آرزو داشتم یه پسر داشته باشم بگه ماماموهاتو بپوشون من غیلتیم هاااا 😍😍 منم بگم تو برو حالا پفکت و بخور برای من فسقل بچه آدم شده😂😂😜

دلم گرفته ای دوست ، هوای گریه بامن ، گر از قفس گریزم ، کجا روم کجا مننننننن😔😔😔