2777
2789
عنوان

نمیدونم قهر کنم و سرسنگین شم یا نه

| مشاهده متن کامل بحث + 824 بازدید | 84 پست
منم موافقم ولی نمیدونم چیکار کنم

ببین شخصیت شوهرت چطوریه؟من شوهرمو هر چقد واسش قانون بزارم اعتراض نمیکنه ولی بعضی مردا زود ب محدودیتاشون اعتراض میکنن و برعکس رفتار میکنن 

منک بهش گفتم متاهل شدی دوستای مجردی تعطیل کلاس و باشگاه تعطیل فقط تو خونه ور دل خودم ولی خودم تمام رفیق بازیا و دورهمیا و بیرون رفتنام سرجاشه 😂😂

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین شخصیت شوهرت چطوریه؟من شوهرمو هر چقد واسش قانون بزارم اعتراض نمیکنه ولی بعضی مردا زود ب محدودیتا ...

خوبه اینجوری ایشالله که شوهرت همیشه همینطور باشه

دوستاش ماریجوانا میکشن هرشب عکس و فیلم زن لختی براش میفرستن...نمیذاره من با دوستام جایی برم

ببین گلم هرچیزی راه خودشو داره و هیچی با لجبازی حل نمیشه،اگه همیشه بادوستاش میره گردش ۱۰۰ البته که مشکل بزرگیه ولی اگه چند ماه یباره موردی نداره،اینکه نمیذاره تو بادوستات بری هم مشکله باید باهاش حرف بزنی خیلی آروم،خرش کن،بگو عزیزم من دوست دارم تو حالت خوب باشه و بادوستات گاهی خوش بگذرونی ولی به منم اجازه بده حالم خوب باشه،دوستای منم خوبن،دخترای آنرمالی نیستن که نگران باشی

عزیزم در کل الان خونه پدرت موندن اشتباهه حتی مریضم شدی برو خونه خودت شوهرتو زندگیتو جمع کن مهمونی دو ...

نمیتونم تنها بمونم حتی برای ی ثانیه مشکل خیلی بدی دارم

دیگه هیچ وقت بدون شوهرت حتی خونه مادرت نرو باهم برید باهم برگردید اصلا هم شب نمون خونشون فردا هم سرسنگین باش بعدم بگو من به خانوادم نگفتم تو دیشب کجابودی چند بار که دعوای مفصل راه انداختی از دوست و رفیق بدش میاد در مورد عکس لختی و....هم خیلی جدی باش 

خدایا میشه سال‌99 رو حذف کنیم دوباره نصب کنیم آخه این ویروس داره🥺😬
منم دلم میگیره چرا با من بهش خوش نمیگذره همه کار میکنم ولی زود میگه خوش نمیگذره...از دورهمیاش بدم می ...

واااای دختر من جات بودم الان سکته کرده بودم از حرص نقطه ضعفشو پیدا کن حالشو جا بیار

هممون تنهاییم ...
ببین گلم هرچیزی راه خودشو داره و هیچی با لجبازی حل نمیشه،اگه همیشه بادوستاش میره گردش ۱۰۰ البته که م ...

میره روستای پدریش خونه مامانش منو میبره همه میرن بیرون از خونه اونم میره پیش دوستاش من تا۳شب تنها ب دیوارا زل میزنم و از ترس گریه میکنم

دیگه هیچ وقت بدون شوهرت حتی خونه مادرت نرو باهم برید باهم برگردید اصلا هم شب نمون خونشون فردا هم سرس ...

مشکل دارم بخدا نمیتونم برم خونه...مشکل جدی دارم ک نمیتونم ی ثانیه هم تنها باشم