2777
2789
عنوان

شوهرم میگه نمیاد دنبالم

| مشاهده متن کامل بحث + 2718 بازدید | 44 پست

باید خیلی چیزا رو در نظر بگیری نمیشه الان خیلی احساسی به طلاق فکر کنی به نظر من دودتا چهارتا کن همه چیو بسنج بعد عمل کن البته رفتار مادرشوهرت هم خوب بنوده وصدالبته شوهرت که اتیش دعوارو تند کرده خداواقعا به بعضی ازمردها عقل بده 

انشالله مشکلت حل میشه ..

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بابات راست میگه تو جونی خامی اونا خودشون بالا میبرند توراخورد میکنند بارها هم اینکار تکرار میکنند چون خودت با پا خودت داری میری خانواده ات بی عزت میکنی رفتی منتظر توهینهای بدیهم باش

تو را  من چشم در راه دارم

اصلا از اول اشتباه از خودت بوده اگه ستگین و رنگین سر زندگی خودت مینشستی و قاطی نمیشدی و حرف و حدیث درست نمیکردی این نمیشد زندگیت.

حالا هم که پیش اومد نباید بال و پرش میدادین و مجلس رودر رو کردن برگزار میکردن والا ادم یاد دهه50تو این فیلم ها میفته واقعا اعصابتون میکشه؟؟؟

در اخر طلاق دلیل محکم میخواد میخوای بری دادگاه چی بگی.تازه گیرم که جدا شدی تهش چی میشه.

هرکی امضام رو دید اگه دلش خواست یه صلوات برا درس شدن کارمون بفرسته🙏ممنون💚💚💚 ای سبب‌ساز اسباب و ای گشاینده درها، بگشای برای ما درها را و آسان گردان بر ما حساب را و آسان کن بر ما عقاب [سختی‌ها] را، خداوندا اگر روزی من و روزی عیالم در آسمان است پس فرودش آور و اگر در زمین است پس خارجش گردان و اگر در زمین و در جای دوری است نزدیکش گردان و اگر نزدیک است آسانش گردان و اگر آسان است پس زیادش گردان و اگر زیاد است پس جاودانه‌اش گردان و اگر جاودانه است پس پاکیزه‌اش گردان و اگر پاک است پس برای من در آن برکت قرار ده و اگر موجود نیست موجودش گردان، با وجودبخشی خود و یکتایی خود که همانا بر هر چیزی توانایی و اگر در دستان خلق شرور توست  آن را از دستش بگیر و آن را به من منتقل کن هر جا که باشم و مرا به‌سوی آن منتقل نکن آنجا که آن هست
یا خدا😨😨😨 بعد تو رو مجبور کردن جواب بچه 15 ساله رو بدی؟ چقدر تحقیر آمیز شوهرت اصلا شوهر خوبی ن ...

بابام هم همین گفت گفت چرا اجازه همچین برنامه ای رو میدی.اونم یه دختر بچه است رو درک خودش برداشت کرده .به شوهرم که گفتم میگفت تو که رفتی من ازت دفاع کرپم پیش مامانم و خواهرام.که دیگ فایده ای نداشت واسه من

شوهرم میگه اگ منو دوست داری برو خونه مادرم بحثاتون حل شد من میام اونجا سراغت.یبار به حرفم گوش بده اگ ...

پدرت کاملا درست میگه

شوهرت خودش جنم نداره از خانواده و هسرش دفاع کنه

بعد توقع داره تو بری با مادر شوهرت که بهر حال بزرگتره و تو خیلی حرفا نمی تونی بهش بزنی حرف بزنی

اگر اون بزرگتر داره تو  هم داری

یه بار تو رفتی نشستی حرف بزرگترهاشو شنیدی حالا وظیفه اونه که بیاد

و خدا برای من کافیست.....
بابام هم همین گفت گفت چرا اجازه همچین برنامه ای رو میدی.اونم یه دختر بچه است رو درک خودش برداشت کرده ...

کسی میخاد دفاع کنه جلوچشمت دفاع میکرد نه حالا بگه برو خونه مامانم که حرفای که نزده بهت بزنه بیشتر توهین کنه

تو را  من چشم در راه دارم
اصلا از اول اشتباه از خودت بوده اگه ستگین و رنگین سر زندگی خودت مینشستی و قاطی نمیشدی و حرف و حدیث د ...

والا من سر خونه زندگیمون بودی با دل خوش.خانوادش هربار یچیزی مونه میکنن و تلاششون میکنن بد بودن منو به شوهرم.ثابت کنن.من حتی احتمال بارداری میدادم از قبل هم دکتر گفته بود استراحت مطلق با ای همه حال شوهرم دست منو گرفته دوساعت راه منو کشونده اورده رو در رو که خودمو به خانوادش ثابت کنم

تو بگو بیا با خانواده من صحبت کن بیت دنبالم تا با هم بریم خونتون از حقم دفاع کنم 

حتی با مشاور صحبت کردم گفت بهشو بگو بیاد دنبالت.زنگش زدم گفت به بابات بگو ببرت خونه مامانم من از اونجا میبرمت خونه خودمون

ببين خب مشخص نيس علت قهرت چيه حالا خدايي حرف چرخوندي ؟تهمت زدي ؟ ولي دركل بشين خونه ي بابات تاببيني ...

دخالت مامانش.مامانش به مامانم میگفت عروسم باید برام غذا بپزه میخوان برن بیرون از من اجازه بگیرن.به شوهرم میگم عرق نخور سیگار نکش میگه چرا به پسرم گرفت و گیر میکنه...خب زندگیمه من یبار بچم سقط شد سر همین چیزا.حامله بودم و استراحت مطلق تو خونم مهمونی گرفته بودن.میان خونمون میمونن بعدم میگن دستت بشکنه