2777
2789

ولی احساس میکنم بدیم درست هم کنن زیاد دووم نمیاره خرجمون به باد میره دوتا دندونم هم سطحی پوسیدن میخام بدم اونو بکشه اون یکی ها رو درست کنه نظرتون چیه کلا امیدی به اون دندون ندارم 😭۲۰ سالمه همه دندونام خرابن الان عکس میزارم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نهههه نکششش وقتی سطحیه چرا بکشی دندونو اخه

نه اون سطحی نی بغلی اون سطحیه اونی که میگم باید عصب کشی بشی و اینکه فک نکنم زیاد دووم بیاره عکسشو فرستادم طول میکشه بیاد

نه اون سطحی نی بغلی اون سطحیه اونی که میگم باید عصب کشی بشی و اینکه فک نکنم زیاد دووم بیاره عکسشو فر ...

نکش من دندون داشتم گفتم کشیدنیه ولی در کمال ناباوری درست شد

اونی که خیلی خراب تره روکش بزار یه نذری انجام بده یا صدقه هم بزار بگو خدا خیلی برام کار بکنه

وضعیت مالیمون اوکی نی الان یا باید اون عصب کشی رو درست کنم یا سطحی ها رو 

همه رو پر کن اشتباهه فکرت دندون رو حتی با پوسیدگی عمیق اگر پر کنی و نظافت رو رعایت کنی برات میمونه

عصب کشی میخاد اون بخوام عب کشی کنم سطحی ها رو نمیتونم درست کنم