سلام بچه ها.من یه هفته پیش سر یه موضوع بچگونه که خانواده شوهرم گفتم پشت سرما حرف زدی باید رو در رو کنیم شوهرم منو برد خونه مادرشوهرم اونجا کلی تحقیرم کردن و برچسب و تهمت دروغگویی بم زدن و کلی گله به بابام که تو دخترت زبونش دراز و حرف نمیزنه تو جمع و دروغگو و گرفت و گیر میکنه به پسرم اذیتش میکنه و....و شوهرم هیچی نگفت اصلا از من دفاعی نکرد .حتی زندایی خیلی بد با من و خانوادم حرف زد حتی نکرد بحث رو جمع کنه.منم با پدرم رفتم خونشون و منتظر شدم شوهرم بیاد دنبالم تا خانوادم باش صحبت کنن.یبار اومده خونه نبودیم حالا میگه دیگ نمیام دنبالت خودت رفتی خودتم برگرد و کلی پیام داده که صرم دیگ داره تموم میشه.....چیکار کنم به نظرتون؟بابام هم میگه بشین همین جا تا بیان دنبالت نیومدن هم طلاق
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
شوهرم میگه اگ منو دوست داری برو خونه مادرم بحثاتون حل شد من میام اونجا سراغت.یبار به حرفم گوش بده اگ زندگیمون برات مهمه.بابام میگ اگ بری هم خودت کوچیک میکنی هم هر هفته همین برنامه رو برات پیاده میکنن
وقتی زبون نداشتی که رو در رو کنی نباید می رفتی دیگه
این چیزام همیشه به شوخی و طعنه و کنایه میگن نمیرن مراسم رو در رو کننون بزارن
اگه شوهرت ویژگی مثبت نداره و خودت مستقلی و خونواده پشتت هستن جدا شو
وگرنه اگه قرار بعد طلاقت بدتر باشه بمونه خونه شوهرت
طبیعت و حیوونا ارث پدر و مادر مارو نخوردن پس بهشون ظلم نکنیم .زباله هارو فقط تو سطل زباله بندازیم و به حقوق حیوانات احترام بزاریم .ادبهر ادمی نشون دهنده تربیت خانوادگی اون ادم هست اگه کسی بی ادبی کرد و جوابشو ندادم واسه اینه که با عشق براش گزارش زدم و سپردمش به نی نی یار .بیایید احمق هارو را معروف نکنیم و با ابلهان بحث نکنیم .خدایا مرسی که همیشه شاد, سالم و خوشبخت ترین بودم 💖💖
ببین ما که در جریان نیستیم خودت میدونی، اگه واقعا حرف زدی و آتیش سوزوندی خب پاش وایسا باید بری عذرخواهی اما نه اگه تهمته و دارن اذیت میکنن حرف پدرت درسته، معنی نداره بری خونه مادرشوهرت و محکم از خودت دفاع کن و حرف شوهرتم غلطه. چون هر بار میتونن همین تهمتو بزنن و آش و کاسه همین میشه
چقدر ساده ای که میشینی با فک و فامیل شوهر حرف میزنی. باید یه رفتار و سیاست و شخصیتی نشون بدی که جرئت نکنن بهت تو بگن.حالا هم بشین خونه بابات تا بیاد دنبالت