2777
2789
عنوان

به نظرتون من الکی ناراحت شدم از مادر شوهرم یا اون کارش اشتباه بوده

| مشاهده متن کامل بحث + 731 بازدید | 51 پست

من کاملا شرایطتو درک میکنم فقط چاره ت اینه شوهر و پدرشوهرتو بکشی سمت خودت،اکثرا مادرشوهرا همینن دوماد و ودخترشونو ببینن دیگه نگاه عروس نمیکنن اما درمورد غذا منم مث تو مامانم بم میگفت بیا غذا تا میرفتم اما اینجا چون میدونم از خداشونه اذیتم کنن میشینم سیر و پر غذا میخورم ب کسی هم اهمیت نمیدم

ازین که همیشه اون جاییم حرصم میگیره، حالا بعد چند وقت خونه داداشم همه حتی بچه های مادر شوهرم بودن ول ...

ببین این مشکل شما و همسرت ،اصلا مربوط به مادرشوهرت نمیشه ،،،بشین با شوهرت صحبت کن که ،به توافق برسین هر بار کجا برین وروی حرفتون بمونید مگر در موارد استثنا... شاید اونجا رسم دارن پسرها خونه پدرهاشون باشن به این ترتیب دختراشون میرن خونه پدرشوهراشون ،کم کم فاصله بذار ولی اصلا ارزش ناراحتی نداره باور کن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من کاملا شرایطتو درک میکنم فقط چاره ت اینه شوهر و پدرشوهرتو بکشی سمت خودت،اکثرا مادرشوهرا همینن دوما ...

راه حل خوبیه ولی ۷ماه میشه ندیدمشون 😅 پدر شوهرم صد تای مادر شوهرمه تازه به این نتیجه رسیدم با تنها کسی که میتونم مسالمت کنم و کمی تکلیفم روشن شه و به آرامش برسم همین مادر شوهرست ازش دل خوشی ندارما ولی خب باز نسبت به بقیه اعضای خانواده که هر کدوم یه جور هیولان این بهتر بود 

عادت میکنی عزیزم سمت خانواده شوهر منم به شدت داماد و دختر دوستن اوایل خیلی اذیت شدم مثل شما ولی الا ...

منم کلا بی خیال این مسائل شدم ولی چون میخووم برم باهاش حرف بزنم میخواستم ببینم اگه بهونه اونشب و آورد چه جوابی بدم اگه اشتباه از من بوده معذرت خواهی کنم اگه نبوده بهش بگم اشتباه من نبوده

راه حل خوبیه ولی ۷ماه میشه ندیدمشون 😅 پدر شوهرم صد تای مادر شوهرمه تازه به این نتیجه رسیدم با تنها ...

پدرشوهر بدجنس کم پیدا میشه،پس معلومه تو از اون خوش شانسایی😂

ببین این مشکل شما و همسرت ،اصلا مربوط به مادرشوهرت نمیشه ،،،بشین با شوهرت صحبت کن که ،به توافق برسین ...

اون پسر و دختر دیگش بهش گفتن مامان ما همیشه این جاییم این دفعه میریم اونجا، ولی ما که گفتیم اونجا دعوتیم(با اینکه داداشمه) گفت مگه بهش نگفتین این جا دعوتین، من از این ناراحتم.

با اجازه استارتر، حالا یکی به من بگه من باید از دست مادر شوهرم ناراحت باشم یا نه، خودم که خیلی دلم گ ...

عزیزم کاش همون حرفی که دختر و پسرش زدن و شما هم میگفتین بهش مبگفتین ما همیشه مزاحمتونیم و از این تعرفا امشب میخوایم اونجا جمع شیم یه تعارف خشک و خالیم میزدین که شما هم تشریف بیارین و میرفتین خونه برادرتون نمیشه که همه اش به میل ایشون باشه

شاید رودربایستی یا خجالت داشته.

خدا عالمه والله گناهش و نمیشورم ولی حرکتش ناراحتم کرد و چند تا حرکت دیگه اش هر منظوری با من داشتن اگه خوب بوده خدا بزاره تو دامن دخترش و نوه اش اگه بد بوده هم بگذره از تقصیراتشون

شما زیادیییی حساسی.  وقتی ازدواج میکنی خانواده ات بزرگتر میشن. ادمهای مختلفی وارد زندگیت میشن ا ...

این قضیه برا منم‌پیش اومده.وقتی به همه مهمونا تعارف میکنه به تو نه خب ادم یجوری میشه

منم چنین چیزی برام پیش اومد ک ب شوهرم گفتم ک چرا اینجور کرده مامانت اخه وقتی خواهرشوهر و شوهرش نبودن تعارفم میکردن و ولم نمیکردن ولی یبار باهم رفتیم اصلا ب من چیزی نگفتن فقط داماد

انگار از خواهرشوهره ترس داشتن نمیدونم. شوهرم متوجه نشده بود یا نخواست من کشش بدم😒 بهرحال بهم برخورد شاید توقع زیادیه .منم تازه عروس بودم تو دوران عقد

دوستم برای خونه دارشدنم یه صلوات میفرستی❤️   همراه چالش بهاری فیت شو وزن الان۷۹      👈هدف اول ۷۵     👈هدف دوم ۷۰   👈 هدف سوم ۶۵   👈هدف آخر ۵۵ 💪 

عجببببببب!!!!

حالا خدارو شکر کنین مادرشوهرتون غذاتونو میپزه میزاره جلوتون ما حسرت اینم داریم به گور میبریم اگه هم صب زنگ بزنیم که شب واس شام میاییم خونتون ساعت ۹شب هم بری با خیال راحت نشسته و منتظره عروس بیاد مث یه کلفت کار کنه خودمون میریم میپزیم میخوریم میشوریم میاییم اصلا هم به این که چه مادر شوهرم چه کس دیگه تعارف کنه یا نه کاری ندارم قشنگ میشینم تا سیر بشم غذامو میخورم و میکشم کنار اصلا هم به تعارفشون کاری ندارم چه تعارف بکنن چه نه من نباید کشنه بمونم که

یا رب نظرت بر نگردد  
سلام ،خب مادر زنها حواسشون به داماد هست چون داماد میتونه دخترشون رو اذیت کنه ،شاید شوهر خواهرشوهرت س ...

به حالت قهر پا نشدم گفتم ببخشید باید تلفن بزنم‌مهمه اگه نامزدم انقدر هی گیر نمیداد بخور پا نمیشدم از سر سفره. همونجور که داماد میتونه اذیت کنه ما عروسا هم اذیت میکنیم. از عمد نه ها ولی وقتی خواهر شوهر پدر شوهر مادر شوهر بچه خواهر شوهر روت فشار میارن آدم دلش پر میشه به کی بره بگه؟قطعا منم وقتی بهش میگم مادرت بهم اینجوری گفت ناراحت میشه و بهش فشار میاد