2777
2789
عنوان

صدای خیابون و از خواب پریدن نوزاد

| مشاهده متن کامل بحث + 269 بازدید | 22 پست

وای چ بد 

منم خونه مامانم اینجوریه مسجد نزدیکش ساختن صبح زود قبل اذان صدای ی مرد اومد ک گفت اذان صبح ب افق کرمان با یه لحن خاصی گفت بعد اذان شد وای ک من فک کردم قیامت شده ی ربع تو شوک بودم نمیتونستم تکون بخورم ‌

دیگه صدای گاز دادن ماشینا و بوق زدن و ترمز کشیدنشون نگم 

اگه اسمم دخی باکلاسه واسه اینه ک فراموش نکنم من زنی بودم ک اوج جوونیمو و شیطنتمو  گذاشتم پای شوهرم چه محبت ها ک نکردم از بهترین لباسها گذشتم از کمترین تا بیشترین خرج گذشتم تا بتونه ب خودش برسه بهترین ماشین خرید مغازه زد من از ارزوهام گذشتم تا ب ارزوهاش رسید 😔 اما جوابم این بود کتک فحش تهمت خیانت و بیرون شدن  از خونم😔 من مادر بودم نتونستم زندگی دخترمو تباه کنم چون پدر خوبی برای دخترم بود نخواستم در حقش ظلم کنم و زندگیش بشه پر از استرس و غم ...دختر من هم پدر میخواست هم مادر پس موندم اماااا شوهرمو از قلبم بیرون کردم الان من یه دخی باکلاسم 😍 انواع لاکارو دارم یه عالمه ماسک و کرم و اسکراپ  انواع لباسا رنگی رنگی یه دختر ژیگول و شیکم یه دختر شاد و خوش رقص دوستای خوب و پایه دور همی و مهمونی من حتی برای خودم کادو هم میخرم  من دیگه از چیزی نگذشتم من خودمو تو محبت کردن ب پای مردی ک لیاقت نداشته بود گم کردم من سخت درگیر شستن و روفتن و شوهر داری و پس انداز بودم خودمو از همه چیز انداخته بودم   ☹️اما الان  این منم یه دختر ک زندگیش واسه خودشو دخترشه😉 ک و ن لق بقیه ک باعث ازارم شدن 😝تنهایی و عشقه 
خوب اونجا بخوابونش. خونه قبلی ماهم همسایه ها خیلی سروصدا داشتن فقط اتاق خواب آروم بود. 

اتاق خواب مهمه دیگه...منو چیمیگی همسایه بی فرهنگمون ساعت12شب یادش میاد میخ بکوبه ب دیوار گردو بشکنه بچهاش دعوا کنه خونشونم دیوار ب دیوار اتاق خواب ماهستش اصلااا نه ظهرا میذارن بخوابیم ن شبا

دخترمون فرشته ی خونمونه😍تیکر تولد یکسالگی عشق مامان❤

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

وای چ بد  منم خونه مامانم اینجوریه مسجد نزدیکش ساختن صبح زود قبل اذان صدای ی مرد اومد ک گفت اذ ...

عالی بود😁😁

فک کنم پسر منم همچین حسی پیدا میکنه وقتی از خواب میپره

𝑬𝒗𝒆𝒓𝒚𝒕𝒉𝒊𝒏𝒈 𝒚𝒐𝒖 𝒅𝒆𝒔𝒆𝒓𝒗𝒆 𝒘𝒊𝒍𝒍 𝒃𝒆 𝒚𝒐𝒖𝒓𝒔, 𝒃𝒆 𝒑𝒂𝒕𝒊𝒆𝒏𝒕  هر چیزی که لایقشی مال تو میشه. صبر داشته باش.️ ☺️

