2777
2789
عنوان

چه اتفاقی داره میفته؟؟؟

235 بازدید | 12 پست

امروز توی اینستاگرام بعضی از پست ها که یکم رنگ وبوی اعتقادی میداد زیرش پر از کامنت های ازاجیف بود که من باخوندن هرکدومش مو به تنم سیخ میشد من آدم مذهبی نیستم ولی خب اعتقاداتم برام مهم هست یعنی به اون چیزی که از بچگی باهاش بزرگ شدم اخت گرفتم احترام میذارم بعضیا چجوری به امام حسین توهین میکنن چرا تا یه نفر اسم مذهبی میزاره روی بچش همه اونو بی کلاس و عقب افتاده خطاب میکنن مثلا اسمش هست ما توی یه کشور متمدن هستیم خارج از کشور مردم غیرمسلمان ومسلمان یجوری باهم برخورد میکنن که آدم اصلا متوجه یه تفاوت توی اونهانمیشه خانوماشون بعضیا آزاد هستند از نظر حجاب بعضیام باحجاب حتی توی عروسیاشون ولی هیچوقت ندیدیم بهم توهین کنن اونوقت توی مترو یه خانم چادری بایه خانم بدون حجاب اصلا نمیتونن باهم کنار بیان و بیشترعمرشونم صرف کوبوندن هم میکنن واقعا بعضی از فرهنگ ها واعتقادات رو که میبینم چجوری تغییر کرده شاخ درمیارم...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دلیلش افراط بیش از حدِ طرفداران امام حسین و البته حکومته.

چون فضای عادلانه ای بینشون برقرار نیست.

مثلا طرفداران امام سوم شیعیان، ذاحت میتونن به مخالفانشون فحش و ناسزا بگن.

امّا در مقابل، جریان مخالف ایشون، با کوچکترین مخالفتی، سرکوب میشن.

کافی بود یا باز بگم؟

رنگ در رنگ و‌ به هر رنگ هزارانش طیف           نغمه در نغمه و هر نغمه به یاد یاران

چون تا ی نفر مذهبی نماست و ی برخورد بد میکنه دیگه میگن عارررره همشون همینن و ب خودشون اجازه میدن با همه ی اون قشر هرجور دلشون خاست برخورد کنن و اینو چوب کنن و همه چیو بزارن کنار چون اون فلان ادم ی حرفی بهشون زده و از روی جهل برخوردش خوب نبوده ولی اگ غیر مذهبیا بدترین کارم انجام بدن کسی مشکلی باهاشون نداره خودشونم بافرهنگ ترین ادم میدونن در صورتی ک همه میدونین همه جا هم خوب داره هم بد

من خود به چشم خویشتن دیدم که جانم میرود...
دلیلش افراط بیش از حدِ طرفداران امام حسین و البته حکومته. چون فضای عادلانه ای بینشون برقرار نیست ...

من طرف هیچ جبهه ای نیستم ولی ما یه قشر مذهبی داریم به اسم دراویش که بیش از اندازه امام علی رو قبول دارن واعتقاد این افراد ازنظر هر فرد عاقلی رد شده ولی من اعتقادم به این هست که چرا به اعتقادات هم توهین میکنیم چرا توی کار هم سرک میکشیم به نظر من کسی که خودشو امام حسینی میدونه و زبون خودشو به ناسزا علیه هموطن خودش باز میکنه بهتر بهش نگیم طرفدار امام حسین  چون ایشون هیچوقت نگفتن به کسی بخاطر من توهین کنید درنتیجه ایشون داره تربیت خودشو نشون میده پس پای امام حسین ننویسیم.درضمن دوست عزیز من اصلا طرف کسی رو نگرفتم که شما باحالت جبهه گیری جواب میدید دقیقا تاپیک اصلی من همین مسئله بود چرا علیه هم جبهه میگیریم

من طرف هیچ جبهه ای نیستم ولی ما یه قشر مذهبی داریم به اسم دراویش که بیش از اندازه امام علی رو قبول د ...

گفتم علتشو، فضای ناعادلانه ای که به وجود اومده.

من هم به شدّت با توهین به نر عقیده و دین و مذهبی مخالفم.

موفق باشی دوست خوبم.

رنگ در رنگ و‌ به هر رنگ هزارانش طیف           نغمه در نغمه و هر نغمه به یاد یاران

جامعمون جوری شده ک ادمای با حجاب و مذهبی رو به تمسخر میگیرن و اسم بی دینی رو میزارن روشنفکری.من خودم اصلا ادم با حجابی نیستم فقط به خاطر همین طرز فکر مزخرف.ولی ادمه معتقدیم و همه جام از انسانهای معتقد حمایت میکنم