2777
2789

به نظرتون یه آدم دوست داشتنی چه جوریه؟  

یعنی چی میشه که یه نفر انقد دلنشین میشه شخصیت و رفتارش که هرجا میره همه دوستش دارن؟ 

دیدین تا حالا دور و برتون از اینجور آدما؟ 

تا حالا دلتون خواسته مثل اون دوست داشتنی باشید؟ 

.

.

.

به نظر من آدمی دوست داشتنی هست که اول از همه خودش رو دوست داشته باشه 

دوم اینکه وقتی وارد یه جمع میشه رفتارش دوستانه باشه و نخواد نشون بده که از همه بهتره نخواد همش از خودش تعریف کنه. 

ادم دوست داشتنی یعنی اون کسی که وقتی کنارت هست کاری میکنه که تو نسبت به خودت احساس بهتری داشته باشی نه که سعی کنه نشون بده از تو بهتره که تو حس بدی بکنی. 

ادم دوست داشتنی نژاد پرست نیست. 

بچه ها شما ادم دوست داشتنی دیدید دور برتون؟  چه جوری بوده؟  میشه توصیفش کنید؟ 

بیایید خودمون رو تغییر بدیم و آدم بهتری بشیم.  بیایید تاپیک های خوب بزنیم بجای حرفایه خاله زنکی بیایید مفید باشیم و به خودمون اهمیت بدیم نه به حرفای دیگران بیایید جهان سومی نباشیم پیشرفت کنیم   

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شوهرم 😀نفسم جیگرم 

خب اونکه عشق شماست فرق داره.  منظورم یه ادم مصلا دختر عمو. دوست . یا یه ادم غریبه که میبینی حرف زدنش انگار دلنشینه

بیایید خودمون رو تغییر بدیم و آدم بهتری بشیم.  بیایید تاپیک های خوب بزنیم بجای حرفایه خاله زنکی بیایید مفید باشیم و به خودمون اهمیت بدیم نه به حرفای دیگران بیایید جهان سومی نباشیم پیشرفت کنیم   

به نظر من آدمی دوست داشتنیه که منم منم نداشته باشه 

و هی در حال تعریف کردن از خودش نباشه 

وقتی تو جمع صحبت میکنه اجازه میده دیگران هم حرف بزنن  و به صحبت بقیه هم گوش میده 

آدم دوشت داشتنی اهل فخر فروشی نیست .

پیج