2777
2789

یه ذره میپره,  اندازه ۳۰ سانت میپره, ترسیدم تو حیاط بمونه گربه ببره , دیوارای بلندی کنار دیوار حیاطمونه که مامانش تو اجرای اون دیوار لونه داره. نمی دونم چیکار کنم برسه پیش مامانش. ازونموقع بهش آرد نخود رو خمیر کردم با سرنگ دادم, نون دادم. حالا پشه باید بگیرم براش🤢 تا پروتئین بهش برسه😋

دستی بر تا.رو.ت ، ورق، طالعع بینی، ستاره بینی، قهوه و... دارم..دوست داشتی بیا برات انرژی تو بخونم..از حال و آینده.. (کارم با احترام رایگان نیست)

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اورین😍😂

دردناکترین مرگ پسرنوح داشته:                                             تصورکن داری غرق میشی خر                                          از کشتی بابات برات دست                                            تکون میده!😐

اینطوری بهش برسی تورو ب مامانش ترجیح میده😂😂😂😂

چرا امضات کم رنگه  اینجانب از سال ۹۶ ب دلیل کاهش ناگهانی گربه ها ذائقم تغییر کرد و پیتزا رست بیف رو جایگزین کردم.نام کاربری قابل تغییر نیست دیگه  

مواظب باش گربه نیاد

ولی اگه بهش غذا بدی دیگه مامانش نمیاد مواظبش باشه😞 

براش غدا بریز خود مامانش میاد میزاره تو دهنش

من باید قوی باشم ، مثل پرنده ای که باید پرواز کند ، مثل بارانی که باید ببارد ، مثل خورشیدی که باید بتابد ، مثل چشمه ای که باید بجوشد ، من باید قوی باشم و این باید یعنی انتخاب دیگری به جز قوی بودن و ادامه دادن ندارم🥺🥺🥺 امضای قبلی رو حیفم اومد پاک کنم🤭🤭👈👈👈صبور باش ... هم حکمت را میفهمی...هم قسمت را میچشی... هم معجره را میبینی....😊خاطره زایمان من😊

اخیییب

چ نازم نگاه میکنه😂😍😍😍

دردناکترین مرگ پسرنوح داشته:                                             تصورکن داری غرق میشی خر                                          از کشتی بابات برات دست                                            تکون میده!😐
خخخخخخخ مامان خونده اش بشو. 😀

قصدم همینه, غروب میبرمش در در...😁 پسفردا اثاث کشی دارم, هنوز هیچ غلطی نکردم از صبح هم این بچم شده😂

دستی بر تا.رو.ت ، ورق، طالعع بینی، ستاره بینی، قهوه و... دارم..دوست داشتی بیا برات انرژی تو بخونم..از حال و آینده.. (کارم با احترام رایگان نیست)

چهارپایه بزار زیر پات ببرش پیش مامانش..😍

دیوارش برای یه ساختمونه ۴ طبقس, با نردبون هم یه لونه اش نمی رسم

عزیزم ۹ رو باید حتما حتما خیس کنید  بهش غذا بده  بذارش تو‌حیاط اما خیلی مواظبش باش  ...

اره, تا میبرمش تو حیاط بیقرار میشه و جیک جیک می کنه, حالا یکی دو روز بگذره, تا ۲۵ هم بیشتر اینجا نیستم, خدا کنه تا اونموقع بپره

عزیزم نون رو باید حتما حتما خیس کنید  بهش غذا بده  بذارش تو‌حیاط اما خیلی مواظبش باش&nbs ...

نون رو کاملا براش خمیر کردم, باز ارد نخود رو هم براش خمیر کردم. گرسنش ک میشه جیک جیک میکنه دهانش باز میکنه😍