2777
2789
عنوان

شوهرم میگه نمیاد دنبالم

2718 بازدید | 44 پست

سلام بچه ها.من یه هفته پیش سر یه موضوع بچگونه که خانواده شوهرم گفتم پشت سرما حرف زدی باید رو در رو کنیم شوهرم منو برد خونه مادرشوهرم اونجا کلی تحقیرم کردن و برچسب و تهمت دروغگویی بم زدن و کلی گله به بابام که تو دخترت زبونش دراز و حرف نمیزنه تو جمع و دروغگو و گرفت و گیر میکنه به پسرم اذیتش میکنه و....و شوهرم هیچی نگفت اصلا از من دفاعی نکرد .حتی زندایی خیلی بد با من و خانوادم حرف زد حتی نکرد بحث رو جمع کنه.منم با پدرم رفتم خونشون و منتظر شدم شوهرم بیاد دنبالم تا خانوادم باش صحبت کنن.یبار اومده خونه نبودیم حالا میگه دیگ نمیام دنبالت خودت رفتی خودتم برگرد و کلی پیام داده که صرم دیگ داره تموم میشه.....چیکار کنم به نظرتون؟بابام هم میگه بشین همین جا تا بیان دنبالت نیومدن هم طلاق

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حرف پدرتو گوش بده و خودتو خار نکن 

شوهرم میگه اگ منو دوست داری برو خونه مادرم بحثاتون حل شد من میام اونجا سراغت.یبار به حرفم گوش بده اگ زندگیمون برات مهمه.بابام میگ اگ بری هم خودت کوچیک میکنی هم هر هفته همین برنامه رو برات پیاده میکنن

وقتی زبون نداشتی که رو در رو کنی نباید می رفتی دیگه 

این چیزام همیشه به شوخی و طعنه و کنایه میگن نمیرن مراسم رو در رو کننون بزارن 

اگه شوهرت ویژگی مثبت نداره و خودت مستقلی و خونواده پشتت هستن جدا شو 

وگرنه اگه قرار بعد طلاقت بدتر باشه بمونه خونه شوهرت 

طبیعت و حیوونا ارث پدر و مادر مارو نخوردن پس بهشون ظلم نکنیم .زباله هارو فقط تو سطل زباله بندازیم و به حقوق حیوانات احترام بزاریم .ادبهر ادمی نشون دهنده تربیت خانوادگی اون ادم هست اگه کسی بی ادبی کرد و جوابشو ندادم واسه اینه که با عشق براش گزارش زدم و سپردمش به نی نی یار .بیایید احمق هارو را معروف نکنیم و با ابلهان بحث نکنیم .خدایا مرسی که همیشه شاد, سالم و خوشبخت ترین بودم  💖💖

بستگی به این داره که آیا همسرت ارزش این کار رو داره؟

از جنبه های دیگه چطور شوهری هست ؟

اگر خوب یا عالی هست میشه اینجا کوتاه اومد 

ولی متاسفانه اغلب کوتاه آمدن رو با مقصر بودن تعبیر میکنن

ببین ما که در جریان نیستیم خودت میدونی، اگه واقعا حرف زدی و آتیش سوزوندی خب پاش وایسا باید بری عذرخواهی اما نه اگه تهمته و دارن اذیت میکنن حرف پدرت درسته، معنی نداره بری خونه مادرشوهرت و محکم از خودت دفاع کن و حرف شوهرتم غلطه. چون هر بار میتونن همین تهمتو بزنن و آش و کاسه همین میشه

نه عزیزم.دختر داییش که ۱۵سالشه میگفت فلان جا فلان حرفو زدی منظورت این بود دیگه.از حرفا من برداشت و ت ...

یا خدا😨😨😨

بعد تو رو مجبور کردن جواب بچه 15 ساله رو بدی؟

چقدر تحقیر آمیز

شوهرت اصلا شوهر خوبی نیست از این لحاظ

پدرتو کوچیک نکن به حرفش گوش بده پدرا بد بچه شونو نمیخوان خواهر من حرف پدرمو گوش نکرد رفت الان هرروز میزنن سرش کوچیکش میکنن 

97برگردغلط کردیم😢این 98خیلی وحشیه😭    واسه لایک کردنات مرسی🙏واسه همه تاپیکات مرسی😀واسه همه تلافی کردنات مرسی😆پریو ببین جون بابا😍😅اهنگو پلی کن بابا😎همه میگن پری بلند شو اسی بغل کن دادا😂✌اسیمون جنتلمنه جنتلمنه😌اوشونم عشق منه عشق منه😃سلطانه سلطانه شاخ کل ایرانه😂عکساش همه هشتک لایو خوانواده پری جونه😂سلامتی پرپریا😉همه بچه مشتیا 😍هفتادیا شصتیا😆هشتادیانودیا😂همه مینی پریا😂❤😐😂 شنوندگان عزیزمتخصص ضد افسردگی هستم مشکلی داشتید بیایید پیوی😂😂واسه همه پیگیریاتونم مرسی✌😃😃
وقتی زبون نداشتی که رو در رو کنی نباید می رفتی دیگه  این چیزام همیشه به شوخی و طعنه و کنایه می ...

از خودم دفاع کردم گفتم من این حرفا رو نزدم مادرشوهرم در اومده میگه خیلی زبون درازی اینجور مواقع.ولی وقتی میای خونمون هر هفته اصلا حرف نمیزنی