2777
2789

سلام دوستان 

من پسرم یک سال و چهار ماهشه امروز چهار روزه که روزه گرفتم دوسه روز اول پرید بودم

حالا تو این چند روز پسرم شیر خودم رو میخوره کامل اما غذا نمیخوره 

همه میگن بخاطر اینکه روزه ای غذا نمیخوره !

حالا موندم نمیدونم به خاطر روزه ی منه یا نه ! اما شیر رو کامل میخوره ها 

کسی بوده که روزه بگیره بچه اش غدا نخوره ؟ ربطی داره اصلا ؟

ربطی نداره.منم روزه گرفتم ولی غذا وخوراکی متنوع گذاشتم جلوش تا سرگرم بشه وبخوره

جوکر:من یه همسر داشتم زیبا بود...کسیکه بهم میگفت من خیلی نگرانتم؛همیشه بهم میگفت بایدبیشتر بخندم...قماربازی میکرد ویه عالمه هم بدهی بالااورده بود...طلبکارها صورتش رو خط خطی کردن،ماپولی برای جراحیش نداشتیم نمیتونست تحمل کنه...من میخواستم دوباره لبخندش رو ببینم،فقط میخواستم بدونه زخمهاش اهمیتی برام نداره پس یه تیغ گذاشتم توی دهنمو اینکارو کردم...میدونی بعدش چیشد؟اون نتونست منو اینجوری ببینه!ترکم کرد...قضیه برام بامزه شد..."حالا همیشه میخندم"

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من تو شیر دهی روزه نمیتونستم بگیرم ضعف میکردم

چشمام که باز میشن میبینم یه فرشته سمت راستمه, یکی سمت چپم, یکی تو بطن وجودم و ...یکی دیگه هم اون بالا بالاها تو آسمون لابه لای ابرا که با چشمای قشنگش داره به من نگاه می‌کنه. خدایا من درست وسط بهشتتم... شکر
اصلا نگو بخوره ولش کن از صبح تا حالا فکر کنم 5 تا تاپیک دیدم از بچه هایی که غذا نمیخوان بخورن به خ ...

ممنون عزیزم 

مادر شوهرم میگه همسایه گفته چون شیرت تلخ شده بچه غذا نمیخوره 

موندم به خدا از طرفی دو سال پیش هم بخاطر بارداری و اینکه کوچیکتر بود 4 ماهش بود پارسال روزه نگرفتم امسال دلم نمیاد روزه نگیرم 

شوهرم هگ همش میگه من راضی نیستم.بچه گرسنه میمونه 😳😳😳😳😳

الان نصف بچه ها بی اشتها هستن از گرمای هوا با شوهرت صبحت کن منظقی بگو شیر تلخ بشه بچه شیر نمیخوره ...

خودمم همین فکر رو گردم که ربطی نداره 

اون که زیر بار نمیره ولی منم دلم نمیاد روزم رو بخورم 

ممنون جواب دادی عزیزم