2777
2789
عنوان

به نظرتون من الکی ناراحت شدم از مادر شوهرم یا اون کارش اشتباه بوده

| مشاهده متن کامل بحث + 731 بازدید | 51 پست
جای ما باشی چه کار میکنی.مادر شوهر من از جلو ما جمع میکنی میذاره جلوی دختر و داماد.دخترش بلند شد دوت ...

واااای اون دیگه کیه چجوری تحمل میکنید ؟شما هم نشورید یه کم بشورید بعد یا خودت و بزن به حال بدی یا از اول که رفتی بگو کمرم خیلی درد میکنه دکتر گفته سر پا واینستم موقع شستن ظرف هم اصلا به رو خودت نیار برو دستشویی ده دقیقه بمون من مامانم تا همین الان مبتلا سر این ظرف شستن تو خانواده شوهر

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم چنین چیزی برام پیش اومد ک ب شوهرم گفتم ک چرا اینجور کرده مامانت اخه وقتی خواهرشوهر و شوهرش نبودن ...

آخ آخ این خواهر شوهرا اوووووف آتیش به پا کردن تو زندگیم خودش و دخترش . زندگی دخترشون زندگیه ببخشی ببخشید زندگی پسرشون عنه🤔🤔🤔🤔

عجببببببب!!!! حالا خدارو شکر کنین مادرشوهرتون غذاتونو میپزه میزاره جلوتون ما حسرت اینم داریم به گور ...

کار خوبی میکنی ولی درست نکن از بیرون بگیر ببر خودت و اذیت نکن بزار بدونه اگه پاش و میندازه رو پاش از دختر مردم کار میکشه دو بار هم پسرش پول خرج کنه بگیره

واااای اون دیگه کیه چجوری تحمل میکنید ؟شما هم نشورید یه کم بشورید بعد یا خودت و بزن به حال بدی یا از ...

نمبشه عزیزم.روزی این کار رو خواهم کرد که قید خیلی چیزا رو بز نم. خوشبختانه یه شهر دیگه ست ماهی دو سه روز تحمل میکنم برمیگردم.همیشه میگم ایشالا سالم باشه رو پای خودش نیاد ور دل ما 

کار خوبی میکنی ولی درست نکن از بیرون بگیر ببر خودت و اذیت نکن بزار بدونه اگه پاش و میندازه رو پاش از ...

اون اصلا واسش مهم نیس که من بپزم یا حاضریشو پسرش بخره اصلا واس پولشون ارزش قائل نیس

یا رب نظرت بر نگردد