توروخدا کمک کنید همسرم یک ماهه چشماش خون افتاده و مدام درد میکنه تو نور به شدت بدتر میشه شبا موقع رانندگی هی پلک میزنه چندتا دکتر رفته همه میگن هیچی نیست هرکدوم یه قطره میدن ولی هیچکدوم خوبش نکرده دیشب هی میگفت رگ چشم راستم درد میکنه انگار آشغال توشه حس میکنم داره ورم میکنه گفتم بخوابی خوب میشه صبح بیدار شد دیدم چشمش شده کاسه ی خون باد کرده اصلا باز نمیشه
چیکارش کنم؟تجربه ای دارین؟دکتر خخخخخیلی خوب سراغ دارین؟
شوهرت جوش کاری نمیکنه یا نزدیک جایی که جوشکاری میکردن نرفته وایسته اخه پارسال همسایه ما دیتگاه جوشکاری روشن بوده داشتن جلو در ساختمونمار میکردن اونم وایستاده بوده کمک چند روز چشمش اینجوری بود خون افتاده بود و درد و ورم و اصلا نمیدید جایی اخر ی دکتری تشخیص داد ی ذره خیلی خیلی ریز براده پریده تو چشمش که شستشو داده بودن و قطره استفاده کرد چند روزه خوب شد
Aci aciylaiyilesir, Ask ise daha buyuk bir Askla...HZ.Mevlana
شامپو چای سبز که مخصوص چشمه بگیره از داروخونه و روزی سه بار به مدت دو دقیقه بزنه به چشمش بماله و بعد بشوره
قرص سیتریزین هم هر دوازده ساعت یه دونه بخوره
حساسیته احتمالن
طبیعت و حیوونا ارث پدر و مادر مارو نخوردن پس بهشون ظلم نکنیم .زباله هارو فقط تو سطل زباله بندازیم و به حقوق حیوانات احترام بزاریم .ادبهر ادمی نشون دهنده تربیت خانوادگی اون ادم هست اگه کسی بی ادبی کرد و جوابشو ندادم واسه اینه که با عشق براش گزارش زدم و سپردمش به نی نی یار .بیایید احمق هارو را معروف نکنیم و با ابلهان بحث نکنیم .خدایا مرسی که همیشه شاد, سالم و خوشبخت ترین بودم 💖💖