2777
2789
عنوان

نمیدونم قهر کنم و سرسنگین شم یا نه

| مشاهده متن کامل بحث + 824 بازدید | 84 پست
تا کی میخوای خونه بابات باشی خب شوهرتم حق داره بیخیالت بشه به نبودت کم کم عادت کنه ک احساس مسئولیت ن ...

فقط ترس نیست میبینمشون روز هم میبینم هرلحطه همه جا

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میره روستای پدریش خونه مامانش منو میبره همه میرن بیرون از خونه اونم میره پیش دوستاش من تا۳شب تنها ب ...

از قبل درست کن قضیه رو که تو این موقعیت گیر نکنی

یجوری رفتار کن که شوهرت خودش نخواد بره با دوستاش و کنار تو بودنو ترجیح بده نه با زور و دعوا و اجبار

یکاری کن کنار تو بهش خوش بگذره بعد میبینی که هیچوقت تنها نیستی و واسه خوشحالیت هرکاری میکنه

ما ازدواج می کنیم که تو شادی و غم,  تو مریضی و خوبی کنار هم باشیم 

من جای تو بودم ناراحت می شدم قهر می کردم ولی خونه پدرم نمی موندم

تو هم اگر می تونی بدون قهر و دعوا این موضوع رو بهش بفهمون مخصوصا الان ک اول زندگیتونه

زندگیا بالا پایین زیاد داره باید همش پشت هم باشید

ممنون از حرفاتون عزیزم رفای خوبی زدین

مثلا میتونی وقتی پیش دوستاشه بهش پیام بدی که الان دلم خیلی میخوادت،دلم واست تنگ شده و... هرموقع ام اوند پیشت دیر یا زود ابراز دلتنگی کن،ببوسش و باروی باز بپذیرش،اصلا تلخی نکن

امیدوارم به آرامش برسی