2777
2789

دائم میچسبن بهم. دوتا پسر دوقلو دارم که سه سال و هشت ماهشونه دخترمم دوسال و هفت ماهشه.. تو طول روز نمیتونم بشینم یه جا و این سه تا از سر و کولم بالا نرن.. وای به روزی که بخوام برم جایی که واجبه، کلی باید نقشه بکشم و بذارم پیش کسی.. بعدم بفهمن من نیستم گریه میکنن مخصوصا پسرام. چیکار کنم چطوری رفتار کنم باهاشون کسی تجربه داره؟

شکراً لله شکراً لله شکراً لله 

چجوری بچه هاتو نگه میداری ستا بچه کوچولو دیوونه نمیشی؟🤭

پدر و مادر ایرانی چه چیزی از فرزندان خود می خواهند؟؟یک برده ی روحی و بی نیاز از تمایلات جنسی، با هوش درسی و اجتماعی بالا و توقعات کم، ایده آل از لحاظ ظاهری، متواضع و تو سری خور در خانواده با اعتماد به نفس بالا در اجتماع...اینجوریه که جامعه تبدیل میشه به جوونای افسرده،سرخورده،عقده ای، گریزان از خونه و خونواده به دنبال جایی امن صرفا جهت داشتن آرامش..

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

دختر من حدود دوسالش.دقیقا عین بچه های شما

پروردگارا شکرت که بهترینها را برایم مقدر کردی.پدر و مادری که مثل کوه پشتم هستند همسری که عاشقانه و دلبرانه کنار هم زندگی میکنیم دختری که مثل گل پاک است و برادر و خواهری که عاشقانه همدیگر را دوست داریم...خدایا شکرت که در این دنیای به این قشنگی حسرت هیچ بر دل این بنده ات نگذاشتی❤

منم دخترم این یکی ک ب دنیا بیاد ۲۰ ماهشه .دیگه همسن ۲تا بستمه بزرگ شن پیرم میکنن .خدا صبر بده سخته دارم خودمو برا اون روزا حاضر میکنم منم

منو ب خواسته هام برسون لطفا🤗🤗دوست دارم

وای انگاری سه قلو بزرگ کردی😍😍😍😍

خدا حفظشون کنه عزیزم 

خدا قوت پهلوان ❤

دنیـامثل‌مادرت‌نیس‌که‌ظـهرسرش‌دادبـزنی‌شب‌واسه‌شـام‌صداکنه‌،دنـیاولت میکنه‌که‌‌ازگشنـگی‌بمیری!!!

خیلی تصویر سازی با نمکی کردی 😁😁😁

خدا نگهشون داره غصه نخور بزرگ میشن وابستگیشون گمتر میشه 

واقعیت این است که مابرای رنج کشیدن متولد شده ایم اما به دنبال لذت میگردیم.پس تنها راه ادامه دادن لذت بردن از رنج هاست