2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمک😢🙄البته اصلا نمیخورما. اگ یروز مجبور بشم بخورم با نمکه. چون با شکر یبار خوردم افتضاح بود. غذای شیرین بدرد نمیخوره

فرشته مامان بی صبرانه منتظرتم😍دلم اغوشتو میخواد همه وجودم😍😍😍❤️💖😘سزارین هستم دو هفته تیکرو زدم جلو 

اسی از این شاگرد متوسطهای کلاس بوده که توهم شاگرد اولا رو داشته زودی هم اشکال بچه هارو پای تخته جار میزده   

خدا جون من هنوز سر قولم هستم از عید غدیر امسال و امروز که اول محرمه همه چشم امیدم به توعه.

در خصوص نگارش صحیح واژه هلیم یا حلیم به اطلاع می­رساند که در واژه­نامه دهخدا به هر دو صورت این کلمه ثبت شده است در خصوص یکی از معانی واژه حلیم و هلیم آمده است:حلیم : گندم با (با: آش)، هریسه و آن آشی است معروف (لغتنامه دهخدا جلد 19 ص787 ذیل کلمه حلیم)

هلیم: به فارسی عبارت از مرق و گوشت و گندم مهراء پخته است و در افعال مانند هریسه خوراکی است که از بلغور و گوشت پزند و در ضمن پختن پیوسته به هم زنند تا لعاب گیرد و سپس بر آن روغن و گونه ای از ادویه معطر- بیشتر دارچین- ریزند.(لغتنامه دهخدا جلد49 ص 257 ذیل واژه هلیم)