عالی بود😁😁 فک کنم پسر منم همچین حسی پیدا میکنه وقتی از خواب میپره

من صبحش واسه مامان و خواهرم تعریف کرده بودن مرده بودن از خنده

اگه اسمم دخی باکلاسه واسه اینه ک فراموش نکنم من زنی بودم ک اوج جوونیمو و شیطنتمو  گذاشتم پای شوهرم چه محبت ها ک نکردم از بهترین لباسها گذشتم از کمترین تا بیشترین خرج گذشتم تا بتونه ب خودش برسه بهترین ماشین خرید مغازه زد من از ارزوهام گذشتم تا ب ارزوهاش رسید 😔 اما جوابم این بود کتک فحش تهمت خیانت و بیرون شدن  از خونم😔 من مادر بودم نتونستم زندگی دخترمو تباه کنم چون پدر خوبی برای دخترم بود نخواستم در حقش ظلم کنم و زندگیش بشه پر از استرس و غم ...دختر من هم پدر میخواست هم مادر پس موندم اماااا شوهرمو از قلبم بیرون کردم الان من یه دخی باکلاسم 😍 انواع لاکارو دارم یه عالمه ماسک و کرم و اسکراپ  انواع لباسا رنگی رنگی یه دختر ژیگول و شیکم یه دختر شاد و خوش رقص دوستای خوب و پایه دور همی و مهمونی من حتی برای خودم کادو هم میخرم  من دیگه از چیزی نگذشتم من خودمو تو محبت کردن ب پای مردی ک لیاقت نداشته بود گم کردم من سخت درگیر شستن و روفتن و شوهر داری و پس انداز بودم خودمو از همه چیز انداخته بودم   ☹️اما الان  این منم یه دختر ک زندگیش واسه خودشو دخترشه😉 ک و ن لق بقیه ک باعث ازارم شدن 😝تنهایی و عشقه 

خیر سرشون مسلمانن مثلأ،اون اذان پخش نشه هیچ گناهی نداره ولی مردم آزاری گناهیه که بخشیده نخواهد شد،همینا اسم مسلمان رو خراب کردن دیگه،یه مُشت ک و ن نشورِ خَر مقدسِ خُشک مذهب،والا ماهم مسلمانیم نماز روزه هم داریم ازدست خیلیا اذیت شدیم ولی مردم آزاری تو ذاتمون نیس خدارو شکر، مِی بخور مِنبر بسوزون مردم آزاری نکن

این وانتیارو باید بگیری بلندگوهاشونو بزور فرو کنی تو دماغشون،عین یه گله سگ یهو دسته ای پیداشون میشه،حالا خونه ما نزدیک خیابونه وانتی نداریم ولی ای موتوریا دهن مارو آسفالت کردن،هوا گرم میشه یه موتور میندازن لای پاشون الکی این خیابونارو متر میکنن،واای انگار از وسطِ مغز ما رد میشن،بعضیاشون عین دخترا جیغم میزنن رو موتور😬😬😬😬😬 

اتاق خواب مهمه دیگه...منو چیمیگی همسایه بی فرهنگمون ساعت12شب یادش میاد میخ بکوبه ب دیوار گردو بشکنه ...

امان از همسایه بی فرهنگ. همسایه بالایی ماهم همینه.

سه تا بچه دارن. همش میدون. بهشون هم میگی فقط میگن حلال کنید....  

این وانتیارو باید بگیری بلندگوهاشونو بزور فرو کنی تو دماغشون،عین یه گله سگ یهو دسته ای پیداشون میشه، ...

اره خاک بر سرا.یه بار یکیشون سه و نیم ظهر داشت  با بلندگو داد میزد،شوهرم رفت حالشو گرفت

𝑬𝒗𝒆𝒓𝒚𝒕𝒉𝒊𝒏𝒈 𝒚𝒐𝒖 𝒅𝒆𝒔𝒆𝒓𝒗𝒆 𝒘𝒊𝒍𝒍 𝒃𝒆 𝒚𝒐𝒖𝒓𝒔, 𝒃𝒆 𝒑𝒂𝒕𝒊𝒆𝒏𝒕  هر چیزی که لایقشی مال تو میشه. صبر داشته باش.️ ☺️