2777
2789
عنوان

غمگینم به شدت

237 بازدید | 26 پست

سلام دوستان به جز اینجا جایی واسه گفتن ناراحتی هام ندارم قهته پیش عکس بی بی چکم رو گذاشتم همه گفتن حامله ای دیروز رفتم آزمایش خون دادم گفتن امروز نتیجه رو میدیم ساعت ۶ دیشب یه دفعه پهلوهام درد گرفت و امروز صبح از خواب پاشدم خون اومده بود البته زیاد نه ولی دارم دیونه میشم بخدا آیا من پریود شدم؟،در حالیکه ۷۰ روزه من پریود نشدم آیا من حامله نیستم؟من چه خاکی تو سرم بریزم من به فیبرم ۵ سانتی هم دارم امکان داره خونریزی به خاطر اون باشه ؟امکان داره پریود شده باشم و بی بی چک با دو خط پررنگ مثبت کاذب باشه من دلم نمیخواد امروز نتیجه آزمایشم رو بگیرم حتما میگه منفی و من امروز صبح کلی گریه کردم شوهرمم ناراحت کردم عکس بی بی چک رو هم میزارم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سمت چپ نمیدونم خارج از رحمه 

اگر خارج رحمه زياد نگران نباش احتمال داره به خاطر فيبروم باشه اما خودتم براي جواب منفي اماده كن كه توي ذوقت نخوره

انقدر خوشبخت باش که صدای آرامشت گوش فلک را کر کند